reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Zaza to sa takie jakby biszkopty duze i ich plaska strona jest polana grubo lukrem:p cala podstwowke to jadlambo obok w cukierni byly. robi sie 5 minut, piecze 15 a slodkie jak cholera i pyszne bo proste:p i w sumie tam nic nie trzeba miec. ja robie z tego przepisu a wlasciwie z polowy tego przepisu
Woman with class: Przepis na amerykanki

rzeczywiście przepis wygląda na łatwy do wykonania, ale pewnie i to by mi nie wyszło:-D
moją specjalnością jest ciasto czekoladowe "duża blacha" z Delecty:-D

kupiłam własnie pomysł na na Panna Cottę i mam zamiar go wypróbować na dniach

carla mi brakuje tylko papieru do pieczenia, cukru waniliowego i proszku do pieczenia, więc jak masz to dawaj do mnie razem coś wymącimy :rofl2:

reklama
Dziewczynki nie zapomniałam o Was, jestem na bieżąco, tylko jakoś ciężko mi się tak wciąć w rozmowę:zawstydzona/y:
U nas wszystko dobrze, kompletujemy wyprawkę, dzisiaj byłam na badaniach, glukoza mnie znokautowała, ale na szczęście wyniki dobre.
Pozdrawiam Wszystkie bardzo serdecznie i dziękuję za pamięć!!!!!!!!!!!!!!

Rruurrkkaa ooo jak milo :):):) fajnie ze u Was wszystko ok. pisz czesciej:) a wiesz co ja mam pomysl jak sie najlatwiej w rozmowe wbic:) po prostu napisz coo zjadlas od razu wszystkie sie odezwa :-D:-D:-D:-D

Zaza to nie moze nie wyjsc naprawde. wrzucasz doslownie wszystko na raz do miski, margaryne ja opie w mikrofali zeby garnka juz dodatkowo nie brudzic , miksuje z 2 minuty wszystko razem i na blache z papierem do pieczenia nakladam lyzka 5 lyzek tego ciasta bo to takie geste wychodzi dosyc. piekarnik nagrzany i po wszystkim, a lukier to cukier puder z woda i sokiem z cytrny jak mam mieszam i polewam jak wystygna:)naprawde to jest malo roboty i malo brudzenia:) a na t pana cote tez mam chec bo przyznam szczerze ze nigdy w zyciu nie jadlam tego deseru i tylko sobie moge wyobrazic jak to mniej wiecej moze smakowac.

blond hahahaa dobreee ale z tym jedzeniem masz rację jak jedna zacznie tak juz koniec !!!!!

mlodak nioo nieee poprostu można oszaleć :eek:

a ja dziś na obiad ziemniaczki i ryba parowana bleeeeeeeeeeeee i surówka z sałaty lodowej, papryki i ogórka z oliwą

Blond wstyd się przyznać, po glukozie myślałam, że nigdy nie tknę nic słodkiego... a tu w domu znalazłam krówki, zapiłam cola, przegryzłam wafelkiem, na obiad gulasz ziemniaczki i buraczki, ale za to kolacja... 2 bułki z dżemem:szok::szok: a ja nie znoszę dżemu:szok: ale dobre było:-D

Młoda, Aljenka współczuję diety :( mi dzisiaj cukier na czczo wyszedł trochę za mały, a to też nie dobrze chyba... ale dla dzidziusia wszystko, najważniejsze żeby się dobrze miały :))

Powiedzcie mi, czy jak sie napijecie, i macie pełen pęcherz to też czujecie jak Wasze dzieci w tym miejscu kopią?

blond w takim razie spróbuje to upiec jak zdobędę brakujące składniki ;-) a panna cotte taką może nieidealna, ale dobrą można kupić na dziale z jogurtami w Lidlu:-)

alijenka mlodak już więcej na temat jedzenia dzisiaj nie napiszę;-)

reklama
Do góry