reklama
blond_20
Czarownica
ee to jest sciema bo tam pod spodem jest takie koleczko co sie reguluje i pewnie sobie ustawila 15 na starcie
MsMickey
Fanka BB :)
Witam poobiednio i wielopoposiłkowo
Ja nie mam z wagą problemów po p;rostu się nie ważę
Na ostatniej wizycie gin zapytała mnie ile ważę a ja genialnie podałam jej swoją normalną wagę wypierając na chwilę, że raczej się już widocznie zmieniła...
No ale trudno sobie odmówić jedzenia szczególnie owoców - też potrafią być tuczące - serków homog - bo lubię, itd itd.
Ale głodna jestem często, do pracy na parę godzin tylko biorę cały zestaw zapasów.
Na szczęście mam mniejsze parcie na słodkie niż przed ciążą. Normalnie jakieś bułki słodkie mogłam codziennie generalnie ciasto zawsze byle dobre a teraz... musi być bardzo dobre i też tylko kawałek. Ale w spodnie się już ledwo mieszczę choć w różnych kalendarzach ciążowych jest napisane, że brzuch możę już być widoczny... No u mnie jest już solidny.
Wzrost 177, poprzednia waga 65 kg a teraz... oponka więcej
Pozdrawiam
Ja nie mam z wagą problemów po p;rostu się nie ważę
Na ostatniej wizycie gin zapytała mnie ile ważę a ja genialnie podałam jej swoją normalną wagę wypierając na chwilę, że raczej się już widocznie zmieniła...
No ale trudno sobie odmówić jedzenia szczególnie owoców - też potrafią być tuczące - serków homog - bo lubię, itd itd.
Ale głodna jestem często, do pracy na parę godzin tylko biorę cały zestaw zapasów.
Na szczęście mam mniejsze parcie na słodkie niż przed ciążą. Normalnie jakieś bułki słodkie mogłam codziennie generalnie ciasto zawsze byle dobre a teraz... musi być bardzo dobre i też tylko kawałek. Ale w spodnie się już ledwo mieszczę choć w różnych kalendarzach ciążowych jest napisane, że brzuch możę już być widoczny... No u mnie jest już solidny.
Wzrost 177, poprzednia waga 65 kg a teraz... oponka więcej
Pozdrawiam
mamina karierowiczka
Natulinko, przykro mi, ale glow do gory nastepnym razem sie uda
mi tez przykro ale nie ma tego zlego co na dobre nie wychodzi, i tak bedziesz mama i tak
a ja znowu Wam pomrudzę......wstałam weszłam na wagę i tak rzedwczoraj było 4 kilo, więcej, wczoraj 3,3 więcej, a dzisiaj.....4,5 więcej!!!!!!!Załamalam sie jak tak dalej pójdzie to utyje nie mniej, a więcej niz w pierwszej ciaży
........
a ile utylas w pierwszej ciazy, bo 4.5 kg do polowy to daje tak w sumie 10kilo na koniec co nie?
Teraz jestesmy czerwcowki 2012 a potem bedziemy CZERWCOWKI 2012 NA DIECIE!!!:-)
A co do tego imienia Stas to ja osobiscie nieznosze starych imion i moj M tez ale to kazdego indywidualna sprawa.
dobrze gADA polac jej mleka
Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek
Może lepiej wróćmy do jedzenia??
o to ty tak jak ja tyle ze ja 33skoncze w czerwcu (moze nawet na porodowce), to twoj pierwszy bobik? robilas prenatalne badania?
powiem wam ze dopiero teraz umysl mi sie rozjasnia i was zaczynam kojarzyc hyhy
ps dzis jeszcze na bank zjem kolby kukurydzy z maslem, fasolke szparagowa z jajem i czosnkiem i zrobie smoothisa (jogurt mrozony zmiksowany z bananem , sokiem mango i mrozonymi truskawami)
ps2 znalazlam sorbet cytrynony i lody 100% SOK pomaranczowy -takie lody na patyku
nanananna, tu robie mine ala zadarty nos
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
zapisałam się na USG na piątek 13 stycznia
Mamina, w poprzedniej ciąży utyłam 22 do połowy 7 kilo, potem 15....z tym, że teraz jeszcze 2 tyg do połowy......i wtakim tempie to za dwa tygodnie mogę mieć 8 kilo.....
Pamiętacie jak Wam pisałam o moich byłych ,,pseudo przyjaciółkach" podczytywaczkach. znowu to robią- normalnie czuję się śledzona w necie. Z jednej strony głowno mnei obchodzi,ze to czytają, a z drugiej strony, wiem,ze każda moja wypowiedż jest czytama, oceniana, śledzona i obgadana- czuje sie podobnie jak po włamaniu do mojego mieszkania.
Pamiętacie jak Wam pisałam o moich byłych ,,pseudo przyjaciółkach" podczytywaczkach. znowu to robią- normalnie czuję się śledzona w necie. Z jednej strony głowno mnei obchodzi,ze to czytają, a z drugiej strony, wiem,ze każda moja wypowiedż jest czytama, oceniana, śledzona i obgadana- czuje sie podobnie jak po włamaniu do mojego mieszkania.
buziak
Blond - odnosnie wieku to ja źle spojrzałam do kogo piszesz;-) sorry w ciązy jestem
ładne masz papucie no dobrze - nawet jesli wazysz 80kg to masz ciężkie kosci widziałam Twoje zdjęcia
ponawiam pozdrowienia dla koleżanek!!! Niewątpliwie ciekawe rzeczy tu piszemy wiec miłej laktury !!!
Avo - jak masz ich fotki to wklej nam, sie zdziwią one nas czytaja to my je zobaczymy;-)
Oto ja i moja waga fotka zrobiona 2min temu
ładne masz papucie no dobrze - nawet jesli wazysz 80kg to masz ciężkie kosci widziałam Twoje zdjęcia
Mamina, w poprzedniej ciąży utyłam 22 do połowy 7 kilo, potem 15....z tym, że teraz jeszcze 2 tyg do połowy......i wtakim tempie to za dwa tygodnie mogę mieć 8 kilo.....
ponawiam pozdrowienia dla koleżanek!!! Niewątpliwie ciekawe rzeczy tu piszemy wiec miłej laktury !!!
Avo - jak masz ich fotki to wklej nam, sie zdziwią one nas czytaja to my je zobaczymy;-)
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a skąd wiesz?
reklama
nie wiem czy to forum czytają...pewnie tak......
ciekawe czy jedna wie, że druga za jej plecami gada, że ta pierwsza jest egoistką i rozwiodła sie z mężem tylko dlatego, że ten był bezpłodny? Do mnie to dotarło od tak dalekiej osoby,ze byłam w szoku!Tego typu info szybko się roznoszą.
Tkaże są siebie warte.....
smutne to
ciekawe czy jedna wie, że druga za jej plecami gada, że ta pierwsza jest egoistką i rozwiodła sie z mężem tylko dlatego, że ten był bezpłodny? Do mnie to dotarło od tak dalekiej osoby,ze byłam w szoku!Tego typu info szybko się roznoszą.
Tkaże są siebie warte.....
smutne to