reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

z sygnaturką chyba ogarnęłam temat:-) zaraz nastąpi weryfikacja, ale jeszcze mi mądre kobietki napiszcie co z tymi witaminami, czy czymś się wspomagacie???

reklama
Kaatee mi też gin nie wspominał o niczym poza kwasem ale jak poszłam do apteki i poprosiłam o jakis dobry to pani zaproponowała mi BIO-KWAS-FOLIOWY właśnie dlatego, że oprócz kwasu zawiera też wszystkie potrzebne witaminy a oprócz tego również "wapń, jod, żelazo, magnez, selen i cynk". Jest dośc drogi bo około 40 zł ale ma 60 tabletek więc na dwa miesiące starcza .

Też brałam taki zestaw...ale jak Femibion to bez dodatkowego kwasu bo tam juz jest...teraz skończył mi się Femibion to biorę sam kwas...i tak jak napisała mamina, w moim przypadku, te witaminy wzmagają mdłości :/ Miłego dnia :*

Dziewczyny zbliza sie termin drugiego okresu ktory powinien nie nadajesc... a mnie boli brzuch dokladnie tak jak na okres... mam sie martwic? nie jest to bol nie do zniesienia ale boli dokladnie jak na poczatek okresu ;// zaczynam sie martwic...

Dzień dobry!
waris witaj, niestety nie pomogę ci, nie mam żadnych doświadczeń z nisko osadzonym zarodkiem

witaminy
do tej pory nie brałam nic oprócz kwasu foliowego i w szpitalu dawali mi jod, który też podobno dobrze robi ciąży
wczoraj jednak lekarz kazał mi brać specjalne witaminy dla kobiet w ciąży więc dziś pędzę zakupić

ból brzucha
miałam cały czas, przez ostatnie kilka dni już nie a dziś w nocy znowu zaczęło boleć, boli najczęściej jak się zdenerwuję, przestraszę albo nagle wstanę czy zmienię pozycję i jest to taki skurcz jak przy @.
całą poprzednią ciążę towarzyszył mi taki właśnie ból i się strasznie denerwowałam, ginekolog kazała mi brać nospę i magnez i wszystko było ok.

alijenka
mój mąż (od niedawna zresztą mąż) też jest młodszy:-)

xdorota
u mnie jest to samo
weź nospę i magnez
nie martw się :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi gin. kazała brać i folik i femibion dopiero jak skończę 1 trymestr to mam odstawić folik :p

Ból brzucha może towarzyszyc kilka miesięcy w czasie kiedy powinien następować okres.

Ja mam dzisiaj o 15 drugą wizytę u gin. nie stresuje się na szczęście ale calą noc śniło mi sie usg i bliźniaki hehe .
Dzisiaj tylko zwykłe badanie ginekologiczne bez usg:p A drugie usg mam 23 listopada więc w sumie już niedługo :)

reklama
Cześć dziewczyny,Ratunku jak długo cycki bolą,bo ja już nie mogę mało tego to one są już wielkości F ciężkie jak nie wiem pomocy co mam robić dotknąć ich nie mogę.:crazy:

Do góry