reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

zaza trudno stwierdzic. ale nie jakos mocno boli tylko taki przytlumiony i tylko jak sie rusze. moze nam sie rozciagaja te wiazadla czy co.
kurcze mam nadzieję... u mnie ból też nie jest jakiś straszliwy, ale niepokój zawsze jest ;-)

karamija ale miałaś dzisiaj wyżerkę:-D mielonego też bym zjadla... hhmm chyba już wiem co jutro na obiad :-D

reklama
a ja myslalam ze tylko u mnie waga oszalala ostatnio. Przez trzy tygodnie przybylo mi 2kg.....razem mam 5 na plusie....a do konca jeszcze 16 tygodni

Zobaczymy co mi waga w piątek u gina powie jak narazie to było 2+ a teraz niewiem chociaż to dobrze bo jak bym miała wage w domu to chyba bym zwariowała :-D

A mnie się wydaje, że ma to związek z etapem ciąży w którym obecnie jesteśmy. Mi też kg szybciej lecą, a nie zmieniłam ani trybu życia ani też nie jem więcej.
Dlatego nie wchodzę na wagę, bo to się zaczyna robić przygnębiające. :sorry2:;-)

tez tak mysle:tak:
i mnie niestety tez to dotyczy:baffled:

sicilpol - co tam wcinasz? bo nie poznałam na fotce;-)

karamija - trzymam kciuki, a Ty nic sie nie martw bo napewno wszustko jest ok!!!!

Ja na wagę wskoczę dopiero w środę rano. Mam wizytę, więc i tak się dowiem wieczorem ile urosłam, ale mniejszy szok będzie jak usłyszę :-D

Kilogramki teraz bede lecialy w gore, tak jak pisze macku juz ten etap ciąży:-) ja to waże sie zawsze rano, goła:zawstydzona/y: nawet gumke do wlosow ściągam:-D zeby jak najmniej pokazalo, nie mam nic na sobie:-)

Wróciłam do mieszkania w którym nie było grzane 10dni, więc leze pod kołdrą i się grzeję:) Coraz gorzej znoszę podróż niby tylko 340km, ale co chwile mam gdzieś uciski :/ no ale w sumie czeka mnie jeszcze tylko jedna w najbliższych miesiącach.

brrr aga wspolczuje! u mnie w mieszkaniu temperatura ostatnio 20- 21 i tez siedzie pod koldra, ja lubie 22 a nawet 23 :)

wiecie co szukajac czegos w necie (juz nie pamietam czego:) zaczytalam sie w jednym blogu: niemamconasiebie
niesamowite jak sie czlowiek zmienia w ciazy i po! bardzo przyjemny blog ogolnie

Witam z rana a raczej w środku nocy u mnie już 11-ta starsza córeczka w przedszkolu a ja przy kawce i śniadanku przeczytałam wczorajszy dzień dużo napisałyście jak na jeden dzień…
Wczoraj pojechaliśmy na zakupy do „marketu”, czyli wielkich kilkupiętrowych budynków wypełnionych mini stoiskami/sklepikami z wszystkim, co można sobie wyobrazić… po takiej wyprawie kilkugodzinnej w tłumie, który tu jest wszędzie miałam dość i nie miałam już siły wieczorem na komputer
Wyprawa miała tez swoje plusy zakupiliśmy truskaweczki, które w ostatnim czasie pojawiły się niemalże wszędzie i nawet cena nie najgorsza, bo za 1kg wychodzi ok. 8/9 zł dziewczynki zachwycone nawet nasza Majeczka je zajada
Kamila Lublin,Poola moja Maja jest mniej więcej w wieku Waszych pociech i też uwielbia spaghetti jako jedną z nielicznych potraw, oczywiście ketchup też uwielbia i może go jeść bez niczego ot tak łyżeczką lub paluszkiem

PaulinaMaria – super będę miała, z kim pisać w „polskiej nocy” Jak długo polecisz? Masz lot bezpośredni czy musisz się przesiadać?

Jeśli chodzi o wagę to na razie mam ok. 5 kg na plusie ale startowałam tym razem o wiele niższą wagą niż w ciążach z dziewczynkami i jeszcze nie dotarłam do tamtej wagi startowej ale wszystko przede mną

Wózki głęboki przetestowałam dwa do starszej kupiliśmy nowy casualplay s6 trochę ciężki ale gondolka spora i Nadia urodzona w czerwcu jeździła w niej aż do lutego więc bardzo długo, do Majki postanowiłam zakupić używany jane nomad i przyznam ze jestem z niego zadowolona lekki łatwo się prowadzi spacerówka duża obszerna teraz chyba dokupię jedynie gondolkę do niego bo Majeczkową sprzedałam oczywiście.

reklama
Hej

Dzisiaj pierwszy raz od nie pamiętam kiedy musiałam wstać tak wcześnie, porażka :-D wpadłam na chwilkę do was przed
wyjazdem na uczelnie

josie mnie bóle (na razie na to wygląda) minął:-)

aga doskonale cie rozumiem, dla mnie niewygodne jest pokonanie teraz trasy na uczelnie i z powrotem (130km), a co dopiero te twoje 340km, współczuję zimnego mieszkania, nie wychodź spod tej kołdry, żebyś się nie przeziębiła do reszty

maiumi twoja młodsza córeczka ma super imię, własnie tak damy na imię naszemu maluszkowi, jeśli okaże się dziewczynką:-)

Do góry