reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam i zmykam na glukoze :szok::szok:coś czuje, ze to będzie ciężki dzień, bo po pierwsze mało spałam, a po drugie mam jakieś mdłości i ból głowy :/ no, ale nic przetrwam to, aby tylko wynik był dobry.

Dzień dobry :biggrin2:

Mąż wczoraj wrócił :biggrin2::biggrin2::biggrin2: jak dobrze mieć go przy sobie, teraz już jest w pracy ale popołudniu znowu będzie :biggrin2: im dłużej jesteśmy razem tym bardziej nam siebie brakuje

gkvip2505 ja też liczę na to że jakieś zdjęcia nam podrzucisz :tak:

No dobra - no to zaczynam 28 tydzień !! :biggrin2:

Mamy marzec !! jeszcze tylko kwiecień i w maju zaczniemy się sypać !! Czujecie to w powietrzu ??:biggrin2:
Jeszcze niedawno by mnie ciary przeszły po przeczytaniu tego a dziś uśmiech od ucha do ucha :tak::biggrin2:

Agaundpestka powodzenia

Wesela bardzo lubię, z moim D. uwielbiamy tańczyć do takich biesiadnych kawałków i razem idzie nam to całkiem nieźle, często nas pytają czy chodziliśmy na jakiś kurs a co najciekawsze z innymi partnerami już nam to tak nie wychodzi ;-)

W temacie butów to uwielbiam szpilki, zwłaszcza do tańczenia, chyba jestem jedną z niewielu panien młodych która po ceremonii zmieniła buty na wyższe żeby się lepiej tańczyło ale balerinki też lubię i to bardzo a na lato najlepsze dla mnie to japoneczki albo bose stopy :tak: Ubrań raczej nie będę kupować specjalnie ciążowych, w wiele ciuchów się jeszcze mieszczę a najwyżej będę się później martwić, dżinsy mam jedne takie które rosną ze mną całą ciąże i pewnie na nich będę bazować a potem może jakiś jednych cieńszych poszukam a kurtki kupować raczej nie będę póki co oczywiście ;-)

Dobrze że mi przypomniałyście o tym znieczuleniu, muszę dopisać do listy pytań odnośnie porodu żeby nie zapomnieć :-D

Dobrego dzionka kobitki

Witam się z rana wczoraj miałam wizyte i moja mała kruszynka waży już 990 gramów połozona miednicowo i wszystko u niej w porządku bardzo ruchliwa po mamusi z usg termin wychodzi mi na 31 maj od następnej wizyty będę miała robione ktg i mam 4 kg na plus mam jeść więcej owoców mniej słodkiego to nie będą mnie tak boleć te biodra itp podobno po słodyczach ścięgna słabną

Witam z rana :-)
Ja dzisiaj strasznie połamana wstałam..poszłam spać wcześnie i nie mogłam zasnać do 1 w nocy :baffled: a poźniej 4 razy wstawałam na siku :crazy:

Wczoraj miałam iśc na glukozę, ale męża do pracy wezwali i nie miałam jak się tam dostać. Mam nadzieję, ze jutro już wypiję to paskudztwo :-p

Pisałyście o porodach i z ciekawosci poczytałam czy coś zmieniło się w moim szpitalu..no i od 2011 można niby rodzić ze znieczuleniem za darmo. Jak rodziłam w 2009 to nie było o tym mowy. Mam nadzieję, że to prawda :-) Słyszałam, jednak że znieczulenie trzeba podać we wczesnej fazie porodu, bo później nie działa. A skąd ja wiem w jakiej fazie porodu dojadę do szpitala :-p

Witam się z rana wczoraj miałam wizyte i moja mała kruszynka waży już 990 gramów połozona miednicowo i wszystko u niej w porządku bardzo ruchliwa po mamusi z usg termin wychodzi mi na 31 maj od następnej wizyty będę miała robione ktg i mam 4 kg na plus mam jeść więcej owoców mniej słodkiego to nie będą mnie tak boleć te biodra itp podobno po słodyczach ścięgna słabną

Super!

Witam z rana :-)
Ja dzisiaj strasznie połamana wstałam..poszłam spać wcześnie i nie mogłam zasnać do 1 w nocy :baffled: a poźniej 4 razy wstawałam na siku :crazy:

Wczoraj miałam iśc na glukozę, ale męża do pracy wezwali i nie miałam jak się tam dostać. Mam nadzieję, ze jutro już wypiję to paskudztwo :-p

Pisałyście o porodach i z ciekawosci poczytałam czy coś zmieniło się w moim szpitalu..no i od 2011 można niby rodzić ze znieczuleniem za darmo. Jak rodziłam w 2009 to nie było o tym mowy. Mam nadzieję, że to prawda :-) Słyszałam, jednak że znieczulenie trzeba podać we wczesnej fazie porodu, bo później nie działa. A skąd ja wiem w jakiej fazie porodu dojadę do szpitala :-p

To razem będziemy przełykać świństwo ;D

reklama
Do góry