reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja żadnych włosków dodatkowych jeszcze nie mam, a i na nogach mam wrazenie że rosną wolniej...też strasznie chciałabym dziewczynke :)

Ostatnio cos mnie kłuje i boli w brzuchu i troszke spanikowałam, umówiłam sie na jutro na USG, trzymajcie kciuki,żeby było wszystko dobrze..

Acha i witam nowe mamusie :) dużo jużnas :) Ktos moze liczył ile?
kasia580 moje dziecko też będzie pracoholikiem, oboje z męzem jestesmy, a w tamtej ciązy w sumie przestałam pracowac miesiac przed porodem i to nie z własnej decyzji tylko dlatego, że wylądowałam w szpitalu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Acha i witam nowe mamusie :) dużo jużnas :) Ktos moze liczył ile?
kasia580 moje dziecko też będzie pracoholikiem, oboje z męzem jestesmy, a w tamtej ciązy w sumie przestałam pracowac miesiac przed porodem i to nie z własnej decyzji tylko dlatego, że wylądowałam w szpitalu...

to tak jak ja :-) w tamtej ciąży pracowałam do 8 m-ca później skapitulowałam bo już brzuszek mi przeszkadzał i małej było niewygodnie....

Widzę ze terminy USG zbliżają się wielkimi krokami.Ja tez w czwartek pierwsze USG i boje się okrutnie, ale co ma być to będzie i tak nic nie pomogę jak się będę bała :-)Mnie właśnie piersi tez swedza to trza by było gdzieś zakupić kremik jakiś chyba. W pierwszej ciąży przytylam tylko 8 kg i żadnego rozstepu nie mam nigdzie, no ale raz ze to było 10 lat temu a dwa ze startowalam z waga 52 kg i przytylam tylko 8 kg. Teraz startuje z waga 56 kg i już obecnie waga pokazuje 57,8 kg:no:No ale mam chyba jakiegoś tasiemca w zoladku bo non stop jestem glodna. Zwariować można. A no i latam co nic 4 rano na siku. Chyba sobie nocnik zainstaluje przy łóżku. :-)

Ale o co chodzi z tym sikaniem? Mnie w poprzedniej ciązy sie w głowie nie miescilo, jak ktos pisał na forum, ze budzi sie w nocy po kilka razy na siusiu. Ja do konca nie wstawałam. A tu proszę początek ciązy i latam do kibelka jak szalona, w nocy jeszcze nie wstaje, ale 6 rano, pierwsze co to siusiu...

goldenlucy...tez masz termin na 24 czerwca? tak sobie patrze na twój suwaczek...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
B_margot nic nie tracisz wstając w nocy na siku, ja chodzę 2 razy i to jak w budziku raz między 1:30 a 2:00 a drugi raz przed samą 6 rano, ostatnio nawet pisałam że mąż już budzika nie nastawia taka jestem punktualna ;-)

reklama
witajcie poniedziałkowo,
Troszkę się dziś narobiłam, ale już mam czas dla siebie!

Zaraz mała jeszcze ubiorę i pójdziemy się przejść, póki jest jeszcze słoneczko i w miarę ciepło.
Do później!!

Do góry