reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

brrr jak zimnou was :eek:
ale u nas tez chlodek

buziak- wrzuc nazwe tego wozka to ci o nim wsio powiem :cool2:
a przynajmniej to co wyczytam na wloskim forum babskim :cool2:
bo tutaj chicco to kroluje

reklama
Dzien dobry wszystkim ciężarówką i małym kopaczą ....Ja już mam mój budzik poranny kopnięcie w bok na którym leżę i tak bez przerwy doputy się nieodwrócę.

to widze ze rozmiarowo moje małe poprostu nie odbiega od normy i nie jest ani duuuzy ani mały :tak:;-)

Mi doktorek powiedział że jest zdrowy jak rydz i waga w porządku więc Twój pewnie też.:-)

jak tu gwarno od rana ;-)
witam sie i ja:sorry: niewyspana jak zwykle.
-21 na dworze... a moje usta i twarz... suche piekące popękane i zarazem swędzące... umieram :crazy: zaden krem mi nie pomaga - moje dziecko ma to samo i na niego tez nic nie dziala...
milego leniwego dnia zycze:tak:

Kamila - Spróbuj jakiegoś kremu z filtrem 15 jak wychodzisz na dwór ...na Mnie to podziałało i używam wazeliny kosmetycznej bielendy na usta bo te wszystkie inne robiły mi gorsze kuku jak nic nieużywanie koszt ok .2 zł:-)

ja chce wiosne...:confused2::confused2::confused2::confused2::-( :rofl2:

ja tez i mam nadzieje ze juz blizej jak dalej;-)

buziak- wrzuc nazwe tego wozka to ci o nim wsio powiem :cool2:
a przynajmniej to co wyczytam na wloskim forum babskim :cool2:
bo tutaj chicco to kroluje

:no: nie mam pojecia. My nie skupiamy sie na tym jednym modelu, wrecz przeciwnie. Chce poznac rózne modele z bazami:tak: wiec pisz o kilku roznych przerozniastych;-)

witam sie i ja
po wczorajszej wizycie niewiele wiem bo nie mialam USG :( szkoda w kazdym razie od początku ciąży po spadku 3 kg teraz przytyłam cały 1 kg ginekolog powiedział że trochę mało ale że 29 zajrzymy jak tam dzidzia się rozwija bo ostatnio rosła zdrowo powiedział mi że te bóle kregosłupa i kości ogonowej troszke się za wcześnie pojawiły ale może dlatego że dzidzia tak nisko no i tyle... ech liczyłam ze zobacze co słychać u mojej dziewczynki

witam,w ten bardzo bardzo mroźny dzień
gosiaczek30 trzymam kciuki i mam nadzieje że to mała infekcja
ja wczoraj miałam bardzo senny dzień w ciągu dnia spałam ponad dwie godziny bałam się że w nocy spać nie będę mogła ale gdzie tam spałam jak miś :-)

reklama
brr u mnie też zimnica :sorry:
Ale na szczęście dzisiaj nie muszę nigdzie wychodzić. Pracuję w domu, tylko że mam mnóstwo rzeczy i nie wiem o które skończę...

buziak gratuluję wczorajszych wieści:-). Ja przy chłopcach miałam wózek 3 kołowy (a właściwie 4 - bo z przodu na środlu były 2 kółka) i byłam bardzo zadowolona :tak:

kamila ja też chcę wiosnę!

polaa dobrze, że już wszystko ok.

gosiaczek też mi się wydaje, że to infekcja.

Do góry