reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

witam wszystkie przyszłe czerwcowe mamusie :-) też niedawno się dowiedzieliśmy, że wkrótce nie będziemy sami

jest to moje pierwsze więc trochę się obawiam jak to będzie ...
na razie jednak cierpię na CIĄGŁE nudności:angry:

reklama
Witam:)

Xtynka
witaj w czerwcóweczkach:)

Co do witamin to wiadomo folik brałam jak już się starałam. A jak zaszłam to od razu lekarz kazał mi brać jod w tabletkach, dokładnie nazywają się Jodid 200, kobieta w ciąży ma prawdopodobnie większe zapotrzebowanie na jod. Innych witamin narazie nie kazał brać bo wyniki ok i uzupełniać owocami,warzywami ,wiadomo...

Jeżeli nie bierzecie jodu polecam wodę mineralną z jodem jest ich kilka ale chyba najpopularniejsza jest ustronianka chyba ją można najczęściej spotkać w sklepach.

Innowacyjna woda z jodem, USTRONIANKA - Naturalna Woda Mineralna

Ciekawe jak u dziewczyn mieszkających nad morzem hehe one mają chyba dość jodu:)

Witam to i ja dzisiaj dołącze do mamusiek z rozmiarem F też taki nosze ale nie długo to chyba jakieś podpórki sobie zrobie bo czasmi mi już kręgosłup wysiada. Dziewczyny czy też czasami macie taki piekąco kujący ból w okolicy pępka ja tak czasami mam i nie wiem czy mam się martwić. Miłego dzionka :-)

Witam, to widzę, ze jest nas więcej z dużymi piersiami:szok::szok:ja sobie nie wyobrażam jak one jeszcze urosną i będę karmić dziecko:baffled: pierś będzie większa od głowy dziecka:szok::szok:

Witam to i ja dzisiaj dołącze do mamusiek z rozmiarem F też taki nosze ale nie długo to chyba jakieś podpórki sobie zrobie bo czasmi mi już kręgosłup wysiada. Dziewczyny czy też czasami macie taki piekąco kujący ból w okolicy pępka ja tak czasami mam i nie wiem czy mam się martwić. Miłego dzionka :-)

Mnie czasami coś kuje, w pierwszej ciąży też tak miałam

Hej dziewczyny- ja wlasnie z 65 F awansowalam na G. Wczoraj kupiłam nowe staniki, bo w starych bardziej mnie jeszcze piersi bolały. A co do witamin to na początku brałam tylko folik, a na ostatniej wizycie lekarz zalecił tez zestaw witamin

Kamila :-)
mówisz i masz już głosik oddany :-D

alijenka ja bylam z chlopakiem 5 lat i jakos nie zdecydowalabym sie z Nim na dziecko:no: no wtedy mialam 22 lata jak sie rozstaliśmy wiec moze było i tak za wcześnie a obecnego męża poznałam we wrzesniu jak przyleciałam do UK:tak: w pazdziernik zamieszkalismy razem a w lutym juz zaszłam w ciąże w jak najbardziej chcianą:tak: wiedziałam, ze to to:tak:

u mnie to tez tak szybko poszlo obecnego partnera poznalam na koniec stycznia, za 5 dni juz mieszkalismy razem, a teraz czekamy na didziusia i naprawde przy nim wiem ze zyje i wiem co to miłość

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie to tez tak szybko poszlo obecnego partnera poznalam na koniec stycznia, za 5 dni juz mieszkalismy razem, a teraz czekamy na didziusia i naprawde przy nim wiem ze zyje i wiem co to miłość

U mnie dokładnie tak samo
Byłam w 3 związkach, 6 lat, 4 lata, 1 rok i nic a potem poznałam mojego obecnego męża i wszystko poszło migiem. Nasze dziecko w marcu będzie miało 3 lata a my w maju obchodzimy 4 rocznicę bycia razem

KamilaLublin
zrobione!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry