reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witajcie:-)

Ja tak na szybko, dziekuje dziewczynom, ktore sie zainteresowaly moja osobą;-) Juz wszystko dobrze, ale w nocy nie bylo najlepiej:no:
Myslalam, ze rodzę:zawstydzona/y:
Mam jak najwiecej lezec, nie przemeczac sie itp.
Ostatnio mialam nerwowy i stresujacy okres:-:)zawstydzona/y:
i to wszystko osiagnelo apogeum:zawstydzona/y:
teraz juz na pewno bede na siebie uwazac, strachu sie najadlam.
Gdyby cos, mam znowu dzwonic do poloznej albo jechac do szpitala:tak:

Nie nadrobilam Was za bardzo ale gratuluje udanych wizyt:tak:

reklama
Przeczytam Was zaraz a teraz sie pochwale, ze

wszystkie wyniki mam ok tylko bakterie w moczu, ale to normalne u mnie w tej ciazy ;/
łozysko na swoim miejscu ;))))))))))))))))
maluszek ma wszystko na swoim miejscu, siusiak jak ta lala i wazy 440g
szyjka ok

Gratuluję udanej wizyty i troszkę zazdroszczę tego łożyska, bo u mnie ostatnio nie było jeszcze ok. Ale 14 lutego wizyta, więc liczę na dobre wieści.

polaa cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło - nie pozwalam Ci się więcej stresować i już co by się historia nie powtórzyła. Najwcześniej skurcze i bóle masz poczuć na sali porodowej! :-)

polaa cieszę się, że już u Ciebie jest OK:-)

wpadłam w sumie powiedzieć dobranoc:-) uciekam spać, bo jestem już nieprzytomna, także nic konstruktywnego już nie napisze dzisiaj w mojej pracy, o ile cokolwiek stamtąd nadaje się do ujrzenia światła dziennego:-D

kolorowych snów mamusie;-)

Kiedys na innym forum pisalam,ale jakos dawno tam nie wchodzilam,bo dziewczyny sie zaczely tylko pozniej przechwalac czyjej dziecko jest madrzejsze i jakie to drogie zapawki kupuja i ubrania markowe,wiec mi sie odechcialo pisac i czytac. Dzis z ciekawosci weszlam tak poczytac co tam sie u nich dzialo i co ... (jedna dziewczyne mialam na nasza-klasa,wiec widziala zdj z brzuszkiem) jedna pisze,ze ja w ciazy z 4 dzieckiem,a inna madra,ze cytuje ''...cos mi sie zdaje ze zaczna sie z dzieci utrzymywac, bo kto podola takiej gromadce .... '' :no: no i humor na dzis sp.....

olej to i wiecej tam nie wchodz bo nie ma sensu;-)

Siary też nie mam, chociaż raz mi się wydawało, że na staniku dwie małe plamki się zrobiły, takie wielkości 0,5cm. Ale to było ponad miesiąc temu, więc raczej mało prawdopodobne no i do tej pory sucho.
A z siarą to jest tak, że jak się jej dostanie to już jest do samego porodu, czy tylko przez jakiś czas i potem dopiero pokazrmu się dostaje? Pytam bo nie wiem naprawdę.

mi w 1ciazy 2 razy tylko poleciało potem nic.

buziaka już coś długo nie ma :confused: chyba straciła rachubę czasu w sklepie :-)

o 16.30 to buziak jeszcze tyłek moczyła w wannie:tak:;-) a na zakupach była i przed ginem i po:-D

buziak - tak napisałaś, ze w pierwszym momencie chciałam gratulować Twojemu synkowi.... wiesz w tym wieku przyrodzenie ponad 400g... no, no!!

ach zesz Wy zboczone!! :-D:-D

Buziak super :) duzy ten Twoj syn.
a ja sie dzisiaj beznadzijenie czuje, . jak brzuch moze twardniec 6-8 razy w ciagu doby i to jest ok tak dzisiajmi co kilka, kilkanascie minut miedzy 13 a 20. masakra po prostu.

duzy????
odpocznij a jutro bedzie lepiej no i oczywiscie nospa by sie przydała!!!

Witajcie:-)

Ja tak na szybko, dziekuje dziewczynom, ktore sie zainteresowaly moja osobą;-) Juz wszystko dobrze, ale w nocy nie bylo najlepiej:no:
Myslalam, ze rodzę:zawstydzona/y:
Mam jak najwiecej lezec, nie przemeczac sie itp.
Ostatnio mialam nerwowy i stresujacy okres:-:)zawstydzona/y:
i to wszystko osiagnelo apogeum:zawstydzona/y:
teraz juz na pewno bede na siebie uwazac, strachu sie najadlam.
Gdyby cos, mam znowu dzwonic do poloznej albo jechac do szpitala:tak:

Nie nadrobilam Was za bardzo ale gratuluje udanych wizyt:tak:

od dzis zero stresu!!!!!!!

Ja też tak zrozumiałam :-D

Buziak pochwal się zakupkami!

jutro bo dzis juz padam na twarz;-)

Tak z ciekawosci spytam - jestem w 22tyg dla gina 21, mały wazy 440g to duzo???? Ile waza Wasze maluchy?????

buziak moim zdaniem duzy chlopczyk, Kuba wazyl mniej wiecej w tym okresie bo teraz grzebalam po moim pamietniku :)zawstydzona/y:) prawie 500 gr juz:tak: no i sie urodzil pozniej tez duzy;-) wiec moze bedziesz miala ponad 4 kg synka:-)

polaa - to super ze juz lepiej sie czujesz:-) tak bardzo sie martwilam :tak:, no ale teraz to juz tylko relaksik kobitko i zadnego stresulca mi tu:tak:

dzieki Kochane;-)
wiem, wiem zero stresu ale czasami to niemozliwe:-(

ale teraz sobie posluchalam serduszka i bije jak dzwon hehe:-)

reklama
Tak z ciekawosci spytam - jestem w 22tyg dla gina 21, mały wazy 440g to duzo???? Ile waza Wasze maluchy?????[/QUOTE]
21 tyg.-371 g
Dobrej nocy!!!

Ostatnia edycja:
Do góry