bedzie post pod postem truuuudno, ale w sumie mineła godzina;-)
Zeby było miło bb przestało działac
niezła złosliwosc czasu co?
mam pytanie do matek ktore karmily, wczoraj przeczytalam ten artykul:
Dieta karmiącej mamy
i generalnie wychodzi na to ze nie trzeba sie specjalnie przejmowac dieta? jak to jest? bo ja ciagle slysze ze po porodzie to marchewka i gotowany kurczak, bleeee. moja kolezanka sie pol roku meczyla na jalowym jedzieniu "dla zdrowia maluszka"
a wiecie ze myslałam o załozeniu tematu z przepisami na dobre rzeczy dla mam karmiacych? Ja np czas zaraz po porodzie wspominam jako meczarnie - nic mi nie wolno było jesc.. jadłam w kółko kanapki sucharki wafle ryzowe - tyle co mogłam jesc w szpitalu..
musiałam uwazac na wszystko, dosłownie wszystko a i tak chłopcom roznie było ale to juz nie z mojej winy.
Co mozna jesc w 1dniach? rosołek, jakies potrawki gotowane tak?
ja az za rygorystyczna diete miałam zeby cos na ten temat wiedziec, no i w sumie u mnie to było za krotko ;((
Cześć :-)
Ja dziś mniej przymulona, mam wrażenie, że jakieś przeziębienie na mnie wchodzi...obym się myliła!!
mnie chyba teeeeeeeeeeeeeeez
Gdzie wszystkie wywialo?
Pewnie na spacer poszly taka ladna pogoda albo buszuja w necie. Az strach pomyslec co to bedzie blizej terminu
brzydko szaro wczoraj było
A ja tam dalej klamoty rozpakowuje, boze ile czlowiek tych bzdetow do domu kupuje a ile z nich niepotrzebnych jest
.
Wczoraj odkrylam ze mam trzy zelazka
( wiedzialam ze ma 2 szt) z czego dwa nigdy nie wyjete z pudla
a najlepsze jest to ze jedno z nich maz kupil mi 3 lata temu ale nigdy mi go nie dal bo stwierdzil ze to jednak glupi prezent na ... WALENTYNKI
.... Jak otworzylam pudlo to kartka walentynkowa ciagle tam byla
. Jak wrocil wczoraj z pracy i mu pokazalam co znalazlam to pierwsze co powiedzial to SORKI i oboje ryknelismy smiechem
. On to jest romantyk
bynajmniej sie chłopak starał!!!
ojejku, dziewczyny ten moj dzieciok to daje mi popalic, jak nie mdlosci od poczatku to ta zgaga, juz nic mi nie pomaga az mi sie plakac chce az mi oczy wychodza na wierzch, tego swojego syna nazwe chyba GAVISCON na drugie ZGAGOLEC...
do tego nie radze sobie juz z tymi plecami cala lewa strona mnie napieprza... ale pomarudzilam sobie, chyba ten marazm za oknem mnie tak rozstroil
....
wspołczoje
dziewczyny jakiej firmy kismetyki kupujecie dla dzidzi..przy malej mialam i mam johnsona lawendowego i jest super,ale naczytalam sie ze on moze uczulac niemowlaczka o czym przyznam nie wiedzialam....wiec pamietam ze przez pierwsze dni mialam zalecony oilatum ale gdzies mi sie obilo o uszy ze jest cos jeszcze fajnego,ale nie moge znalezc co....
pytałam juz o to chwile temu dosłownie;-)
ten szampon jest fajny, ale na potem. Moich chłopcow uczulił
Mysle nad nivea.. ale to bedzie impuls w sklepie
Byłam wczoraj u oddziałowej w IMiD i pytałam jak wyglada u nich porod (maja znieczulenie .bezpłatne) i przyjecie, czy czesto zdarza sie tak ze nie maja miejsca. Jeeeeeju jacy tam sa sympatyczni ludzie, normalnie nie to co u nas.
I bije sie z myslami co robic.. Niby jakby miało byc wszystko ok to po co jechac, ale z 2 strony to tylko 100km a opieka zawsze inna, milsza.
No i jeszcze czy moj gin jako potwarz tego nie odbierze
I co ja mam robic........ kurcze jak na złosc jeszcze mi sie jabłuszko zamaniło a nie maaaaa ;(((( skad ja teraz wezme temu dziecku jabłuszko???