reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

z sygnaturką chyba ogarnęłam temat:-) zaraz nastąpi weryfikacja, ale jeszcze mi mądre kobietki napiszcie co z tymi witaminami, czy czymś się wspomagacie???

reklama
Kaatee mi też gin nie wspominał o niczym poza kwasem ale jak poszłam do apteki i poprosiłam o jakis dobry to pani zaproponowała mi BIO-KWAS-FOLIOWY właśnie dlatego, że oprócz kwasu zawiera też wszystkie potrzebne witaminy a oprócz tego również "wapń, jod, żelazo, magnez, selen i cynk". Jest dośc drogi bo około 40 zł ale ma 60 tabletek więc na dwa miesiące starcza .

Też brałam taki zestaw...ale jak Femibion to bez dodatkowego kwasu bo tam juz jest...teraz skończył mi się Femibion to biorę sam kwas...i tak jak napisała mamina, w moim przypadku, te witaminy wzmagają mdłości :/ Miłego dnia :*

Dziewczyny zbliza sie termin drugiego okresu ktory powinien nie nadajesc... a mnie boli brzuch dokladnie tak jak na okres... mam sie martwic? nie jest to bol nie do zniesienia ale boli dokladnie jak na poczatek okresu ;// zaczynam sie martwic...

Dzień dobry!
waris witaj, niestety nie pomogę ci, nie mam żadnych doświadczeń z nisko osadzonym zarodkiem

witaminy
do tej pory nie brałam nic oprócz kwasu foliowego i w szpitalu dawali mi jod, który też podobno dobrze robi ciąży
wczoraj jednak lekarz kazał mi brać specjalne witaminy dla kobiet w ciąży więc dziś pędzę zakupić

ból brzucha
miałam cały czas, przez ostatnie kilka dni już nie a dziś w nocy znowu zaczęło boleć, boli najczęściej jak się zdenerwuję, przestraszę albo nagle wstanę czy zmienię pozycję i jest to taki skurcz jak przy @.
całą poprzednią ciążę towarzyszył mi taki właśnie ból i się strasznie denerwowałam, ginekolog kazała mi brać nospę i magnez i wszystko było ok.

alijenka
mój mąż (od niedawna zresztą mąż) też jest młodszy:-)

xdorota
u mnie jest to samo
weź nospę i magnez
nie martw się :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi gin. kazała brać i folik i femibion dopiero jak skończę 1 trymestr to mam odstawić folik :p

Ból brzucha może towarzyszyc kilka miesięcy w czasie kiedy powinien następować okres.

Ja mam dzisiaj o 15 drugą wizytę u gin. nie stresuje się na szczęście ale calą noc śniło mi sie usg i bliźniaki hehe .
Dzisiaj tylko zwykłe badanie ginekologiczne bez usg:p A drugie usg mam 23 listopada więc w sumie już niedługo :)

reklama
Cześć dziewczyny,Ratunku jak długo cycki bolą,bo ja już nie mogę mało tego to one są już wielkości F ciężkie jak nie wiem pomocy co mam robić dotknąć ich nie mogę.:crazy:

Do góry