reklama
Witam
Xtynka witaj w czerwcóweczkach
Co do witamin to wiadomo folik brałam jak już się starałam. A jak zaszłam to od razu lekarz kazał mi brać jod w tabletkach, dokładnie nazywają się Jodid 200, kobieta w ciąży ma prawdopodobnie większe zapotrzebowanie na jod. Innych witamin narazie nie kazał brać bo wyniki ok i uzupełniać owocami,warzywami ,wiadomo...
Jeżeli nie bierzecie jodu polecam wodę mineralną z jodem jest ich kilka ale chyba najpopularniejsza jest ustronianka chyba ją można najczęściej spotkać w sklepach.
Innowacyjna woda z jodem, USTRONIANKA - Naturalna Woda Mineralna
Ciekawe jak u dziewczyn mieszkających nad morzem hehe one mają chyba dość jodu
Xtynka witaj w czerwcóweczkach
Co do witamin to wiadomo folik brałam jak już się starałam. A jak zaszłam to od razu lekarz kazał mi brać jod w tabletkach, dokładnie nazywają się Jodid 200, kobieta w ciąży ma prawdopodobnie większe zapotrzebowanie na jod. Innych witamin narazie nie kazał brać bo wyniki ok i uzupełniać owocami,warzywami ,wiadomo...
Jeżeli nie bierzecie jodu polecam wodę mineralną z jodem jest ich kilka ale chyba najpopularniejsza jest ustronianka chyba ją można najczęściej spotkać w sklepach.
Innowacyjna woda z jodem, USTRONIANKA - Naturalna Woda Mineralna
Ciekawe jak u dziewczyn mieszkających nad morzem hehe one mają chyba dość jodu
Witam to i ja dzisiaj dołącze do mamusiek z rozmiarem F też taki nosze ale nie długo to chyba jakieś podpórki sobie zrobie bo czasmi mi już kręgosłup wysiada. Dziewczyny czy też czasami macie taki piekąco kujący ból w okolicy pępka ja tak czasami mam i nie wiem czy mam się martwić. Miłego dzionka :-)
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam, to widzę, ze jest nas więcej z dużymi piersiamija sobie nie wyobrażam jak one jeszcze urosną i będę karmić dziecko pierś będzie większa od głowy dziecka
22marietta
witajcie czerwcowe mamy!! ja wraz z synkiem mamy do was ogromną prośbe o oddanie głosu na nasze pierwsze ząbki które znajdują sie na stronie www.babyboom.pl/konkurs_calgel/index.php?link_do_zdjecia=27 zajmie wam to cala miutke a nas bardzo ucieszy.. z góry dziekujemy i pozdrawiamy !!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witam to i ja dzisiaj dołącze do mamusiek z rozmiarem F też taki nosze ale nie długo to chyba jakieś podpórki sobie zrobie bo czasmi mi już kręgosłup wysiada. Dziewczyny czy też czasami macie taki piekąco kujący ból w okolicy pępka ja tak czasami mam i nie wiem czy mam się martwić. Miłego dzionka :-)
Mnie czasami coś kuje, w pierwszej ciąży też tak miałam
Hej dziewczyny- ja wlasnie z 65 F awansowalam na G. Wczoraj kupiłam nowe staniki, bo w starych bardziej mnie jeszcze piersi bolały. A co do witamin to na początku brałam tylko folik, a na ostatniej wizycie lekarz zalecił tez zestaw witamin
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Kamila :-)
mówisz i masz już głosik oddany
u mnie to tez tak szybko poszlo obecnego partnera poznalam na koniec stycznia, za 5 dni juz mieszkalismy razem, a teraz czekamy na didziusia i naprawde przy nim wiem ze zyje i wiem co to miłość
mówisz i masz już głosik oddany
alijenka ja bylam z chlopakiem 5 lat i jakos nie zdecydowalabym sie z Nim na dziecko no wtedy mialam 22 lata jak sie rozstaliśmy wiec moze było i tak za wcześnie a obecnego męża poznałam we wrzesniu jak przyleciałam do UK w pazdziernik zamieszkalismy razem a w lutym juz zaszłam w ciąże w jak najbardziej chcianą wiedziałam, ze to to
u mnie to tez tak szybko poszlo obecnego partnera poznalam na koniec stycznia, za 5 dni juz mieszkalismy razem, a teraz czekamy na didziusia i naprawde przy nim wiem ze zyje i wiem co to miłość
Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie dokładnie tak samo
Byłam w 3 związkach, 6 lat, 4 lata, 1 rok i nic a potem poznałam mojego obecnego męża i wszystko poszło migiem. Nasze dziecko w marcu będzie miało 3 lata a my w maju obchodzimy 4 rocznicę bycia razem
KamilaLublin
zrobione!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
siula
KamilaLublin głosik oddany:-)