reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witajcie, nawet nie próbuję Was nadrobić....jakiś dół mnei dorwał:)Do tego wszytsko mnei swędzi od paru dni:( aż pobiegłam zrobić próby watrobowe, ale wsyztsko ok....wiec dlaczego mnei wszytsko swędzi?Czyzby sucha skóra?Ma któras tak?

są dwie opcje - albo się rozciąga skóra i swędzi albo suche powietrze :)
witaj i nie nadrabiaj :-p

reklama
Witam:)

Ja wczoraj miałam lodowy wieczór hehe,a najlepsze jest to,że zajadałam sie lodami sorbetowymi których nigdy nie lubiłam,a wczoraj tak mi smakowały.
U mnie na obiadek mięsko w sosiku z ziemniaczkami surówką i buraczki.
A co do wagi to trochę się martwię.Ostatnio jak byłam u lekarza to od początku ciąży przytyłam 4 kg i lekarz powiedział,że to w sam raz i teraz powinnam tyć koło 0,5 g tygodniowo,a ja od ostatniej wizyty a minęło prawie 3 tygodnie nic nie przytyłam:(A jem apetyt mi raczej dopisuje i mało się ruszam bo przez ten kręgosłup to przeważnie leżę...

Dziewczyny a jak któraś ma sprawdzony przepis na ciasto do pizzy to poproszę bo mi nigdy nie wychodzi:(

jestem , hot dog z ikei zaliczony :-D w koncu kupilismy tez parapety - maz byl strasznie zly bo wymyslilam sobie takie szerokie na 40cm zeby mozna bylo sobie na nich wygodnie siedziec no i bylo troche szukania i kombinacji zeby pod blat dopasowac. no ale co , zawsze marzylam zeby miec taki szeroki i na nim poduszki w kuchni to bede miala :-)

ja na obiad rosol i bagietka, na deser mam ciasto jogurtowo-piankowe na biszkoptach:)

dzieki za opinie o tych wozkach. wlasnie mysle ze gondola nam sie bardzo dlugo przyda bo przeciez jesien/zima to chyba cieplej i wygodniej jest w gondoli... xlandery mi sie podobaja ale podobno wlasnie gondola jest mala. te jedo sa klasyczne i wlasnie dlatego mi przypadly do gustu no ale podobno ciezkie... i nie wiem jak z trwaloscia tego , wiem ze to polska firma a z tym roznie bywa... kurcze no ciezko wybrac na maksa.

nie pamietam ktor ao tej kosci lonowej pisala, tez ja dziwnie czuje od 3 dni... z przodu tak mnie jakby pobolewa, przy wstawaniu i przekrecaniu sie

ehhh Wy o slodkosciach, to ja sie przyznam, co wlasnie wcinam :zawstydzona/y:
Dodam, ze jestem przed wyjsciem na urodziny, gdzie pewnie i tak bedzie cos kalorycznego
A dooopa rosnie :dry:

923300ec.jpg

josie- masz racje x -lander ma mniejsza gondole:) ale jest za to lzejszy :) co do trwałosci ciezko mi powiedziec bo uzywaja dopiero 8 miesiac ale nic nie trzeszczy nie sciera sie... na upale raz im tylko pierdykla opona :))

Cześć i czołem
delwer, niespodzianka wiem co to znaczy bo sama w maju będę obchodziła już 5 rocznicę śmierci mojej mamy teraz by miała 56 lat dopiero :-(

..

Alijenko, a Ty jak?Trzymasz sie diety?Tyjesz?Chudniesz? czy moze waga stoi?
AVO ostatnio jak się ważyłam u gina to mam 2 kilo mniej po tygodniu czasu tej diety :-D

dorotka o wlasnie cos za cos, nie ma idealnych wozkow dla mnie!! :/ w ogole dzisiaj sobie uswiadomilismy, mamy takie waskie drzwi do klatki dwuzkrzydlowe (stara kamienica) ze zaden wozek nie przejedzie bez otwierania skrzydla... no to juz widze jak mnie szlag bedzie trafial z tym wozkiem... chuste kupuje na pewno, ale latem to goraco bedzie chyba i maluszkowi i mnie...

kupilam nowa wage po tym jak moja zaczela pokazywac 123kg i niestety jest 57,5, czyli 7,5 od poczatku ciazy..

no to nieżle, ale jak ja dam rade na diecie......ja codziennie jem coś slodkiego, po 2-3 jabłka, banana, musli.....ach, no muszę chyba.....no i podjadam pomiędzy poislkami.....

edit. no to Alienka doganiamy Ciebie wszytskie, bo ty masz chyba 8 na plusiew tej chwili, tak?a był taki moment,ze ty miaąłs 8,a wiekszosc z nas tak po 2-4.......:)

Witajcie, nawet nie próbuję Was nadrobić....jakiś dół mnei dorwał:)Do tego wszytsko mnei swędzi od paru dni:( aż pobiegłam zrobić próby watrobowe, ale wsyztsko ok....wiec dlaczego mnei wszytsko swędzi?Czyzby sucha skóra?Ma któras tak?

Początek rozstępów... może niechce straszyć teraz wszystkie rośniemy może obejdzie ise tylko na dodatkowych kg a nie na rozstępaach
Milej Nocki wam życze

i dla za kataRZonych coś wesołego :-)

Wydarzenia, Sport, Plotki, Auto-moto, Seriale - SE.pl

reklama

Początek rozstępów... może niechce straszyć teraz wszystkie rośniemy może obejdzie ise tylko na dodatkowych kg a nie na rozstępaach
Milej Nocki wam życze

i dla za kataRZonych coś wesołego :-)

Wydarzenia, Sport, Plotki, Auto-moto, Seriale - SE.pl

ale mnie swędzi prawie całe ciało, poza brzuchem, piersiami, pupą i góra ud.........najbardziej swędza mnei ręce, łydki, plecy i głowa.....

Do góry