reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam:)

Wstałam dziś wcześniej,żeby jutro się dobrze wstawało bo jutro na badania. Długo czekałyście na wynik toksoplazmozy?

Agaundpestka następna podróż może być dla Ciebie życiowa:) W końcu to ważna zmiana w Twoim życiu.

Buziak to mi przypomina sytuację mojej chrześniaczki(8lat) jak oglądała w necie jakieś filmiki i też znalazła coś niecenzuralnego jak na jej wiek,po czym wchodzi do pokoju jej brat (3 latka) a ona krzyczy Bartek wyjdź stąd ! nie patrz! to nie dla dzieci! hihi

U mnie też ma być córeczka i ja bardziej za słodkim jestem,ale pryszczy nie mam za to jakąś bardzo suchą cerę mam a nigdy tak nie miałam.
A co do ruchów to ja właśnie w sobotę i niedzielę słabo czułam:( Może dlatego,że sama byłam mało aktywna.

I w ogóle się martwię bo chyba mojemu kotkowi coś dolega a nie wiem co mu może być:( Dużo więcej śpi niż zawsze i jakiś smutny chodzi.Żadnych innych objawów nie ma.

A jeszcze chciałam Wam napisać,że my mieszkamy we wieżowcu z lat 80 tych na 8 piętrze mieszkamy tu drugą zimę i jeszcze ani razu nie włączyliśmy grzejników. W nocy i rano jest 19 stopni a w dzień 20 21.Takie ciepłe mieszkanko nam się trafiło:)

reklama
u mnie w domu to jest w dzień po 24-25 stopni ale ja inaczej nie potrafię - uwielbiam ciepło !!!!! zawsze powtarzałam że mogę mieszkać gdzieś na południu europy :-D

u mnie tez ma być dziewczynka, a kwaśne i ostre o moje jedzenie, choć czasami do słodkiego też mnie ciągnie, a pryszcze hmmmmmmm to teraz moja specjalność na twarzy i sucha cera, masakra :-(

ja na toksoplazmozę czekałam jakies 3 dni

Witam :) z tego zimna szybko zasnęłam, ale o 3ej się obudziłam i musiałam poskręcać grzejniki w domu, bo nie było czym oddychać. Powiem Wam, ze wczoraj też się szybko położyłam bo miałam stracha sama walizke na 3 piętro wciągnęłam :/ ale na szczęście jest ok.

Buziak fajni Ci Twoi mali agenci.

Agaundpestka następna podróż może być dla Ciebie życiowa:) W końcu to ważna zmiana w Twoim życiu.
Oj i to duża zmiana :)
A co do ciepła to u mojej mamuśki też tak ciepło w bloku piętrowym, a po wakacyjnym ocieplaniu to już w ogóle.
a czym podróżujesz?
Autem, ale jako pasażer.

Witam,

ja całe szczeście dzisiaj minus 1 czyli 5, 5 na plusie i postanowiłam,że nie będe podjadać pomiędzy posiłkami......
ja 16 lutego mam wizytę u gina i chyba porposze o L4.....

ja tez dzis weszlam na moja brand new wage z rana po dwojce w pizamie tylko i mila niespodzianka 56.7 czyli nie jest najgorzej, 6.7 na plusie i wskazania wedlug normy mojej swietej tabelki ktora mam na pulpicie :-):-):-)

maiumi ten nomad super wyglada! jest dwa razy lzejszy niz jedo, i gondola podobno nie mala. pisza tez ze z gondoli mozna korzystac w aucie zamiast fotelika :szok::szok: ale nie wiem czy to dozwolone w polsce? no i czy bezpieczne. nas by to mega urzadzalo bo mamy do rodzicow 6 godzin drogi, z malym to sie pewnie wydluzy i nie wyobrazam sobie go meczyc w foteliku tyle.... no ale jak znam zycie to nie mozna w polsce tego uzywac

ja Wam powiem że bardzo się cieszę ze zwolnienia, myślałam że zanudzę się w domu ale daję rade, teraz ogarnia mnie lenistwo i w pracy chyba bym nie podołała
dobrze że ja nie mam wagi w domu bo bym już całkowicie zgłupiała z tą moją waga chyba bym była non top na diecie, a nie na tym teraz rzecz polega
coś dziś jakoś słabo się czuję, muli mnie i dziwnie w głowie kręci

Witam się i ja jak nigdy dziś wstałam przed 9.
dziś wizyta i chyba przeżywam bo też głowa mnie strasznie boli, doczytując wypiłam pierwszą kawę w ciąży bo ciśnienie 80/50 chyba za niskie i zjadłam kawałek szarlotki na śniadanie a co tam.

W piątek przyleciałam sama moja bratowa z Irlandii. Dziwiłyśmy się z mama że mój starszy bratanek nie wytrzyma tygodnia bez niej tym bardziej że to pierwsza jej taka wyprawa z domku. No i wczoraj przyszła do nas ale z chłopakami. Wczoraj przyleciał z nimi mój brat taką nam niespodziankę zrobili.
Zawsze jak chcieli zrobić mojej mamie niespodziankę to wiedziałam bo jechaliśmy po nich na lotnisko a teraz nie fatygowali mnie i pojechał po nich brat mojej bratowej tak więc ja też nic nie wiedziałam.
Żebyście wiedziały minę mojej mamy na widok wnuczków.

Wozek to ogromny problem. Mnie tez sie zaden nie podoba tak naprawde. Wiem na pewno ze kupie uzywany i raczej zdecyduje sie na quinny speedi sx. Nie chce nowego. Tyle sie nasluchalam ile jest toksycznych rzeczy w nowych wozkach. Z reszta duzo juz rzeczy kupilam uzywanych.

Moja bratowa ma tego quinny, teraz chłopaki już wyrosły i mogę odziedziczyć go ale muszę go jakoś przywieść z IE, zobaczymy. Była zadowolona przez 4 lata użytkowania mówi, że trochę porysowany jest ale to od składania i tyle.

Aha, i Leoś zamówił dla mnie dziewczynkę, trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę. Dam znać wieczorkiem.

Buziak- nono ladne bajki znajduja :eek:

Pokaze Wam jak w najprostszy sposob zlikwidowac meskie libido :tak:
649a627c.jpg
Przyszla do mnie probka tena lady- bo babki we Wloszech sobie cenia i z ciekawosci zamowilam.
A moj przez przypadek otworzyl paczke hihihhi :sorry:

reklama
ja juz zaliczylam sprzatanie mieszkanka i wstawilam obiad....pora na buszowanie po necie :)

milego dnia dziewczynki

Do góry