reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

M@dz1@ na pewno wszystko będzie w porządku, będę trzymać kciuki, i będę czekać na Twoją wizytę bo jeżeli podzielisz się ze mną jak maluszek już wygląda to będę mogła spodziewać się tego samego.:-)
Ja odliczam dni bo serduszko naszego pierwszego maleństwa przestało bić kiedy miało 9 i pół tygodnia, teraz musi być inaczej ale potwornie się boję.

Pixy witaj, znam wiele podobnych historii do Twojej :-) mieliście miłą niespodziankę

reklama
M@dz1@ na pewno wszystko będzie w porządku, będę trzymać kciuki, i będę czekać na Twoją wizytę bo jeżeli podzielisz się ze mną jak maluszek już wygląda to będę mogła spodziewać się tego samego.:-)
Ja odliczam dni bo serduszko naszego pierwszego maleństwa przestało bić kiedy miało 9 i pół tygodnia, teraz musi być inaczej ale potwornie się boję.

Na pewno będzie dobrze tym razem jak tylko wyjdę od gina to zaraz napisze Ci relację nie wiem jak Ty ale ja już serduszko dzidzi słyszałam w 6 tygodniu niestety tylko słyszałam bo nic nie było widac tylko kropeczka mała

Witam nową mamusię :-) ja tak miałam w pierwszej ciąży

Hej dziewczyny:-)
Witam nowe mamuśki :-)

Wracając do weekendu i mojego ognicha to powiem Wam ze ziemniaczki poprostu byly rewelacyjne najesc sie nie moglam !!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wroce do tego tematu z badaniami prenatalnymi
To tak : to USG czyli przeziernosc karkowa ma kazda z nas robione i nie jest to bezsensowne a ten test papp-a robi sie z krwi i pozniej porownuje do odczytu usg, jest wiele chorob ktore mozna juz leczyc w lonie matki i dlatego to jest robione. Test papp-a robi sie jak sa watpliwosci co do odczytu usg i chyba jest juz to dodatkowo platne dla kobiet ponizej 35 roku zycia ale nie wiem dokladnie czy tak faktycznie jest. A tu macie poczytajcie sobie http://www.genetyka.hg.pl/test_PAPPA.htm

Witam wszystkie nowe czerwcóweczki

M@dz1@
ja serduszko najpierw widziałam w 5 tygodniu na pierwszej wizycie i wtedy nawet się nie spodziewałam że już serduszko będzie biło, drugi raz widziałam je po 4 dniach bo dostałam krwotoku i wylądowałam w szpitalu ale na całe szczęście znowu zobaczyłam bijący punkcik, trzeci raz widziałam po tygodniu od pierwszej wizyty na kontrolnym badaniu po tym całym krwawieniu i w ten sposób widziałam moje maleństwo 3 razy w ciągu tygodnia, teraz będzie 4 podgląd.

Ja dzis ide na drugie USG i też mam nadzieję zobaczyć serduszko :-)

A dziś miałam okropny poranek myslalam ze pogotowie bede wzywac tak zle sie czulam tak krecilo mi sie w glowie ze jak tylko wstalam to odrazu mdlalam, ale juz mi przeszlo

a mnie chyba praca służy:-) bo mdłości mam takie malutkie i spać mi sie nie chce...zupełnie inaczej jak byłam w domku :-D fasolka bedzie pracoholikiem ( po rodzicach):-D:-D

no i byłam wreszcie na badaniach: toxo, hiv itp...bo mój gin by mnie w czwartek zabił jakbym mu nie przyniosła...więc czekamy na wyniki

reklama
Do góry