reklama
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dzien dobry wszystkim ciężarówką i małym kopaczą ....Ja już mam mój budzik poranny kopnięcie w bok na którym leżę i tak bez przerwy doputy się nieodwrócę.
Mi doktorek powiedział że jest zdrowy jak rydz i waga w porządku więc Twój pewnie też.:-)
to widze ze rozmiarowo moje małe poprostu nie odbiega od normy i nie jest ani duuuzy ani mały ;-)
Mi doktorek powiedział że jest zdrowy jak rydz i waga w porządku więc Twój pewnie też.:-)
jak tu gwarno od rana ;-)
witam sie i ja niewyspana jak zwykle.
-21 na dworze... a moje usta i twarz... suche piekące popękane i zarazem swędzące... umieram zaden krem mi nie pomaga - moje dziecko ma to samo i na niego tez nic nie dziala...
milego leniwego dnia zycze
Kamila - Spróbuj jakiegoś kremu z filtrem 15 jak wychodzisz na dwór ...na Mnie to podziałało i używam wazeliny kosmetycznej bielendy na usta bo te wszystkie inne robiły mi gorsze kuku jak nic nieużywanie koszt ok .2 zł:-)
buziak
Fanka BB :)
ja chce wiosne...:-(
ja tez i mam nadzieje ze juz blizej jak dalej;-)
buziak- wrzuc nazwe tego wozka to ci o nim wsio powiem
a przynajmniej to co wyczytam na wloskim forum babskim
bo tutaj chicco to kroluje
nie mam pojecia. My nie skupiamy sie na tym jednym modelu, wrecz przeciwnie. Chce poznac rózne modele z bazami wiec pisz o kilku roznych przerozniastych;-)
gosiaczek30
Zaraz musze do gin dzwonic (o 8 otwieraja), bo znow piecze przy siusianiu i krew sie pojawiala :-(
milego dnia
milego dnia
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Zaraz musze do gin dzwonic (o 8 otwieraja), bo znow piecze przy siusianiu i krew sie pojawiala :-(
milego dnia
ojej trzymaj się i nie denerwuj i daj znać już po:-)
buziak
milego dnia
to biegnij na wizyte i daj szybko znac!!!!!!!!! to napewno jakies zwykłe zapalenie
tialana
milego dnia
Mam nadzieję że to jakaś nie groźna infekcja, daj znać co lekarz powiedział
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
witam sie i ja
po wczorajszej wizycie niewiele wiem bo nie mialam USG szkoda w kazdym razie od początku ciąży po spadku 3 kg teraz przytyłam cały 1 kg ginekolog powiedział że trochę mało ale że 29 zajrzymy jak tam dzidzia się rozwija bo ostatnio rosła zdrowo powiedział mi że te bóle kregosłupa i kości ogonowej troszke się za wcześnie pojawiły ale może dlatego że dzidzia tak nisko no i tyle... ech liczyłam ze zobacze co słychać u mojej dziewczynki
po wczorajszej wizycie niewiele wiem bo nie mialam USG szkoda w kazdym razie od początku ciąży po spadku 3 kg teraz przytyłam cały 1 kg ginekolog powiedział że trochę mało ale że 29 zajrzymy jak tam dzidzia się rozwija bo ostatnio rosła zdrowo powiedział mi że te bóle kregosłupa i kości ogonowej troszke się za wcześnie pojawiły ale może dlatego że dzidzia tak nisko no i tyle... ech liczyłam ze zobacze co słychać u mojej dziewczynki
siula
witam,w ten bardzo bardzo mroźny dzień
gosiaczek30 trzymam kciuki i mam nadzieje że to mała infekcja
ja wczoraj miałam bardzo senny dzień w ciągu dnia spałam ponad dwie godziny bałam się że w nocy spać nie będę mogła ale gdzie tam spałam jak miś :-)
gosiaczek30 trzymam kciuki i mam nadzieje że to mała infekcja
ja wczoraj miałam bardzo senny dzień w ciągu dnia spałam ponad dwie godziny bałam się że w nocy spać nie będę mogła ale gdzie tam spałam jak miś :-)
reklama
brr u mnie też zimnica
Ale na szczęście dzisiaj nie muszę nigdzie wychodzić. Pracuję w domu, tylko że mam mnóstwo rzeczy i nie wiem o które skończę...
buziak gratuluję wczorajszych wieści:-). Ja przy chłopcach miałam wózek 3 kołowy (a właściwie 4 - bo z przodu na środlu były 2 kółka) i byłam bardzo zadowolona
kamila ja też chcę wiosnę!
polaa dobrze, że już wszystko ok.
gosiaczek też mi się wydaje, że to infekcja.
Ale na szczęście dzisiaj nie muszę nigdzie wychodzić. Pracuję w domu, tylko że mam mnóstwo rzeczy i nie wiem o które skończę...
buziak gratuluję wczorajszych wieści:-). Ja przy chłopcach miałam wózek 3 kołowy (a właściwie 4 - bo z przodu na środlu były 2 kółka) i byłam bardzo zadowolona
kamila ja też chcę wiosnę!
polaa dobrze, że już wszystko ok.
gosiaczek też mi się wydaje, że to infekcja.