reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

Dziewczyny ja eko-mama tez nie jestem ale mąka ziemniaczana czynila u nas cuda jak Mlody mial biegunke i sie strasznie odparzył:tak: zawsze używałam sudocremu i z niego tez jestem bardzo zadowolona:tak: ale raz Kuba mial straszne odparzenia, zmienialam mu pieluszkę doslownie co 10 minut bo mial Biedaczek taką biegunkę i nie wiedzialam już co robić, doradzila mi kolezanka wlasnie mąkę, dwa dni i pupcia byla czysta:tak:

klusia ja juz pisalam, ze Kubusie to strasznie uparte chlopaki:-D
Na mojego nic nie dzialalo, kompletnie nic:no: 45 godzin i decyzja o cc:tak:

josie ja karmilam tylko niecale 4 tygodnie ale uwazalam z jedzeniem. Niestety na smazone trzeba uważać, najlepiej gotowane mięsko:tak:

dorota już po USG?;-) Maly ładnie pokazał sie rodzicom??:-)

Kamila no ja juz czuje w powietrzu, ze sie nasz czas zbliża:tak::-D
juz marzec przeciez:szok:

U nas piękna pogoda, jak Kuba wstanie ide z Nim na spacer, umowilam sie z koleżanką:tak: za dlugo siedzieć w domu to ja zdecydowanie nie mogę bo coś mi się robi:zawstydzona/y:

reklama
A ja tam dalej klamoty rozpakowuje, boze ile czlowiek tych bzdetow do domu kupuje a ile z nich niepotrzebnych jest:szok:.
Wczoraj odkrylam ze mam trzy zelazka:eek: ( wiedzialam ze ma 2 szt) z czego dwa nigdy nie wyjete z pudla:eek: a najlepsze jest to ze jedno z nich maz kupil mi 3 lata temu ale nigdy mi go nie dal bo stwierdzil ze to jednak glupi prezent na ... WALENTYNKI:szok:.... Jak otworzylam pudlo to kartka walentynkowa ciagle tam byla:-D:-D:-D. Jak wrocil wczoraj z pracy i mu pokazalam co znalazlam to pierwsze co powiedzial to SORKI i oboje ryknelismy smiechem:-D. On to jest romantyk:-D:-D:-D

haha, gkvip ale masz fajnego męża:tak::-D
Zawsze sie przyda jakby sie dwa pozostałe zepsuły;-)
nigdy sie nie przeprowadzala, no raz z Polski do UK, ale to juz na gotowe sobie przyszlam do domku męża:-D i jak pojechalismy samochodem do Polski na pierwsze wspolne swieta to wzielam reszte rzezy z domu i tyle:tak:
ale remont mialam prawie cala ciaze z Kuba, ale sie wtedy denerwowalam:wściekła/y: teraz juz na szczescie luzik, tylko dokonczyc pokoik Najmlodszego:tak:

niezapominajka Bidulko wracaj szybciutko do siebie!
Gdzie wszystkie wywialo? :szok: Pewnie na spacer poszly taka ladna pogoda albo buszuja w necie. Az strach pomyslec co to bedzie blizej terminu :-D

a ja ogarnęłam mieszkanko i zrobiłam pomidorową na obiad - właśnie zajadam :-)

gkvip najważniejsze, że się w porę zreflektował i nie dał ci tego żelazka w Walentynki:-D

No i znów ciąża z zaskoczenia na tlc...ja czaję, że można plamić będąc ciężarówką...i takie tam...ale jak Ci węgorz po brzuchu pływa, to co...gazy????????????????????

girlsy ja sie odmeldowuje dzisiaj bo zaraz jedziemy na weekend do wroclawia-czacza-poznania :)

powiem wam tylko ze bylam wlasnie ogladac ten moj wymarzony wozek jane muum i jest boski, mega mi sie podoba i w poniedzialek jade kupic bo bedzie moj kolor. no chyba ze maz zaprotestuje jak go zobaczy, ale licze na to ze jednak zaakceptuje...

zycze wam milego weekendu i do zobaczenia w poniedzialek :-)

Witajcie :)

Wlasnie Was nadrobilam :tak:
Bylam tu od rana ale...
Spac nie moglam od 3:30, wiec bym sobie z nikim nie popisala ;-)
Bolalo mnie w miejscu jajnika, ale nie w sposob taki tetniacy, jak to przewaznie boli, tylko jak chcialo, wiec podejrzewam sobie, ze ktos mi go regularnie kopal :confused2::baffled:
Bowiem jak sie powiercilam, to przestawalo, potem chwila i znow... ktosik sobie chyba moj lewy jajnik upodobal :szok:
Bolalo tak, ze lzy prawie mi naplywaly :baffled:
Kolo 5 wpadlam na to, by wiercipiete ululac... Szkoda ze nie wpadlam na to wczesniej :crazy:
Chwile potem moglam i ja sie polozyc, a ze nie mialam sily wracac do lozka, to zasnelam na kanapie.
O 7:30 pobudka, ja nieprzytomna ehhh
Dzis mamy gosci, wiec musialam rano sie zwlec i zrobic zakupki.
Moj maz wymyslil sobie pierwsza ture kolegow z pracy, do inauguracji domu ehhh
Bedzie nas 9 w tym rodzinka jego kolegi, ktorych juz wyczailam, ze pewnie sie glodza zanim przyjda ;-)
Nie chcialam sie przemeczac, wiec zrobilam klopsy z 1,5kg mielonego :eek:, wypelnione szynka gotowana i serem wedzonym ;-) i puree.
Do tego na pierwsze makaron z cukinii z mascarpone i basta :tak:
A ze ja lubie gotowac, to jeszcze pare przystawek mi sie nawinelo pod reke ;-)
Na szczescie nie urobilam sie nic a nic :tak:
Tu sliczny dzionek, coraz cieplej i coraz urokliwiej musze powiedziec, oby tak dalej uff

No dobra, zmykam polatac na odkurzaczu ;-)

reklama
Sunshine6 no wywiało, zrobiłam dwa prania, wyprasowałam ciuszki dla małej, ugotowałam obiad, wysprzątałam kuchnie i mój kręgosłup odmówił posłuszeństwa a jeszcze mam furę prania do poskładanie które nie wymaga prasowania :-(

Sicil udanej imprezki

Carla pochwal się co fajnego wyszukałaś tym razem

Do góry