reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Pochwale sie wam dziewczynki ostatnim wypiekiem mojego syna
Piekne:-):-):-) Zdolne to moje dziecko niestety nie po mnie!!!
To naprawde zrobił Twoj syn? Podziwiam, jego partnerka bedzie miala dobrze hahaah.
gkvip2505
Fanka BB :)
No ja jestem totalne beztalecie jesli chodzi o ciastagkvip
o kurka! ale wstyd, mi nawet kapatka z kartonu ostanio nie wyszła!! zdolniacha ten twój syn!
goldenlucy
Swieta tuz tuz. Co kupilyscie swoim M pod choinke?
adienna co do depilacji.... lusterko i pozycje kombinowane z Ala do konca ogarniałam się sama czasami nawet godzinę mi to zajmowało ale efekt mnie zadowalal z pedicurem też sobię poradzę przecież nikt mnie nie pogania;-)
gkvip naprawdę masz zdolnego syna!!!!!!!! Pogratulować tylko!! i smaka narobiłaś
sicilpol a probowałaś jeść codziennie owsiankę na ktoryś posilek? mi to pomoglo bo kiedys mialam duze problemy i leniwe jelita;-)
gkvip naprawdę masz zdolnego syna!!!!!!!! Pogratulować tylko!! i smaka narobiłaś
sicilpol a probowałaś jeść codziennie owsiankę na ktoryś posilek? mi to pomoglo bo kiedys mialam duze problemy i leniwe jelita;-)
gkvip2505
To naprawde zrobił Twoj syn? Podziwiam, jego partnerka bedzie miala dobrze hahaah.
Powaznie sam samiusienki bez niczyjej pomocy On bardzo lubi kuchcic. Czesto cos tam sobie pichci:-)
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
adienna co do depilacji.... lusterko i pozycje kombinowane z Ala do konca ogarniałam się sama czasami nawet godzinę mi to zajmowało ale efekt mnie zadowalal z pedicurem też sobię poradzę przecież nikt mnie nie pogania;-)
Zobacze jak to bedzie, póki co daje rade . Fajnie było by miec swoja kosmetyczke, ktorej sie człowiek nie wstydzi. Moja znajoma mieszka w Stanach i cala ciaze chodzila do gabinetu, wypinala tylek bez skrepowania i wychodzila gladziutka jak dziecko
Przy pedicure owszem, nikt mnie nie pogania, ale od ściskania żoładka dostalam zgage , dlatego nastepnego juz nie robię sama.
Ja robie sobie owsianki, ale niestety dzis mnie dopadła po niej mega zgaga
ja po owsiance jeszcze nigdy nie mialam a z owocami jem czasami z czekolada ale to ostatnio;-) co do depi mozna tez poprosic partnera albo kolezanke ktorej sie nie wstydzimy i ona za nas brzudna robote odwali;-)
reklama
december
zgagę mam po powietrzu nawet odechciewa mi się jeść zupełnie przez tą dolegliwość