Witam z rana a raczej w środku nocy u mnie już 11-ta starsza córeczka w przedszkolu a ja przy kawce i śniadanku przeczytałam wczorajszy dzień dużo napisałyście jak na jeden dzień…
Wczoraj pojechaliśmy na zakupy do „marketu”, czyli wielkich kilkupiętrowych budynków wypełnionych mini stoiskami/sklepikami z wszystkim, co można sobie wyobrazić… po takiej wyprawie kilkugodzinnej w tłumie, który tu jest wszędzie miałam dość i nie miałam już siły wieczorem na komputer
Wyprawa miała tez swoje plusy zakupiliśmy truskaweczki, które w ostatnim czasie pojawiły się niemalże wszędzie i nawet cena nie najgorsza, bo za 1kg wychodzi ok. 8/9 zł dziewczynki zachwycone nawet nasza Majeczka je zajada
Kamila Lublin,Poola moja Maja jest mniej więcej w wieku Waszych pociech i też uwielbia spaghetti jako jedną z nielicznych potraw, oczywiście ketchup też uwielbia i może go jeść bez niczego ot tak łyżeczką lub paluszkiem
PaulinaMaria – super będę miała, z kim pisać w „polskiej nocy” Jak długo polecisz? Masz lot bezpośredni czy musisz się przesiadać?
Jeśli chodzi o wagę to na razie mam ok. 5 kg na plusie ale startowałam tym razem o wiele niższą wagą niż w ciążach z dziewczynkami i jeszcze nie dotarłam do tamtej wagi startowej ale wszystko przede mną
Wózki głęboki przetestowałam dwa do starszej kupiliśmy nowy casualplay s6 trochę ciężki ale gondolka spora i Nadia urodzona w czerwcu jeździła w niej aż do lutego więc bardzo długo, do Majki postanowiłam zakupić używany jane nomad i przyznam ze jestem z niego zadowolona lekki łatwo się prowadzi spacerówka duża obszerna teraz chyba dokupię jedynie gondolkę do niego bo Majeczkową sprzedałam oczywiście.