reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam wszystkich !
Dołączam do czerwcówek 2012
Witam w gronie
pewnie się będziecie śmiać ale zazdroszczę Wam tych wszystkich mdłości i zawrotów głowy.... oj tak... ja wykorzystuję ostatni tydzień wolnego - dziś IKEA i upichciałam właśnie obiadek (placki ziemniaczane z sosem grzybowym i poledwiczkami. Teraz czekam na Moje Kochanie aż wróci z pracy Jutro ostro zabieram się za prawko, muszę wkońcu zdać te cholerne testy i zacząć jeździć! Zabijam czas, dzięki temu nie dumam za dużo, odpoczywam, ładuję bateryjki.... Za tydzień we wtorek idę do nowej Pani gin... mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i że niebawem też będę narzekać na mdłości i włosy na brzuchu
Buziaki!
Buziaki!
Ostatnia edycja:
nanulika rob to prawko zebys zdazyla bo od lutego chyba sa zmiany i testy beda duzo trudniejsze. moje obydwie siostry sie teraz spiesza zeby zdazyc
alijenka trzymam kciuki!
witam nowe mamusie, nie wiem ile nas juz ale az trudno zliczyc
ja mam usg genetyczne 19 listopada, strasznie sie boje, jeszcze tyle czasu...
co do wlosow to zmian nie zauwazylam, a sikanie owszem, nad ranem. a wczesniej nigdy nie musialam wstawac
a co do wagi, przytylam kilogram na razie, z tego co widze to wszystko w talii sie gromadzi:/ tu macie kalkulator ile powinno sie przytyc: http://www.kidspot.com.au/weightgain/pregnancyweightgain.asp
alijenka trzymam kciuki!
witam nowe mamusie, nie wiem ile nas juz ale az trudno zliczyc
ja mam usg genetyczne 19 listopada, strasznie sie boje, jeszcze tyle czasu...
co do wlosow to zmian nie zauwazylam, a sikanie owszem, nad ranem. a wczesniej nigdy nie musialam wstawac
a co do wagi, przytylam kilogram na razie, z tego co widze to wszystko w talii sie gromadzi:/ tu macie kalkulator ile powinno sie przytyc: http://www.kidspot.com.au/weightgain/pregnancyweightgain.asp
Ostatnia edycja:
Ja też tak mam. Ledwo coś zjem a już czuję ssanie w żoładku!No ale mam chyba jakiegoś tasiemca w zoladku bo non stop jestem glodna. Zwariować można.
Dokładnie! Ja chodzę siusiu zawsze o 4.30 jak Małż wstaje do pracy. W niedziele nie szedł a ja się obudziłam do kibelka o 4.26B_margot nic nie tracisz wstając w nocy na siku, ja chodzę 2 razy i to jak w budziku raz między 1:30 a 2:00 a drugi raz przed samą 6 rano, ostatnio nawet pisałam że mąż już budzika nie nastawia taka jestem punktualna ;-)
tialana
Fanka BB :)
Nanulika z całych sił życzę Ci tych włosów na brzuchu i to z dobrego serca;-)
Maćku chyba nosimy w sobie maleńkie budziki
Maćku chyba nosimy w sobie maleńkie budziki
dziekuje za gratulacje i wzajemnie no i jest nas dwie :-) aa doczytalam a nawet i trzy heheGRATULACJE no to wychodzi że termin będziemy mieć razem ja ostatnią @ też miałam 20.09:-)
Doskonale Cię rozumiem. Zanim nam się udało spędziłam długi czas na tym forum "na staraczkach". I czułam dokładnie to samo, gdy dziewczyny po kolei zachodziły w ciąże a ja nie... Śmieszne, ale i smutne...pewnie się będziecie śmiać ale zazdroszczę Wam tych wszystkich mdłości i zawrotów głowy.... oj tak...
co do ciemnych wloskow na brzuchu to mi sie pojawily w kolo pepka w pierwszej ciazy i lekarz mi powiedzial wtedy taka ciekawostke ktora sie zreszta sprawdzila ze to przez chormony meskie jakie produkuje dzidzius i jesli tego chormonu jest wiecej to prawdopodobnie bedzie chlopiec i tak tez bylo pozniej te wloski mi zjasnialy a teraz jak na razie ich nie widac:-)
reklama
josevina
Mamusia Franusia
Cześć Dziewczyny - ja miałam tak bardzo zajęty weekend, że nie miałam czasu zaglądać na forum, a jak dziś się zalogowałam, to od rana czytałam wszytskie zaległości. Chyba czerwcówki są najbardziej aktywnymi mamuśkami na całym forum.
Witam wszystkie mowe mamusie!
Moje włosy na nogach też szybciej rosną i przy okazji zauważyłam również delikatne owłosienie na brzuchu. Pixy mam nadzieję, że twoja teoria się sprawdzi i w czerwcu urodzę chłopaczka.
Nanulika ale mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane, no chyba znów wyląduję w kuchni! Trzymama Kochana kciuki i pewnie już na walentynki będziesz fasolkę miała pod sercem :-)
Witam wszystkie mowe mamusie!
Moje włosy na nogach też szybciej rosną i przy okazji zauważyłam również delikatne owłosienie na brzuchu. Pixy mam nadzieję, że twoja teoria się sprawdzi i w czerwcu urodzę chłopaczka.
Nanulika ale mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane, no chyba znów wyląduję w kuchni! Trzymama Kochana kciuki i pewnie już na walentynki będziesz fasolkę miała pod sercem :-)