reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mamina, w poprzedniej ciąży utyłam 22 do połowy 7 kilo, potem 15....z tym, że teraz jeszcze 2 tyg do połowy......i wtakim tempie to za dwa tygodnie mogę mieć 8 kilo.....

Pamiętacie jak Wam pisałam o moich byłych ,,pseudo przyjaciółkach" podczytywaczkach. znowu to robią- normalnie czuję się śledzona w necie. Z jednej strony głowno mnei obchodzi,ze to czytają, a z drugiej strony, wiem,ze każda moja wypowiedż jest czytama, oceniana, śledzona i obgadana- czuje sie podobnie jak po włamaniu do mojego mieszkania.

no to kurde ja tak nie chce przytyc, ale co jadlas tak na maxa czy co. W sumie ja teraz sie nie obzeram a jednak waga rosnie

reklama
skad wiem...w wielkim skrócie...napisałam na forum ,,ciaża i poród "wyniki mojej morfologi i nastąpiła wymiana zdań pomiedzy mną ,a jedną z dziewczyn znaną z tego na tym forum,ze się wszystkich czepia...no i nagle ktos pisze do mnie na tym forum, że najmądrzejsze są osoby, których ulubionym imieniem jest Lilianna....zaznaczam,że na tym forum jest inaczej niż na naszym i sie jest dużo bardziej anonimowym. Ten ktoś kto to napisal musi znać mój nick, bo używałam go w 2009 roku w ciaży z Lilą i musi wiedzieć dokładnie kim jestem. Ktoś przypadkowy z tamtych lat by mnei nie zapamiętał.

To tak wielkim skrócie.

no to kurde ja tak nie chce przytyc, ale co jadlas tak na maxa czy co. W sumie ja teraz sie nie obzeram a jednak waga rosnie

powiem ci tak do 6 miesiąca sie obżerałam potem nie,a itak tyłam. 2 tyg po porodzie zostało mi 7 kilo- uważam, że to były właśnie te pierwsze kg. które nabyłam w okresie pierwszych 5 miesięcy ciąży. To był tłuszczyk z obżarstwa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w ciąży z Hanią przytyłam 13 kg, po porodzie w szpitalu zostawiłam już 8kg, a potem straciłam jeszcze 13 kg (wynik długotrwałego karmienia)

Ciekawe jak to teraz będzie

a babki ktore maja druga ciaze to wy jak ile przytylyscie do polowy ciazy a ile potem? czyli ze co ze niby jak mam 4.5 teraz na plusie to jeszcze moge nabrac 15kilosow?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze to nie jest tak po polowie

mamina ja do polowy w poprzedniej przytylam 7 a w sumie 30... w ostatnich miesiacach po 4-5 kg miesiecznie...
a uciekam chyba bo tak mnie brzuch rozbolal ze siedze i sie zwijam. od godziny mam kamien a nie brzuch i rwie.

reklama
Apeluję do włąściciela MacDonalds o wycofanie kanapki zbójnickiej :>

Jest silnie uzależniająca :( :(

Od początku ciąży zjechałam 1,5kg ale czuję, że w ostatnim tyg wyrównała się waga :( przez te zbójnickie!!!!! wrrrr...

PS. Czy jest to jakaś mama, która jeszcze nie czuła ruchów dziecka?????

Do góry