Dzień dobry
Mąż wczoraj wrócił
jak dobrze mieć go przy sobie, teraz już jest w pracy ale popołudniu znowu będzie
im dłużej jesteśmy razem tym bardziej nam siebie brakuje
gkvip2505 ja też liczę na to że jakieś zdjęcia nam podrzucisz
Jeszcze niedawno by mnie ciary przeszły po przeczytaniu tego a dziś uśmiech od ucha do ucha
Agaundpestka powodzenia
Wesela bardzo lubię, z moim D. uwielbiamy tańczyć do takich biesiadnych kawałków i razem idzie nam to całkiem nieźle, często nas pytają czy chodziliśmy na jakiś kurs a co najciekawsze z innymi partnerami już nam to tak nie wychodzi ;-)
W temacie butów to uwielbiam szpilki, zwłaszcza do tańczenia, chyba jestem jedną z niewielu panien młodych która po ceremonii zmieniła buty na wyższe żeby się lepiej tańczyło ale balerinki też lubię i to bardzo a na lato najlepsze dla mnie to japoneczki albo bose stopy
Ubrań raczej nie będę kupować specjalnie ciążowych, w wiele ciuchów się jeszcze mieszczę a najwyżej będę się później martwić, dżinsy mam jedne takie które rosną ze mną całą ciąże i pewnie na nich będę bazować a potem może jakiś jednych cieńszych poszukam a kurtki kupować raczej nie będę póki co oczywiście ;-)
Dobrze że mi przypomniałyście o tym znieczuleniu, muszę dopisać do listy pytań odnośnie porodu żeby nie zapomnieć
Dobrego dzionka kobitki