reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Pisałam Wam ze w sobote byli u nas znajomi i P sobie popił nie???:cool2::cool2:
Mój mąz jakgdyby nigdy nic pojechał sobie dzis po dzieci do przedszkola a tam pani chwali sie co opowiadały im nasze dzieci:cool: ze tatus sie upił i chciał sie przytulic do mamy a ona mu powiedziała "odejdz bo smierdzisz!" :eek::eek:
zjebista patologia nie???:rofl2:
:laugh2:

czy mi sie wydaje czy rruurrkkaa dosc długo sie nie odzywa co???:eek:
Ale widziałam ją na innym wątku, więc nic złego się pewni nie dzieje. Tylko zapomina o nas... :-(

reklama
a bo jak ktos tu nie pisze to ja wchodze na inne np jakies trzylatki, albo inne o ciazy, niemowlakach sa takie ogolne tutaj przeciez:)i tam towarzystwo juz jest wymieszane i przypadkowei mozna spotkac znajome osoby:)

hehe no jak dla nas to nieladnie ale moze to my jestesmy tutaj tak "zwiazane " z tym naszym watkiem a dla innych dziewczyn rzadziej piszacych moze to jest watek jak kazdy inny i nie traktuja go tak jak my:sorry: dla mnie to jest taki jakby drugi domek:) jakbym do knajpy wchodzla i gadala z Wami:) a moze dla innych to tylko taki dodatek, popatrzec, poczytac, czasem napisac i tyle:/

upieklam amerykanki:) zapraszam:p

Pisałam Wam ze w sobote byli u nas znajomi i P sobie popił nie???:cool2::cool2:
Mój mąz jakgdyby nigdy nic pojechał sobie dzis po dzieci do przedszkola a tam pani chwali sie co opowiadały im nasze dzieci:cool: ze tatus sie upił i chciał sie przytulic do mamy a ona mu powiedziała "odejdz bo smierdzisz!" :eek::eek:
zjebista patologia nie???:rofl2:

hahahaha, mało się nie posikałam ze śmiechu, dzieci to potrafią zepsuć opinię :D:D:D

Ja tymczasem wróciłam z wizyty u gina. Wyniki dotarły na czas, wszystko okej, dostałam skierowanie na glukozę, ale na szczęście tylko z jedną powtórką po godzinie. Doktor zajrzał też na 5 sekund do ludka, więc zapytałam, czy jest jakaś szansa, że wyjawi mi dziś największą tajemnicę wszechświata :). Popatrzył i mówi: "niestety, młody człowiek nie bardzo chce się pokazać, ale chyba jest siusiak". Co to znaczy CHYBA?? Już się oswoiłam z myślą, że mogę mieć chłopca, bo cała rodzina mi to wciska od początku ciąży, ale żebym miała "chyba chłopca"? No nie wiem, nie wiem :D. W czwartek idę na połówkowe 3D, więc mam nadzieję, że tam wreszcie powiedzą mi, jak jest NA PEWNO ;)).
Dziękuję za kciuki kochane, a "chyba Tomek" pozdrawia Was kopniakami!

a też niektóre dziewczyny są związane i z nami i z koleżankami z poprzednich ciąż, które się jeszcze udzielają na forum, chociaż nie ukrywam że ostatnio też już miałam się pytać o rrurrrkeee

magnii to gratuluję udanej wizyty :-D

Ostatnia edycja:
upieklam amerykanki:) zapraszam:p
a cóż to jest ta amerykanka? chociaż w moim obecnym stanie wszystko brzmi apetycznie :rofl2:

magnii cieszę się, że wszystko w porządku:-)
do czwartku niedaleko, jakoś wytrzymasz;-)
a ja muszę czekać do 14-tego, a i tak mam głupie przeczucie że złośliwe bobo znowu się dupskiem do matki wypnie;-)

reklama
Zaza to sa takie jakby biszkopty duze i ich plaska strona jest polana grubo lukrem:p cala podstwowke to jadlambo obok w cukierni byly. robi sie 5 minut, piecze 15 a slodkie jak cholera i pyszne bo proste:p i w sumie tam nic nie trzeba miec. ja robie z tego przepisu a wlasciwie z polowy tego przepisu
Woman with class: Przepis na amerykanki

Zaraz nic nie trzeba mieć...ja to dopiero nic nie mam...ani jaja, ani margaryny...to się obeszłam smakiem...

Do góry