reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

no ja własnie nie ale gdzies wyczytałam ostatnio, ze po cc to daja:szok:
U mnie panowie brzuchy tym malowali po operacjach, szwagierka tez a po cc nie ciekawe czemu:baffled:

reklama
Josie ja chce loda (jak nie jest za pozno) takiego co bedzie waniliowy , bedzie mial chrupka polewe cos jak vienetta i na to prosze mi polac bita smietane i karmel albo toffi

plis takiego mie sie chce, moze w srodku miec tez kawalki ciasta albo surowego kruchego ciasta(te sa moje ulubione)

o kurka mamina skad ty takie lody z kawalkami ciasta wytrzasnelas... mniam!
sa jagodowe do tego banan i biszkopty. i posypka czekoladowa:-)

ja z reguły do domu wracam ze wszystkim tylko nie z tym po co poszłam:-D

pisac mi tu o tej masci czy ktoras stosowała!!!!!!:wściekła/y:
powtarzam nazwe CONTRACTUBEX:tak:

moj tata po operacji ją stosował,ale on miał dosyc poważne te rany,na pewno mu nie zaszkodziła.ja po cc nie miałam a blizne mam praktycznie niewidoczną.

ja się wczoraj obżerałam lodami wiśniowymi z banankiem:)
o właśnie buziak jak tam twoje banany wczorajsze?

Ostatnia edycja:
Nie żebym sie chwalila ale wlasnie zajadam lody:tak:
na samym spodzie skruszone herbatniki, nastepnie kawalki banana, pozniej kilka galek lodów (waniliowych) na wierzch ambrozja (cieply budyn) i jeszcze cynamon, uwielbiam:tak: no teraz to moge Was spokojnie czytać;-) wczesniej zawsze mialam na cos ochotę, o czym pisalyscie:zawstydzona/y:

Tylko ciekawe w jaki sposób... Mogliby to opisać, bo tak w ciemno to kto im to kupi? :dry:
na czeskiej stronie jest napisane,że skraca fazy porodu,ułatwia rozwieranie szyjki macicy,zapobiega pękaniu krocz i ogólnie ułatwia przechodzenie dziecka przez kanał rodny,co oszczędza siły matki i dziecka.

reklama
Do góry