reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Sicilpol szukam tego twojego sprzedawcy z allegro (i Twojej listy) i nie mogę znalezc . Pomozesz?

Jasne,
Sprzedawca to:
Informacje o Użytkowniku rajrodzica-pl

i chce kupic u niego:
SUDOCREM krem na odparzenia odpieluszkowe
FRIDA filtry zestaw DO ASPIRATOR FRIDA 10 sztuk
FRIDA aspirator do nosa noska + 4 FILTRY
FRIDA spray do nosa SÓL WODA MORSKA 280 dawek
BEZPIECZNE NOŻYCZKI niemowlęce Tommee Tippee
Tommee Tippee POJEMNIK DOZOWNIK mleka w proszku
Tommee Tippee WKŁADKI LAKTACYJNE 50 szt MEGA PAKA
Tommee Tippee smoczek uspok. STYLE 0-3m 1 szt
Praktyczna SZCZOTKA do butelek i smoczków TANIO
Pojemnik na smoczek miś BabyOno 0% BPA niebieskie
Praktyczna PRZYKRYWKA DO BUTELEK Tommee Tippee
Gryzak elastyczny z grzechotką BabyOno zielony
Pieluchy Pieluszki FLANELOWE kolorowe FLANELA
Tommee Tippee pojemnik na mleko 1 sztuka 0% BPA
Silikonowe osłonki na piersi sutki Tommee Tippee
Tommee Tippee bezpieczne cążki essentials
BEZPIECZNE patyczki z ogranicznikiem Canpol 56 SZT
WIELORAZOWE majtki poporodowe siatkowe 2 szt. XL
Wkładki LECZNICZO-CHŁODZĄCE 6 SZT Tommee Tippee
GRUSZKA do nosa z miękką końcówką Canpol kolory
Poporodowe ginekologiczne PODKŁADY dla kobiet 34cm
Pieluchy tetrowe 80x80 cm PODWÓJNIE TKANE tetra
Piszcząca kaczuszka do kąpieli Canpol piękne wzory (dla meza, by tez cos mial)
Grzebień i szczotka do włosów piękne kolory
PODKŁADY poporodowe higieniczne MAMMA 10 SZTUK
Zestaw ANTYKOLOWY Tommee Tippee 0%BPA
Chociaz po namysle chyba kupie pojedyncze butelki, bo jak maly mi oleje tommee tippee, to zostane z calym zestawem...

Butelka ANTYKOLKOWA 260 ml Tommee Tippee + CZUJNIK
i koniecznie chce sprobowac tej butelki, bowiem ponoc jest super
BUTELKA ANTYKOLKOWA SZEROKA DR BROWN'S 120 BROWNS

Plus z Polski:
Linomag
Maść Majerankowa
Krem Bambino
Alantan Plus
Saszetki Tantum Rosa
Koszulka do karmienia Muzzy
Herbatka Hipp na laktacje

ZMIANY jakich dokonalam to zakup 3butelek 150(antykolkowa), 260 i 340ml zamiast zestawu i rozne smoczki:
kaszka 6m-cy
wieloprzeplywowy 0+
wolny 0+
antykolkowy 3+
szybki 6+

Ale jeszcze to przetrawiam :tak:

Niespodzianka- co ja mam powiedziec, waze wiecej, ale sie nie przejmuje, chociaz w towarzystwie na wagi nie wchodze :tak:
Pamietam, kiedys dawno dawno temu pracowalam kolo chlodnii, gdzie przed budynkiem byla w ziemi wmontowana waga, na ktorej duze samochody sie wazyly, przed rozladunkiem.
Nie bylo jej widac, bo byla jakby wmurowana, ale jak tylko sie dowiedzialam, nigdy tamtedy nie lazilam :eek:
Ale czasem jest tak, ze tych dodatkowych kg po prostu nie widac i pewnie dlatego byli w szoku Twoi znajomi :tak:
A po tej wiadomsoci, ktora nam zostawilas w nocy- ja tam sie boje :-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pisałam Wam ze w sobote byli u nas znajomi i P sobie popił nie???:cool2::cool2:
Mój mąz jakgdyby nigdy nic pojechał sobie dzis po dzieci do przedszkola a tam pani chwali sie co opowiadały im nasze dzieci:cool: ze tatus sie upił i chciał sie przytulic do mamy a ona mu powiedziała "odejdz bo smierdzisz!" :eek::eek:
zjebista patologia nie???:rofl2:

Niespodzianka masz rację - nie wszyscy muszą być szkieletami, a nawet nie powinni, także głowa do góry, bo 4kg od początku ciąży to dobry wynik, w normie :-)
pocieszę cię, że nie tylko twoi znajomi potrafią dowalić, ja mimo, że należę do osób szczupłych, to mam problem z otyłością brzuszną, nóżki, rączki w miare szczupłe, ale zamiast brzucha wstrętna opona, bardzo często dowiadywałam się, że jestem posądzona o bycie w ciąży:-D a jak mialam problemy ze wzdęciami, to mi nawet osobiście gratulowano :rofl2:

Pisałam Wam ze w sobote byli u nas znajomi i P sobie popił nie???:cool2::cool2:
Mój mąz jakgdyby nigdy nic pojechał sobie dzis po dzieci do przedszkola a tam pani chwali sie co opowiadały im nasze dzieci:cool: ze tatus sie upił i chciał sie przytulic do mamy a ona mu powiedziała "odejdz bo smierdzisz!" :eek::eek:
zjebista patologia nie???:rofl2:

ach te dzieci:-D

Witam:-)

Kamila ja mieszkam w UK:tak: Nie wiesz tego?:sorry::-D zartuję:-)
Co do kolezanki niech jedzie do szpitala:tak: tam sie Nia zajmą.
Ja tak mialam z Kuba, bylo to mniej wiecej kolo 12 tygodnia, pojechalam, pol dnia spedzilam ale wyszlam spokojniejsza:tak:
Ja nie dostalam paracetamolu tylko inny przeciwbolowy, ktory moge kobiety w ciazy, bardzo dobry - co-codamol:tak:
Na pewno ja zbada lekarz ale niech wezmie ze soba kogos, kto zna w miare angielski.

asiia fajnie, ze sie odezwalaś:tak: trzymam kciuki za chlopakow

Niespodzianka ja tez ostatnio mialam bardzo obnizony nastroj i to miedzy innymi przez wagę:zawstydzona/y: no ale co zrobić?! Bede chudnac od czerwca w szybkim tempie:-D

buziak udanych masz synkow:-D to wszystko wyszło na jaw heh;-)

moje dziecko niedawno zasnelo, ciekawe o ktorej pojdzie spac na noc:eek:
dzisiaj spalismy do 10, maz nas obudzil jak wrocil z pracy:tak:

U mnie i syn i mąż spią:-D
ale jakos mi dzisiaj nudno, nic nie robię bo dom mam posprzatany wiec spokoj:tak: zawsze czekalam az Mlodego poloze, zeby usiaść sobie spokojnie przed kompem i tv a dzisiaj mi zal, ze poszedl spać:zawstydzona/y:

reklama
Dzieki dziewczyny :-) Wiedzialam, ze mozna na Was liczyc :tak:

Poza tym humor poprawil mi zakup nowej torebki i uroczych, malusich skarpet dla Misia :-p

Do góry