reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mnie tez moj widzial z roznymi wagami, byly wachania nawet i 25kilo i wiecie co on woli jednak ta wersje grubsza bo mam cyce i takaaa dupe. Kiedy mowie ej ty masz zboczenie na puszyste to on zdziwiony odpowiada - zwariowalas, wlasnie taka bylas dobra a nie ze ci kosci wystaja

co chlop to inaczej, ja tez nie lubie chudasnych facetow

ps mialam bmi w normie przed ciaza a moj maz ok100kilo ale to miesnie nie tluszcz

witajcie

Mamina - ja w pierwszej ciąży przytyłam w sumie 14kg, w drugiej 16kg, a teraz mam 4kg na plusie, ile ogółęm będzie tego nie wiem.

gkvip - no ja może 16 lat to nie mam, czuję się tak min. na 20-ścia, ale tez jest dobrze i też jak patrzę na Irlandki, to już nie mam żadnych kompleksów, ale trochę źle się czuję ze swoja wagą i na pewno od momentu rozpakowania, albo raczej po połogu coś z tym muszę zrobić.

A najgorsze jest to, że dużo poszło mi w pupę i biodra. Obwód uda mam jak kiedyś pasa... dobija mnie to.

Ostatnia edycja:
witam my w koncu wrocilismy do domku,mala padnieta po calodziennych wczorajszych i dzisiejszych szalenstwach spi i nawet nie zdazyla wypic mleka bo zanim je zrobilam to juz spala.
Siedzimy sobie przy piwku ja oczywiscie bez alk. A maz standardowo tyskie, nawet nie wiecie jakbardzo pachnie mi piwko.....
Nanulika w takim ukladzie trzymam kciuki zeby nastepna @ nie przyszla, glowa do gory
jesli chodzi o jedzenie to ja jem duzo wiecej niz przed ciaza ale staram sie nie przejmowac najwazniejszw zeby z dzidzia bylo oki,a ja po pologu wracam na basen wiec wszystko nadrobie
za przepis dziekuje na pewno skorzystam
Buziak ja nie wiem czemu ale mi zawsze sie kojarzy ze TWoji synowie to Bartek i Hubert a nie Dominik.....moze wiec Hubert?
Jesli u nas bedzie syn to Konrad a corka Wiktoria

AVO- no tak to jest, oni nie powiedza, a my czarna wersje widzimy, ale tak naprawde, to czlowiek po prostu czuje, ze jest cos nie tak, a najgorzej jak my sie czujemy zle, to wtedy zle wygladamy. Moj maz czasem oglada zdjeci i wzdycha, gdzie ta dziewczyna. Zartuje, ale pewnie cos w tym prawdy jest... No, ale kazdy sie zmienia, moglabym to samo powiedziec patrzac na jego zdjecia :confused2:
Zycze powodzenia i milych widokow jutro na wizycie! :tak:

Ja zas jutro biegne zrobic sobie badania wszelkich poziomow i norm ;)

a ja sobie jutro pójde do gin. zobacze jak tam moja cytologia wyszła i musze wziac skierowanie na badania krew-mocz.. ciekawe czy juz teraz bedzi emi kazala ta okropną glukoze robic yh katastrofa.
i mnie zważy ciekawe jak tam ich waga pokaże moja pokazuje puki co +2kg ale bardziej wierzę lekarskiej :)

no tylko ,że mój wygląda duzo lepiej teraz niz 5-10 lat temu, a ja....bez komentarza:(

szlak mnei trafia jak u mnie dziewczyny w pracy jak go widzą to mówią,ze mam super przystojnego męża.....

reklama
Witam :-D
Dziewczyny mam strasznie niskie ciśnienie 94/66
Mamina Ty pisałaś ze szpitala że miałaś podobne ciśnienie co Ci tam na ten temat powiedzieli ????

Do góry