reklama
sicilpol
Ma-Ma!
carla witaj
ja wlasnie wstalam, bo wczoraj zamiast pracowac, to na allegro siedzialam i takie teraz tego wyniki musze szybko nadrobic, bo dzis powinnam juz konczyc a ja w szczerym polu
taaa i zamiast pracowac, to ja bb
Polaa- nie stresuje sie, lez i bardzo sie ciesze, ze to nic strasznego
Buziak- no baaa tez od razu mi sie skojarzylo gratki! potem sprawdze na wyprawkowym rezultaty Twoich lowow
ja wlasnie wstalam, bo wczoraj zamiast pracowac, to na allegro siedzialam i takie teraz tego wyniki musze szybko nadrobic, bo dzis powinnam juz konczyc a ja w szczerym polu
Polaa- nie stresuje sie, lez i bardzo sie ciesze, ze to nic strasznego
Buziak- no baaa tez od razu mi sie skojarzylo gratki! potem sprawdze na wyprawkowym rezultaty Twoich lowow
Ostatnia edycja:
sicilpol
Ma-Ma!
nie nie, jeszcze nie, poki co caly czas sie czaje, ale mysle, ze dzis bedzie ten dzien
no ja nie wiem, procz tego, ze wiem dokladnie, ze Mrow w nocy sobie tam jakies party urzadza i czasem juz mnie to budzi
do tego nie spalam bo o tej pracy myslalam, tak sobie zalatwilam te nocke
ale mam nadzieje odespac po poludniu
no ja nie wiem, procz tego, ze wiem dokladnie, ze Mrow w nocy sobie tam jakies party urzadza i czasem juz mnie to budzi
do tego nie spalam bo o tej pracy myslalam, tak sobie zalatwilam te nocke
ale mam nadzieje odespac po poludniu
buziak
Fanka BB :)
buziak moim zdaniem duzy chlopczyk, Kuba wazyl mniej wiecej w tym okresie bo teraz grzebalam po moim pamietniku zawstydzona/y prawie 500 gr juz no i sie urodzil pozniej tez duzy;-) wiec moze bedziesz miala ponad 4 kg synka:-)
ponad 4 razy wiekszy od mojego bartka
mamy zdjecie 4d, na ktorym lezy w pozycji w jakiej bartek spi
Co do łowów i zakupów to czuje sie zobowiazana powiedziec Wam,ze byłam wczoaraj w rekidsie i powiem Wam,ze sa zajebiste ceny np kurtki za 50zł koszulki z kr za 10zł,z dł rekawem za 15zł czy buty za 33zł
Koszulka z długim rękawem, biała
Chłopiec
ja te kupiłam za 25zł sa ładniejsze niz na zdjeciu i takie milusie miekkie
Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2011/2012
A moze ktoras mi podpowie bo jestem laikiem w tej kwestii - bylismy wczoraj z P w sklepach dla maluchów i odlądalismy rózne gadzety i moj P przyuwazył wózek chicco z baza do fotelika. Stwierdził, ze musimy miec takie cos i teraz pytanie o wózki z bazą???????
I wiecie co ? jak normalnie patrzec nie mogłam na wózki z 3kolkami tak jak zobaczyłam jak one zajebiscie jezdza tak sie prawie zakochałam;-) ok reszta na zakupowym bo mnie na jeza posadza
tialana
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim
u mnie dziś -21, mój samochód od dwóch dni stoi z zamarzniętym paliwem
u mnie dziś -21, mój samochód od dwóch dni stoi z zamarzniętym paliwem
Cieszę się że u malucha wszystko okwitajcie
Kamila - już wiem co zjem na kolację... kaszkę mannę.
Wizyta ok, maluch nie uciekał, już pewnie nie ma gdzie za bardzo.
Gratulujuję dobrych wyników no i łożyska an swoim miejscuPrzeczytam Was zaraz a teraz sie pochwale, ze
wszystkie wyniki mam ok tylko bakterie w moczu, ale to normalne u mnie w tej ciazy ;/
łozysko na swoim miejscu )))))))))))))))
maluszek ma wszystko na swoim miejscu, siusiak jak ta lala i wazy 440g
szyjka ok
Źle sie połozyłam na lezance i przez te 30min uciskania brzucha tak mnie rwie krzyz ze ledwie chodze. Apropos ucisków to smiac mi sie chce jak gin mi tą gulała dawał po brzuchu to mały tak sie prężył jak jeszcze nigdy ) jaka to walka o swoje terytorium od małego odchodzi hehe
Obkupilismy tez troche smarkatego i tak ja ruszyłam na ciuchy a tatus na zabawki;-) I w ten sposób Nikodem ma juz swoja własna pozytywke do słuchania od teraz Ale to zakupowo jutro uzupełnie
mam nadzieję że udało ci się trochę odpocząć i zrelaksować w nocya ja sie dzisiaj beznadzijenie czuje, brzuch mnie boli, serce mi wali chociaz cisnienie ok i puls tez, jestem cala jakas roztrzesiona, mlody mnie wnerwial po przedszkolu, co chwile wyprowadzal mie z rownowagi az go po 19 juz polozylam spac bo nie wyrabialam . jak brzuch moze twardniec 6-8 razy w ciagu doby i to jest ok tak dzisiajmi co kilka, kilkanascie minut miedzy 13 a 20. masakra po prostu.
Dobrze że już czujesz się lepiej i nie stresuj sie tak bo maluchowi to nie pasuje ;-)Witajcie
Ja tak na szybko, dziekuje dziewczynom, ktore sie zainteresowaly moja osobą;-) Juz wszystko dobrze, ale w nocy nie bylo najlepiej
Myslalam, ze rodzę
Mam jak najwiecej lezec, nie przemeczac sie itp.
Ostatnio mialam nerwowy i stresujacy okres:-zawstydzona/y:
i to wszystko osiagnelo apogeum
teraz juz na pewno bede na siebie uwazac, strachu sie najadlam.
Gdyby cos, mam znowu dzwonic do poloznej albo jechac do szpitala
Nie nadrobilam Was za bardzo ale gratuluje udanych wizyt
Nasza księżniczka 10 dni temu miała 451gTak z ciekawosci spytam - jestem w 22tyg dla gina 21, mały wazy 440g to duzo???? Ile waza Wasze maluchy?????
Widzę że z twoją pracą tak samo jak z moją naukącarla witaj
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
jak tu gwarno od rana ;-)
witam sie i ja niewyspana jak zwykle.
-21 na dworze... a moje usta i twarz... suche piekące popękane i zarazem swędzące... umieram zaden krem mi nie pomaga - moje dziecko ma to samo i na niego tez nic nie dziala...
milego leniwego dnia zycze
ja chce wiosne...:-(
witam sie i ja niewyspana jak zwykle.
-21 na dworze... a moje usta i twarz... suche piekące popękane i zarazem swędzące... umieram zaden krem mi nie pomaga - moje dziecko ma to samo i na niego tez nic nie dziala...
milego leniwego dnia zycze
ja chce wiosne...:-(