reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

buziak moj na poczatku 21 wazyl 330 jak dobrze pamietam. Co do wozka 3kolowca to wez pod uwage podjazdy gdzie te jedno kolko bedziesz wnosic bo podjazdy sa raczej dostosowane do czterech kolek. Wez wozek ze skretnymi przednimi kolami i bedzie git. My mamy x landera 3w1 i jest super:fotelik,gondola,spacerowka. Ja natomiast maminne pytanie ....zastanawiamy sie nad wozkiem podwojnym....mala bedzie miala 2 lata i 3 miesiace. Jest sens zakupi tego wozka czy nie????

Pola ciesze sie ze jest ok

reklama
Witam:-)

U nas dzisiaj cieplutko, że hej, całe 18 stopni na minusie:-D

a moje usta i twarz... suche piekące popękane i zarazem swędzące... umieram :crazy: zaden krem mi nie pomaga - moje dziecko ma to samo i na niego tez nic nie dziala...

spróbuj suche miejsca posmarować wazeliną, ale będąc w domu, nie wolno wychodzić na mróz z niewchłoniętym jeszcze kremem, bo wtedy woda z kremu zamarza i pęka nam naskórek
ja polecam krem uniwersalny (takie jajeczko) z Orliflame

Zaraz musze do gin dzwonic (o 8 otwieraja), bo znow piecze przy siusianiu i krew sie pojawiala :-(

milego dnia

trzymam kciuki, będzie dobrze!

m@dz1@ gratuluję kilograma na plusie;-) a na następnej wizycie sobię córunię podejrzysz;-)

Cześć dziewczyny!!

Która z Was już przed tv?? dziś w DDTVN nasza kochana eko mama powie co zabrać ze sobą do szpitala jak się poród zacznie - jak myślicie, o czym powie, bo ja już wolę sobie nie wyobrażać!!:-D:-D
Stawiam na podręczny przewijak z foliówki biodegradowalnej.....:rofl2::rofl2:

gosiaczek30 - oby szybko minęło!!

Cześć dziewczyny!!

Która z Was już przed tv?? dziś w DDTVN nasza kochana eko mama powie co zabrać ze sobą do szpitala jak się poród zacznie - jak myślicie, o czym powie, bo ja już wolę sobie nie wyobrażać!!:-D:-D

właśnie tez miała pisać, że zaraz ekomama w ddtvn:-) sama jestem ciekawa, co ona znowu wymysli:rofl2:

Juz po wizycie - zapalenie pecherza - antybiotyk mam brac 5 dni :-(

Zajrze pozniej - ide malego polozyc,a potem zajrze z kawka i paczkiem z waniliowym nadzieniem :-D smaka mi ostatnio narobilyscie i wkoncu musialam kupic :-)

buziak moj na poczatku 21 wazyl 330 jak dobrze pamietam. Co do wozka 3kolowca to wez pod uwage podjazdy gdzie te jedno kolko bedziesz wnosic bo podjazdy sa raczej dostosowane do czterech kolek. Wez wozek ze skretnymi przednimi kolami i bedzie git. My mamy x landera 3w1 i jest super:fotelik,gondola,spacerowka. Ja natomiast maminne pytanie ....zastanawiamy sie nad wozkiem podwojnym....mala bedzie miala 2 lata i 3 miesiace. Jest sens zakupi tego wozka czy nie????

Pola ciesze sie ze jest ok

jezeli dasz rade wozic dwojeczke to mi sie wydaje dobre wyjscie. ja dla blizniakow miałam taki, ze 1mogło siedziec 2 lezec i to fajna sprawa była, ale ja m=nie miałam wyboru hehehe

Cześć dziewczyny!!

gosiaczek30 - oby szybko minęło!!

jak to co??? orzechy i kasztany :-D:-D

własnie miałam dziewczynom pisac, zeby parzyły herbate i przed tv szybko. ja to chyba nagram sobie i juz codziennie jak mantry bede słuchac i powtarzac hehehe

wielorazowe wkladki laktacyjne i wielorazowe chsteczki do podcierania tylka ktore nie pachna bo przeciez dziecko samo w sobie suuuper pachnie...szczegolnie jak kupe zrobi...bozeeeee.....

Witam mamuśki
Dziś w nocy się śmialam bo mój K pojechał do stolycy i jak żeśmy rozmawiali przez fona to po każdej zakończonej rozmowie mała mnie tak skopała że masakra :-) :-D
witam sie i ja
po wczorajszej wizycie niewiele wiem bo nie mialam USG :( szkoda w kazdym razie od początku ciąży po spadku 3 kg teraz przytyłam cały 1 kg ginekolog powiedział że trochę mało ale że 29 zajrzymy jak tam dzidzia się rozwija bo ostatnio rosła zdrowo powiedział mi że te bóle kregosłupa i kości ogonowej troszke się za wcześnie pojawiły ale może dlatego że dzidzia tak nisko no i tyle... ech liczyłam ze zobacze co słychać u mojej dziewczynki
Ważne że przytyłaś choć kilogram
Ja mam dziś wizytę zobaczymy co tam słychać o brzdąca :tak:

Zajrze pozniej - ide malego polozyc,a potem zajrze z kawka i paczkiem z waniliowym nadzieniem :-D smaka mi ostatnio narobilyscie i wkoncu musialam kupic :-)
kuruj się tam i odpoczywaj !!!!!!!!

witam sie i ja
po wczorajszej wizycie niewiele wiem bo nie mialam USG :( szkoda w kazdym razie od początku ciąży po spadku 3 kg teraz przytyłam cały 1 kg ginekolog powiedział że trochę mało ale że 29 zajrzymy jak tam dzidzia się rozwija bo ostatnio rosła zdrowo powiedział mi że te bóle kregosłupa i kości ogonowej troszke się za wcześnie pojawiły ale może dlatego że dzidzia tak nisko no i tyle... ech liczyłam ze zobacze co słychać u mojej dziewczynki
U małej pewnie wszystko ok:tak: kg do przodu też dobrze, ja się na początku martwiłam że nie przybieram a potem skok wagowy

Dobrze że to tylko pęcherz, mam nadzieję że antybiotyk szybko pomoże i lepiej się poczujesz

wielorazowe wkladki laktacyjne i wielorazowe chsteczki do podcierania tylka ktore nie pachna bo przeciez dziecko samo w sobie suuuper pachnie...szczegolnie jak kupe zrobi...bozeeeee.....
A mnie przeraził ten hamak, niby z pasami ale wystarczy że dziecko zacznie się wiercić i może wypaść
Dorośli ludzie na trzeźwo wypadają z hamaków a co dopiero taki maluszek

Nasza mała kotowata cholera doprowadzi mnie za chwile do szału, wiecznie zabiera moją gumkę do włosów, bez względu gdzie ją położę zawsze ją znajdzie i jakimś cudem sobie zabierze, dałabym mu ją do zabawy ale to najmocniejsza gumka jaką mam i trzyma wszystkie moje kudły w kupie a innej to on nie chce
W dodatku zabiera mi długopisy
i przewrócił dywan do góry nogami :wściekła/y:

Alijenka dawaj znać co słychaću maluszka

reklama
Do góry