reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

witam wszystkie przyszłe czerwcowe mamusie :-) też niedawno się dowiedzieliśmy, że wkrótce nie będziemy sami

jest to moje pierwsze więc trochę się obawiam jak to będzie ...
na razie jednak cierpię na CIĄGŁE nudności:angry:

reklama
Witam:)

Xtynka
witaj w czerwcóweczkach:)

Co do witamin to wiadomo folik brałam jak już się starałam. A jak zaszłam to od razu lekarz kazał mi brać jod w tabletkach, dokładnie nazywają się Jodid 200, kobieta w ciąży ma prawdopodobnie większe zapotrzebowanie na jod. Innych witamin narazie nie kazał brać bo wyniki ok i uzupełniać owocami,warzywami ,wiadomo...

Jeżeli nie bierzecie jodu polecam wodę mineralną z jodem jest ich kilka ale chyba najpopularniejsza jest ustronianka chyba ją można najczęściej spotkać w sklepach.

Innowacyjna woda z jodem, USTRONIANKA - Naturalna Woda Mineralna

Ciekawe jak u dziewczyn mieszkających nad morzem hehe one mają chyba dość jodu:)

Witam to i ja dzisiaj dołącze do mamusiek z rozmiarem F też taki nosze ale nie długo to chyba jakieś podpórki sobie zrobie bo czasmi mi już kręgosłup wysiada. Dziewczyny czy też czasami macie taki piekąco kujący ból w okolicy pępka ja tak czasami mam i nie wiem czy mam się martwić. Miłego dzionka :-)

Witam, to widzę, ze jest nas więcej z dużymi piersiami:szok::szok:ja sobie nie wyobrażam jak one jeszcze urosną i będę karmić dziecko:baffled: pierś będzie większa od głowy dziecka:szok::szok:

Witam to i ja dzisiaj dołącze do mamusiek z rozmiarem F też taki nosze ale nie długo to chyba jakieś podpórki sobie zrobie bo czasmi mi już kręgosłup wysiada. Dziewczyny czy też czasami macie taki piekąco kujący ból w okolicy pępka ja tak czasami mam i nie wiem czy mam się martwić. Miłego dzionka :-)

Mnie czasami coś kuje, w pierwszej ciąży też tak miałam

Hej dziewczyny- ja wlasnie z 65 F awansowalam na G. Wczoraj kupiłam nowe staniki, bo w starych bardziej mnie jeszcze piersi bolały. A co do witamin to na początku brałam tylko folik, a na ostatniej wizycie lekarz zalecił tez zestaw witamin

Kamila :-)
mówisz i masz już głosik oddany :-D

alijenka ja bylam z chlopakiem 5 lat i jakos nie zdecydowalabym sie z Nim na dziecko:no: no wtedy mialam 22 lata jak sie rozstaliśmy wiec moze było i tak za wcześnie a obecnego męża poznałam we wrzesniu jak przyleciałam do UK:tak: w pazdziernik zamieszkalismy razem a w lutym juz zaszłam w ciąże w jak najbardziej chcianą:tak: wiedziałam, ze to to:tak:

u mnie to tez tak szybko poszlo obecnego partnera poznalam na koniec stycznia, za 5 dni juz mieszkalismy razem, a teraz czekamy na didziusia i naprawde przy nim wiem ze zyje i wiem co to miłość

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie to tez tak szybko poszlo obecnego partnera poznalam na koniec stycznia, za 5 dni juz mieszkalismy razem, a teraz czekamy na didziusia i naprawde przy nim wiem ze zyje i wiem co to miłość

U mnie dokładnie tak samo
Byłam w 3 związkach, 6 lat, 4 lata, 1 rok i nic a potem poznałam mojego obecnego męża i wszystko poszło migiem. Nasze dziecko w marcu będzie miało 3 lata a my w maju obchodzimy 4 rocznicę bycia razem

KamilaLublin
zrobione!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry