reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Serio? nawet bez cukru? :/
Ewentualnie bez cukru bez mleka i słaba , bo wiesz ciśnienie krwi.
agaundpestka
Fanka BB :)
Zapomniec o wszystkim ja nawet miałam napisane,aby gumy nie żuć wody pić itp.Buziak...co Ty tu o tej?
Witam z rana i mam pytanie czy mogę kawę przed krzywą cukrową czy mogę zapomnieć?
A witam dziewczynki mnie młody obudził o świcie, ze ślinotokiem na grejpfruta
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Zapomniec o wszystkim ja nawet miałam napisane,aby gumy nie żuć
a guma to ma cukier moja kochana dla tego odpada ( bądź substancje słodzące ), a kawa która się składa z kawy i wody chyba nie podwyższy poziomu cukru we krwi - chyba.
agaundpestka
Ale wody też zakaz miałama guma to ma cukier moja kochana dla tego odpada ( bądź substancje słodzące ), a kawa która się składa z kawy i wody chyba nie podwyższy poziomu cukru we krwi - chyba.
Ja myślę, ze można się przemęczyć na nczym jak ma być wiarygodniejszy wynik
tialana
Dzień dobry wszystkim
Sunshine6 widzę że powoli każda łapię jakąś swoją shizę, mnie się wkręciło że zacznę rodzić na uczelni i już mojemu przedstawiłam plan działania w razie potrzeby, włącznie z tym że musi zabrać kogoś ze sobą żeby mój samochód zabrać. Nawet gdyby mi się tak zdarzyło że faktycznie zacznie się na uczelni to za płotem jest szpital ale jednak wolałabym w swoim
xdorotaa ładnie ten wasz synek sobie z wami pogrywa ale grunt że wszystko u niego w porządku
Waris no to całkiem miła niespodzianka cię spotkała w aptece :-)
Buziak jak ty tu siedziałaś to ja miałam pobudkę na siusiu ale jakoś nie przyszło mi do głowy żeby tu zajrzeć
Moja córcia mnie zaskakuje, czuję ją tak bardzo z boku aż trudno uwierzyć że ona aż tam sięga, najpierw myślałam że to może jakiś mięsień mi się napina ale to na bank ona, gdzie ona tam wlazła to ja nie wiem
Dobrego dnia kobitki
Sunshine6 widzę że powoli każda łapię jakąś swoją shizę, mnie się wkręciło że zacznę rodzić na uczelni i już mojemu przedstawiłam plan działania w razie potrzeby, włącznie z tym że musi zabrać kogoś ze sobą żeby mój samochód zabrać. Nawet gdyby mi się tak zdarzyło że faktycznie zacznie się na uczelni to za płotem jest szpital ale jednak wolałabym w swoim
xdorotaa ładnie ten wasz synek sobie z wami pogrywa ale grunt że wszystko u niego w porządku
Waris no to całkiem miła niespodzianka cię spotkała w aptece :-)
Buziak jak ty tu siedziałaś to ja miałam pobudkę na siusiu ale jakoś nie przyszło mi do głowy żeby tu zajrzeć
Moja córcia mnie zaskakuje, czuję ją tak bardzo z boku aż trudno uwierzyć że ona aż tam sięga, najpierw myślałam że to może jakiś mięsień mi się napina ale to na bank ona, gdzie ona tam wlazła to ja nie wiem
Dobrego dnia kobitki
buziak
Buziak...co Ty tu o tej?
buziaku oszalałaś ja już byłam w fazie budzenia się jak Ty tu buszowałaś !!
jednak utwierdzacie mnie, ze za normalna to ja nie jestem???
ja pierwotnie to tez niby na siku;-)
mój mały tez czasem wlezie mi gdzies tak, ze sie zastanawiam któredy on tam wlazł?????
xdorota - podejrzewam, ze za 4d i tak zapłaciliscie i tak wiec powiedz prosze, ze jednak masz tę fotkę ze stopami na twarzy?? Z checia bym obejrzała
Co ja mam z tym spaniem ostatnio nooooooo
No i cały czas smarkam... wiec chyba jednak sie przeziebiłam - napiszcie mi co moge wziac juz teraz zeby mnie postawiło na nogi???????
TU JEST FAJNA STRONKA ZE ZDJECIAMI I WYMIARAMI ZASMARKANCOW
http://przebiegciazy.blogspot.com/2009/09/miesiac-6-tydzien-24-27.html
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
buziak rutinoscorbin bierz 3 razy dziennie po 1 tbl.
reklama
Dzień dobry!
Wczoraj przysłali mi poduchę-rogala. Miało mi się lepiej spać, ale jakoś nie mogliśmy znaleźć wspólnej pozycji...
Piszecie, że Wasze szkraby tak szaleją, że aż Was w nocy budzą... Moja to jakoś tak delikatnie. Czuję ją wyraźnie, ale jeszcze nigdy mnie nie obudziła i nie było mi przez to nieprzyjemnie. Ciekawe od czego to zależy...
Wczoraj przysłali mi poduchę-rogala. Miało mi się lepiej spać, ale jakoś nie mogliśmy znaleźć wspólnej pozycji...
Piszecie, że Wasze szkraby tak szaleją, że aż Was w nocy budzą... Moja to jakoś tak delikatnie. Czuję ją wyraźnie, ale jeszcze nigdy mnie nie obudziła i nie było mi przez to nieprzyjemnie. Ciekawe od czego to zależy...