reklama
madziarra21
Fanka BB :)
Kaatee mi też gin nie wspominał o niczym poza kwasem ale jak poszłam do apteki i poprosiłam o jakis dobry to pani zaproponowała mi BIO-KWAS-FOLIOWY właśnie dlatego, że oprócz kwasu zawiera też wszystkie potrzebne witaminy a oprócz tego również "wapń, jod, żelazo, magnez, selen i cynk". Jest dośc drogi bo około 40 zł ale ma 60 tabletek więc na dwa miesiące starcza .
mamina karierowiczka
Mi gin mowila że dodatkowe witaminy wzmagaja mdlosci wiec do 3miecha biore tylko folic. Moja mama nawet folicu nie brala w ciazy
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam z rana i życzę miłego dnia
Ja biorę Folik i Femibion - dawna nazwa Feminatal
Ja biorę Folik i Femibion - dawna nazwa Feminatal
Też brałam taki zestaw...ale jak Femibion to bez dodatkowego kwasu bo tam juz jest...teraz skończył mi się Femibion to biorę sam kwas...i tak jak napisała mamina, w moim przypadku, te witaminy wzmagają mdłości :/ Miłego dnia :*
xdorotaa
Dziewczyny zbliza sie termin drugiego okresu ktory powinien nie nadajesc... a mnie boli brzuch dokladnie tak jak na okres... mam sie martwic? nie jest to bol nie do zniesienia ale boli dokladnie jak na poczatek okresu ;// zaczynam sie martwic...
Dzień dobry!
waris witaj, niestety nie pomogę ci, nie mam żadnych doświadczeń z nisko osadzonym zarodkiem
witaminy
do tej pory nie brałam nic oprócz kwasu foliowego i w szpitalu dawali mi jod, który też podobno dobrze robi ciąży
wczoraj jednak lekarz kazał mi brać specjalne witaminy dla kobiet w ciąży więc dziś pędzę zakupić
ból brzucha
miałam cały czas, przez ostatnie kilka dni już nie a dziś w nocy znowu zaczęło boleć, boli najczęściej jak się zdenerwuję, przestraszę albo nagle wstanę czy zmienię pozycję i jest to taki skurcz jak przy @.
całą poprzednią ciążę towarzyszył mi taki właśnie ból i się strasznie denerwowałam, ginekolog kazała mi brać nospę i magnez i wszystko było ok.
alijenka
mój mąż (od niedawna zresztą mąż) też jest młodszy:-)
xdorota
u mnie jest to samo
weź nospę i magnez
nie martw się
waris witaj, niestety nie pomogę ci, nie mam żadnych doświadczeń z nisko osadzonym zarodkiem
witaminy
do tej pory nie brałam nic oprócz kwasu foliowego i w szpitalu dawali mi jod, który też podobno dobrze robi ciąży
wczoraj jednak lekarz kazał mi brać specjalne witaminy dla kobiet w ciąży więc dziś pędzę zakupić
ból brzucha
miałam cały czas, przez ostatnie kilka dni już nie a dziś w nocy znowu zaczęło boleć, boli najczęściej jak się zdenerwuję, przestraszę albo nagle wstanę czy zmienię pozycję i jest to taki skurcz jak przy @.
całą poprzednią ciążę towarzyszył mi taki właśnie ból i się strasznie denerwowałam, ginekolog kazała mi brać nospę i magnez i wszystko było ok.
alijenka
mój mąż (od niedawna zresztą mąż) też jest młodszy:-)
xdorota
u mnie jest to samo
weź nospę i magnez
nie martw się
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Mi gin. kazała brać i folik i femibion dopiero jak skończę 1 trymestr to mam odstawić folik
Ból brzucha może towarzyszyc kilka miesięcy w czasie kiedy powinien następować okres.
Ja mam dzisiaj o 15 drugą wizytę u gin. nie stresuje się na szczęście ale calą noc śniło mi sie usg i bliźniaki hehe .
Dzisiaj tylko zwykłe badanie ginekologiczne bez usg A drugie usg mam 23 listopada więc w sumie już niedługo
Ból brzucha może towarzyszyc kilka miesięcy w czasie kiedy powinien następować okres.
Ja mam dzisiaj o 15 drugą wizytę u gin. nie stresuje się na szczęście ale calą noc śniło mi sie usg i bliźniaki hehe .
Dzisiaj tylko zwykłe badanie ginekologiczne bez usg A drugie usg mam 23 listopada więc w sumie już niedługo
reklama
siula
Cześć dziewczyny,Ratunku jak długo cycki bolą,bo ja już nie mogę mało tego to one są już wielkości F ciężkie jak nie wiem pomocy co mam robić dotknąć ich nie mogę.