reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Josie ja chce loda (jak nie jest za pozno) takiego co bedzie waniliowy , bedzie mial chrupka polewe cos jak vienetta i na to prosze mi polac bita smietane i karmel albo toffi
plis takiego mie sie chce, moze w srodku miec tez kawalki ciasta albo surowego kruchego ciasta(te sa moje ulubione)
plis takiego mie sie chce, moze w srodku miec tez kawalki ciasta albo surowego kruchego ciasta(te sa moje ulubione)
alijenka
Mamcia Nataszki :))
mamina jakie wymagania !!!!!!!!!!!! lepsze niż moje
alijenka
Mamcia Nataszki :))
a kurde uciekam od Was bo już nie mam siły czytać o tych dobrociach, spadowywuję pod prysznic
Ruda1979
ja z reguły do domu wracam ze wszystkim tylko nie z tym po co poszłam
pisac mi tu o tej masci czy ktoras stosowała!!!!!!
powtarzam nazwe CONTRACTUBEX
moj tata po operacji ją stosował,ale on miał dosyc poważne te rany,na pewno mu nie zaszkodziła.ja po cc nie miałam a blizne mam praktycznie niewidoczną.
ja się wczoraj obżerałam lodami wiśniowymi z banankiem
o właśnie buziak jak tam twoje banany wczorajsze?
Ostatnia edycja:
Nie żebym sie chwalila ale wlasnie zajadam lody
na samym spodzie skruszone herbatniki, nastepnie kawalki banana, pozniej kilka galek lodów (waniliowych) na wierzch ambrozja (cieply budyn) i jeszcze cynamon, uwielbiam no teraz to moge Was spokojnie czytać;-) wczesniej zawsze mialam na cos ochotę, o czym pisalyscie
na samym spodzie skruszone herbatniki, nastepnie kawalki banana, pozniej kilka galek lodów (waniliowych) na wierzch ambrozja (cieply budyn) i jeszcze cynamon, uwielbiam no teraz to moge Was spokojnie czytać;-) wczesniej zawsze mialam na cos ochotę, o czym pisalyscie
Ruda1979
na czeskiej stronie jest napisane,że skraca fazy porodu,ułatwia rozwieranie szyjki macicy,zapobiega pękaniu krocz i ogólnie ułatwia przechodzenie dziecka przez kanał rodny,co oszczędza siły matki i dziecka.Tylko ciekawe w jaki sposób... Mogliby to opisać, bo tak w ciemno to kto im to kupi?
reklama
goldenlucy
Ja wcinam mrozone truskawki, maliny i wisnie naraz