reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Maćku a kiedy masz najbliższą wizytę? My dopiero 16 i już nie mogę się doczekać, stale odliczam ile dni zostało do zobaczenia maleństwa

Nie wiem czy pamiętacie że na wątku o płci maleństwa w teście było pytanie o to czy włosy an nogach rosną normalnie czy bardziej i nie ukrywam, że mnie to rozśmieszyło, ale teraz już mnie to nie śmieszy, włosy na nogach odrastają mi rownie szybko jak mojemu mężowi na jego pięknej buźce, który przed przysięgą w wojsku musiał golić się dwa razy dziennie:szok: drapiący dramat

A i jeszcze jedno, sałatka warstwowa z gotowanym jajkiem to zło...... musieliśy wcześniej wyjść z urodzin dziadka mojego D. i reszte dnia miłam już do bani a o jakach nawet nie chce myśleć

Tylko nogach? Farciara z Ciebie ;D Ja odnotowałam włosy na brzuchu :/

reklama
Carla u mnie na brzuchu też się pojawiły ale trochę wstyd mi było się przyznać, nawet nie wiesz jakiej mi tym otuchy dodałaś że nie jestem z tym sama :-)

Veritaserum71 w takim razie muszę poinformować męża, pewnie się ucieszy z moich kujących nóg bo on wolałby synka ;-)

A ja się witam z pracy...już mi się urlop skończył...a tak dobrze mi było w domku

Dziewczyny...czy was cały czas tak mdli jak mnie?? Przecież to jakas masakra, w 1 ciąży tak nie miałam. Normalnie doły łapie bo tak się źle czuje a w czwartek wizyta u gina :-)

miłego dzionka

ja mam to samo :-(

Hej dziewczyny nie ma się czym przejmować ja nie zwracam na to uwagi czy mi włosy rosną na brzuchu czy nie:) ja mam na 17 wizyte u ginekologa i wkącu zobacze swoje maleństwo wszyscy mi mówią że to bedzie dziewczynka jest to moja pierwsza ciąża i przechdze ja bardzo dobrze szkoda tylko że sama :( no ale nie mogę się teraz poddac muszę się trzymać choćby dla dziecka

Dziewczyny zrobilam sobie zupke nudle knroa rosołek ...strasznie za mna chodzi... chyba nic sie nie stanie jak raz sobie pozwole na takiego smiecia??:p

tez mi urosly ciemne wloski kolo pepka ;p fu fuu :d i na nogach wyrosly nie wiem czy szybciej ale twardsze i ciemniejsze ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hehe nic ci sie nie stanie za mną też chodzą to jem tak samo fast-food i tez jak mam ochote to sobie jem a smakuja mi tak jak bym nigdy ich nie jadła ale najbardziej to batoniki i lody bym jadla a z kuchni to ja prawie nie wychodze taki apetyt mam

Do góry