reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

.....byłam u endokrynolga i tak mi wspomniał, że w zasadzie wyniki są dobre, ale mogę powiedzieć swojemu ginowi, że jedynym wskazaniem są witaminy z jodem, ale nic mi konkretnego nie powiedział ....:zawstydzona/y:

Ja też pytałam o jod mojego endokrynologa, to mi powiedział, że niedoczynnosć ma to do siebie że nie przyswaja jodu, nawet w tabletkach, chociaż kiedys brałam :baffled:

Ale zdrowe dziewczyny chyba jak najbardziej powinny łykać jod:tak:

Cześć dziewczyny,Ratunku jak długo cycki bolą,bo ja już nie mogę mało tego to one są już wielkości F ciężkie jak nie wiem pomocy co mam robić dotknąć ich nie mogę.:crazy:

70F to ja miałam przed ciążą teraz chyba Z:szok::-D M się cieszy, ale mnie te balony wkurzają :baffled: (bluzki nie chcą się na nich układać:wściekła/y:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
veritaserum71
hahaha! cycki rozmiaru z to już jest coś!!
u mnie póki co z c na d choć jeszcze nie zakupiłam nowego biustonosza i mi się wylewa wszystkimi stronami i tak bardzo nie bolą, masakra z cyckami to u mnie była dopiero po porodzie, nie chcę jeszcze nawet o tym myśleć..

ale mnie rozbawiłyście :-D ja to od razu bym wygrała w miss mokrego podkoszulka dziś to chyba M poproszę żeby je masował albo se kapustę kupię hi z nią będzie bezpieczniej ..bo M to już wiecie co dalej....:blink::baffled:

siula
hihihi, rozumiem, że się M na cyckach nie zatrzyma :-D Ja mojemu nawet spojrzeć nie pozwalam, żeby go nie denerwować bo u nas do tej pory był zakaz łóżkowych rozrywek

Nanulinka ciesze się że udało się bez łyżeczkowania trzymam kciuki abyś zaszła w kolejną ciąże już niedługo

Ja wczoraj zaliczyłam wieczorem bliskie spotkanie z kibelkiem nie wiem czemu ale moje mdłości są najsilniejsze wieczorem i tak jak cały dzień planuję że wieczorem pobędę z mężem to nic z tego nie wychodzi bo mam kryzys.
Co do witamin to ja biorę tylko folik mój gin mówił że jeśli wyniki krwi są dobre to po co się faszerować trzeba jeśc warzywa i owoce a nie tabletki czasem łatwo się mówi a gorzej wykonać ;-)

reklama
Dzien dobry dzis wietrzylam chate o 6ej bom myslala ze zygne..juz jest ok, mam wrazenie ze sie zaokraglam :/
Nie czuje sie jakbym miala bobo w brzuchu tylko cycki mi o tym przypominaja. W koncuuuu piaaatteekk:D

Do góry