alijenka
Mamcia Nataszki :))
josie mi kup bezcukrowe i beztłuszczowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to przeczytałam. Ale tu nie jest napisane, jakie ma zadanie... Chyba, że coś przeoczyłam, albo nie zrozumiałamten żel służy do
Opis
Zestaw Dianatal zawiera dwa rodzaje żelu. W czasie okresu rozwierania szyjki macicy używamy Dianatal Stage 1 – żel o zawiesistej konsystencji, natomiast w okresie wypierania płodu – Dianatal Stage 2 – żel o płynnej konsystencji. Skład
Każdy aplikator zawiera 11 ml żelu położniczego Dianatal. Skład żelu Dianatal: woda oczyszczona, propylenoglikol, karbomer i hydroksyetyloceluloza. Zawartość zestawu Dianatal: 3 jałowe aplikatory zawierające po11 ml żelu położniczego:2 aplikatory Dianatal Stage 1: biały tłok.1 aplikator Dianatal Stage 2: niebieski tłok. 2 miękkie końcówki ułatwiające wprowadzenie żeluWskazania
Żel położniczy Dianatal wspomaga i ułatwia również porody w wodzie oraz porody instrumentalne.Dawkowanie
Dianatal może być aplikowany wyłącznie przez wykwalifikowany personel położniczy – lekarza lub położną. Żel położniczy Dianatal zostaje wprowadzony do pochwy w momencie, gdy rozpoczyna się rozwieranie szyjki macicy, po uprzednim badaniu przez pochwę, wykonanym przez położną bądź lekarza. Używa się do tego specjalnego miękkiego aplikatora. Czynność może być powtarzana podczas każdego badania przez pochwę.
maćku ułatwia podobno poród
Pewnie w markecie byłaś? Bo ja nigdy nie wychodze tylko z tym, po co poszłam...
josie mi kup bezcukrowe i beztłuszczowe
buziak moja weronika tez misiowa, jej ukochany mis ma tyle dni co ona. Dostala go od mojego taty i wszedzie z nim jezdzi i spi oczywiscie tez