KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
łaaaaaaaaaa umieram ((( zgaga mnie wykańcza nie moge przez nią oddychać ;(((((( a najgorsze jest to że nie mam nic co mogę wziąc by przeszła aaaaaaa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a babki ktore maja druga ciaze to wy jak ile przytylyscie do polowy ciazy a ile potem? czyli ze co ze niby jak mam 4.5 teraz na plusie to jeszcze moge nabrac 15kilosow?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze to nie jest tak po polowie
o to ty tak jak ja tyle ze ja 33skoncze w czerwcu (moze nawet na porodowce), to twoj pierwszy bobik? robilas prenatalne badania?
Apeluję do włąściciela MacDonalds o wycofanie kanapki zbójnickiej :>
Jest silnie uzależniająca
Od początku ciąży zjechałam 1,5kg ale czuję, że w ostatnim tyg wyrównała się waga przez te zbójnickie!!!!! wrrrr...
PS. Czy jest to jakaś mama, która jeszcze nie czuła ruchów dziecka?????
no niestety raczej nie jestKilogramy do połowy ciazy to w większosći tłuczyk, kóry zostanie, po połowiw to już, dzidziuś, wody płodowe, macica rosnąca, opuchlizna itp....