reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam i zmykam na glukoze :szok::szok:coś czuje, ze to będzie ciężki dzień, bo po pierwsze mało spałam, a po drugie mam jakieś mdłości i ból głowy :/ no, ale nic przetrwam to, aby tylko wynik był dobry.

Powodzenia , dasz rade :-)

Witam się z rana wczoraj miałam wizyte i moja mała kruszynka waży już 990 gramów połozona miednicowo i wszystko u niej w porządku bardzo ruchliwa po mamusi z usg termin wychodzi mi na 31 maj od następnej wizyty będę miała robione ktg i mam 4 kg na plus mam jeść więcej owoców mniej słodkiego to nie będą mnie tak boleć te biodra itp podobno po słodyczach ścięgna słabną

Ciesze sie ze mala wszystko dobrze ale to juz nie taka kruszynka hehe. dobrze wiedziec od czego bola biodra :-) wiec od dziec jeszcze wiecej owocow:tak:

Hej hej

Ja to jakas dziwna jestem;p wszystkie piszecie ze to tuż tuz ze sie zbliza....a dla mnie 3 miesiace to wielki kawal czasu jeszcze:)jak sobie pomysle ze 3 miesiace temu konczylam 1 trymestr to wydaje mi sie bylo to dawno temu i strasznie sie wlekly teraz te 3 miechy wiec dlaczego do konca mialyby sie nie wlec:)

Mi sie wydaje ze to zleci szybciutko, zwlaszcza jak pomysle co mam do zrobienia w miedzy czasie, egzaminy, wizyta siostry, spotkania z polozna a to za dwa tygonie juz 30 tydzien a potem to juz poleci. To tak jak z wiekiem :-p

Dzisiaj na 14.30 ide na 4d usg ... mam nadzieje ze Misiol sie ladnie ulozy i pomacha do swoich starych:))

Milego podgladania i czekamy na fotki. Tez bylam na takim i mam plytke z filmikiem moj moz na pamiec znac gdzie co jest u naszej istotki i jak komus pokazujemy to ona pierwszy do opowiadania co widac na filmiku :-)
:tak:
maka ziemniaczana zamiast sudokremu:szok::eek: najlepsze bylo " a to jak dziecko nasiusia nie robi sie placek?"

Maka podobno dobra ale tekst niezly, szkoda, ze ja nie mam PL TV nio ale i tak siedze w pracy wiec bym nie obejrzala :sorry:

A ja dzis mam zapierdziel w pracy wiec moze na przerwie zajrze, chociaz dzis takie piekne sloneczko, ze moze sie wybiore na spacerek zamiast gnic w biurze :tak::-)

Jeszcze raz powodzenia na wizytach dziewczyny!

Hejka dawno mnie tu nie było i pewnie zapomiałyście o mnie ale teraz będe już na bierząco możecie mi w skrócie napisać co słychać u was

Witam;)
Widze temat znieczuleń porodów...ja to wogóle jestem niezorientowana jak to jest u nas w szpitalu i wogóle. Trochę czarna magia dla mnie ten temat;)Ale powoli chyba muszę się orientować co i jak.

No ja się też zastanawiam jak to zleci, czy szybko, czy tak sobie, Ale raczej mi się wydaje , że zanim się obejrzymy nasze maleństwa będą z nami;)

Ja się dziś źle czuję..juz rano o 5 jak mąż wstawał do pracy to było mi niedobrze, i kurde dalej jest..nie wiem od czego..

witajcie

Madzia - oj coś z tymi biodrami, to nie bardzo mogę się zgodzić, tym razem w ciąży jem bardzo mało słodyczy, prawie w ogóle, bo jakoś mi nie podchodzą, aż sama jestem pozytywnie zaskoczona, a jak się kładę do spania, to tez wiem, gdzie mam biodra i cała miednicę...

Taka jestem trochę podłamana, bo na swoje urodziny będę tak samo okrągła jak i cyferka na torcie. A tydzień wcześniej 4 urodzinki Alinki. I w co się ubrać?????

ja tez podczas karmienia ostro trzymałam dietę :) w sumie okazało sie to niepotrzebne bo nie mial zadnych alergii ale tak w razie czego.. ;p
powiem Ci ze to tez kwestia bardzo indywidualna. dzieci roznie reagują kazde inaczej.. jedne maja uczulenie na wszystko co zjesz a inne nic kompletnie nie mają.. niektore mają skaze białkową inne kolki czy biegunki.. a innym nic nie bedzie.. wszystkiego trzeba probowac po troszku by sprawdzic co wolno a co nie

edit. pamietam jak raz zjadlam kawaleczek gotowanej kiełbaski i dziecko mi plakalo całą noc i sie napinało z bólu brzucha (przypomnialam sobie) ;p

ja jak urodziłam to mnie tak wzięło na gotowaą kiełbase i mojemy kamilkowi z kolei nic po niej nie było :-D

witajcie

Madzia - oj coś z tymi biodrami, to nie bardzo mogę się zgodzić, tym razem w ciąży jem bardzo mało słodyczy, prawie w ogóle, bo jakoś mi nie podchodzą, aż sama jestem pozytywnie zaskoczona, a jak się kładę do spania, to tez wiem, gdzie mam biodra i cała miednicę...

Taka jestem trochę podłamana, bo na swoje urodziny będę tak samo okrągła jak i cyferka na torcie. A tydzień wcześniej 4 urodzinki Alinki. I w co się ubrać?????

no widzisz każda ciąża inna tak mi tylko gin doradził chociaż mi też się nie wydaję żeby to coś dawało a powstrzymac się od słodkiego i tak nie mogę :-)

Gdzie wszystkie wywialo? :szok: Pewnie na spacer poszly taka ladna pogoda albo buszuja w necie. Az strach pomyslec co to bedzie blizej terminu :-D

reklama
Do góry