reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
Asiu trzymam kciuki za Wasza trojeczke oby jak najdluzej Was przetrzymali i bylo wszystko ok )
A tygodnie też odliczam mam wielką kartke z dniami na lodowce i codziennie skreslam... ale noo dluzy mi sie niesamowicie
Bobek dalej ma zastój w kopaniu... a ja caly dzien jezdze i ogladam mieszkania.. a wlasciwie mury bo wszystkie sie dopiero budują.. i tak caly dzien... teraz mam chwile spoczynku ...
A tygodnie też odliczam mam wielką kartke z dniami na lodowce i codziennie skreslam... ale noo dluzy mi sie niesamowicie
Bobek dalej ma zastój w kopaniu... a ja caly dzien jezdze i ogladam mieszkania.. a wlasciwie mury bo wszystkie sie dopiero budują.. i tak caly dzien... teraz mam chwile spoczynku ...
buziak
BUZIAK super masz synów hihihihi
to zdradze Wam jeszcze sekret, ze oni maja to po mnie:-)
tez wszystko opowiadałam co sie w domu dzieje
kasia.natka
witam się wieczorowo :-) nadrobiłam was dopiero więc
asiia super że dzieciaczki tak równo teraz przybierają to znak że wszystko będzie dobrze a do 26 tc już tak blisko &&&
gratuluję kolejnych udanych wizyt i poznania płci!
asiia super że dzieciaczki tak równo teraz przybierają to znak że wszystko będzie dobrze a do 26 tc już tak blisko &&&
gratuluję kolejnych udanych wizyt i poznania płci!
super że wszystko poszło po twojej myśli i nawet się nie dowiedzieli że tak chciałaśWiecie co...wywalili mnie do domu...do końca zwolnienia czyli 04.02! Podczas rozmowy nie dali dojść do słowa...pani Karolino...wróci pani jak lekarz pozwoli...według kodeksu nie może pani pracować wieczorem...więc proponujemy tylko pierwszą lub drugą zmianę...nie może pani pracować więcej niż 4 godziny dziennie przy komputerze...czyli najlepiej jeśli będzie pani pracowała tylko 4 godziny i do domu... Narzucili mi wszystko to o co chciałam prosić...jestem w głębokim szoku...
siula
Hej dziewczyny ale mnie znów nie było,witam nowe panie.
Cieszę się ,że wszystko ok u was!
Ja dzisiaj byłam u doktorka na kontroli -jest dobrze tylko morfologia troszkę spadła i kazał brać witaminki :-)
dostałam l4 do 20,02 więc będę miała trochę więcej czasu na zaglądanie na forum
a i 08.02 idę na usg w końcu zobacze kto u mnie mieszka ;-) pan czy pani
pozdrawiam
Cieszę się ,że wszystko ok u was!
Ja dzisiaj byłam u doktorka na kontroli -jest dobrze tylko morfologia troszkę spadła i kazał brać witaminki :-)
dostałam l4 do 20,02 więc będę miała trochę więcej czasu na zaglądanie na forum
a i 08.02 idę na usg w końcu zobacze kto u mnie mieszka ;-) pan czy pani
pozdrawiam
zaza26
Dzieki dziewczyny :-) Wiedzialam, ze mozna na Was liczyc
Poza tym humor poprawil mi zakup nowej torebki i uroczych, malusich skarpet dla Misia
nie ma lepszego polepszacza humoru od zakupów
ja dalej ślęczę przed kompem i piszę pracę i już mi plecy wysiadają, a o tyłku nie wspomnę:-(
reklama