reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

wcale nie:-p zacytowałaś Siule, a to byłam ja :-D;-)

jeśli chodzi o te erotyczne sny, to mi się też zdarza:-D ale zawsze kończy się tak, że mi się we śnie przypomina, że w ciąży jestem i się budzę:-D

wiesz bo ja ostatnio widze rzeczy których nie ma a nie zauwazam na co wchodzę;-):tak:
Co do snów erotycznych własnie tez zawsze taka rozsądna musiałam byc, ze sie zawsze skapne ze w ciazy jestem jakby to nie mogło poczekac 3minut:wściekła/y::-D

Budze sie sama o 7np a po godzinie juz szczypia mnie oczy:szok::confused:

Musze sie pochwalic, ze moj najmłodszy synek dał popis przed moja babcia i skopał ja jak jeszcze nikogo:cool2::cool2:

A co do romantycznych walentynek, to do nas przyleciał kumpel ze szwecji i z tej okazji doszedł jeszcze jeden, ale jak moj P po nich pojechał to wstąpili do kwiaciarni czym mnie mooooooocno zaskoczył:szok:
Mi juz przeszły walentynki, jakos przestaja mnie bawic takie głupoty ;)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Młodak super! gratulacje:)

Co do mieszkania - jestesmy zdecydowani, robimy ostatnie przeliczenia odnosnie wykonczen.... w ramach oszczednosci na sezon pazdziernik- az do wykonczenia mieszkania czyli pewnie styczen/luty bedziemy musieli sie przeniesc do tesciow, bo wtedy w naszym obecnym mieszkaniu wskakuje czynsz zimowy, poza tym bedziemy je wynajmowac a wtedy studenci szukaja mieszkan wiec bez problemu je wynajmiemy :)) Tesciową i tescia mam zlotych ludzi maja duzy dom wiec sie pomiescimy bez problemu :)) a i dom maja na granicy samego parku krajoobrazowego wiec bedzie gdzie sie z wozkiem szlajac:))

Dzisiaj caly dzien siedze sama w domu;/ obiad zrobiny ale nie bedzie komu jesc;p zostaje mi chyba sprzatanie ...ehh dzien jak codzien ;pp

Witam

Wczoraj nie miałam czasu ani głowy,żeby do Was zajrzeć,najpierw Wam napiszę co i jak a potem postaram się nadrobić.

Bardzo gratuluję wczorajszych udanych wizyt i poznania płci:)

I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć :) naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową:( 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść:( No ale cóż byle mały był zdrowy.

No a u naszego kota stwierdzono SUK syndrom urologiczny kotów i jest z nim naprawde źle.:(((((((((((((((( Nie siusia i ma zatruty organizm 2 dni po 4 godziny był w klinice ,dziś idziemy na zastrzyk i zobaczymy co to będzie. Nie wiem czy nie będziemy musieli go uśpić. Szkoda go bo taki kochany ma dopiero niecałe 3 lata.

Ostatnia edycja:
Witam

I teraz Was zaskoczę pewnie jestem pierwsza której zmieniła się płeć :) naszej córeczce urosły jajeczka i będzie chłopcem hihi Także proszę w liście mam zmienić płeć.Rozczarowana nie jestem tylko zaskoczona ale najważniejsze ze mały zdrowy i waży już 810g.
Gorsza sprawa,że mam cukrzycę ciążową:( 20.02 idę do diabetologa. Ta cukrzyca martwi mnie najbardziej bo ja lubię jeść:( No ale cóż byle mały był zdrowy.
no to Ci niespodziewajka :-D :-)

mam nadzieję że juz u mnie się nie zmieni bo wczoraj lekko zaszalałam w smyku i obkupiłam małą troszeczkę !!!!

i chcę Wam się pochwalić że wczoraj kupiliśmy większe auto, oczywiście nie nowe bo zamierzamy tym jeździć może z 2 lata ale warte zakupu !!!! nioo i kombi bo takie chciałam abym sama z mała mogła spokojnie na zakupy jeździć i nie martwić się gdzie dać wózek !!!!

Viola...omg!!! Ciszę się, że Mały zdrowy...ale też obawiam się...pomyłki mojego gina w tej kwestii...bo ja już sukienki nabyłam...oj...

Mam nadzieję, że kicia wyzdrowieje!!! Kciuki.

reklama
No synuś zrobił mamusi walentynkowy prezent. Powiem Wam,że gdzieś w głębi ciągle nie mogłam uwierzyć,że miałaby to być dziewczynka no i przeczucie mnie nie myliło:)
tialana właśnie mamy dużo dla dziewczynki hehe ale na szczęście nie wydałam majątku bo najczęściej używane rzeczy kupowałam nowe tylko mam 2x body z c&a za 35 zł całe rozpinane. Może uda mi się coś odsprzedać a jak nie to wydam.Reszta nowych ciuszków jest unisex . Tak czułam,że to się może zmienić:)

sicilpol dziękuję napewno poczytam i jeżeli to będzie możliwe to skorzystam.

alijenka
gratuluję zakupu autka:)
My też bedziemy zmieniać i właśnie będziemy teraz sprzedawać i kupować dopiero po porodzie także najgorszy czas będziemy bez auta:( Jakoś trzeba będzie sobie poradzić.
asiia kciuki i modlitwa dla Waszych chłopców..na pewno będzie dobrze

Do góry