reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

he, widze, ze sama co do checi na fast foody nie jestem, niestety przypłacam to potem bliskim spotkaniem z miska toaletowa:baffled:

używacie już preparaty na rozstępy? co prawda jestem kosmetyczka i wiem ,że to sprawa genetyczna ale jakoś tak chyba pomogę naturze w walce z tym problemem:tak:

reklama
no ja tam jeszcze nic nie uzywam zaczne dopiero jak bedzie juz widać brzuszek ja na szczęscie sie czuje po fast foodach bardzo dobrze od poczatku ciąży ani razu nie wymiotowałam mialam tylko mdłości a tak to bardzo dobrze się czuje nie moge narzekać

czesc dziewczyny! chcialabym do was dolaczyc ostatnia @ mialam 20 wrzesnia, jestem troszke w szoku ze sie udalo bo odpuscilam starania i nie bylam nastawiona na ciaze a tu prosze ale ciesze sie bardzo:tak:

czesc dziewczyny! chcialabym do was dolaczyc ostatnia @ mialam 20 wrzesnia, jestem troszke w szoku ze sie udalo bo odpuscilam starania i nie bylam nastawiona na ciaze a tu prosze ale ciesze sie bardzo:tak:

Gratulacje. Właśnie dlatego Ci się udało... Ja też sobie odpuściłam i proszę... od razu dzidzia jest :rofl2:

Wiecie co.. jeżeli chodzi o te włosy na brzuchu to kiedyś nie było widać ani jednego włoska... ale jak zaszłam w pierwszą ciążę to mi urosły ciemne i długie.. no i niestety do tej pory tam są co prawda golę je jak już stają sie widoczniejsze bo az wstyd :D nie robie tego codziennie bo bylo by jeszcze gorzej ale tak raz w tygodniu to na pewno:D tak coś te hormony wariują nam :D

reklama
witam nowe mamusie i gratuluję!

czyli o co chodzi z tymi włosami? ja mam właściwie tylko na głowie i to liche a reszta w zaniku, chyba mam mniej niż przed ciążą, co to znaczy, że będzie cipeczka mała?? ale bym chciała..

Ja już smaruję brzuch i bimbałki oliwką dla niemowląt, podobno właśnie trzeba zacząć dużo wcześniej, zanim brzuch zacznie się powiększać. W pierwszej ciąży smarowałam i rozstępów nie mam ale skóra na brzuchu i tak straciła mocno na wyglądzie

Do góry