ciernista
Zaciekawiona BB
Tu przyszła czerwcowa mama, trochę spanikowana , ale i naładowana pozytywną energią jak nastroje u Was, mamusie przyszłe?
pozdrawiam
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu przyszła czerwcowa mama, trochę spanikowana , ale i naładowana pozytywną energią jak nastroje u Was, mamusie przyszłe?
pozdrawiam
kobietki wróciłam. I okazało się, że niepotrzebnie się tak martwiłam!
Jama macicy: Regularna, w jej świetle kształtny pęch. Ciążowy gs-2,5 mm, bez echa zarodka (mam nadzieję, że 16 listopada je usłyszę )
wniosek: Wczesna ciąża wewnątrzmaciczna 4 tyg wg usg.
Hura, jupi :d
tylko że wg mnie to 6 tydzień. No i zaraz muszę przeliczyc czy nadal jestem czerwcówką... Heh. No i dostałam aż 3 zdjątka z usg ale nie mam możliwości już dziś ich wam pokazac, ale jutro zrobię to na pewno
boże kamień spadł mi z serca że wszystko jest na swoim miejscu! No i l4 dostałam ale się wybyczę w domku...! :d
Kobietki wróciłam. I okazało się, że niepotrzebnie się tak martwiłam!
JAMA MACICY: REGULARNA, W JEJ ŚWIETLE KSZTAŁTNY PĘCH. CIĄŻOWY GS-2,5 MM, BEZ ECHA ZARODKA (mam nadzieję, że 16 listopada je usłyszę )
WNIOSEK: WCZESNA CIĄŻA WEWNĄTRZMACICZNA 4 TYG WG USG.
Hura, jupi
Tylko że wg mnie to 6 tydzień. no i zaraz muszę przeliczyc czy nadal jestem czerwcówką... heh. No i dostałam aż 3 zdjątka z usg ale nie mam możliwości już dziś ich wam pokazac, ale jutro zrobię to na pewno
Boże kamień spadł mi z serca że wszystko jest na swoim miejscu! No i L4 dostałam ale się wybyczę w domku...!
Chciałam sie pochwalić, że się przedstawiłam i nawet 2 zdjęcia z trudnem bo z trudem, ale wkleiłam
kasiakkb sorka, może nie doczytałam, ale na co pomaga miodek z wodą??
Ja, mimo że z Polski ze stolicy tego kraju to pierwsze usg mam na 8 listopoda - moja nowa gin nie ma usg w gabinecie i musze sie zapisywac na badanie jak państwowo- w XXI wieku prywatnie, trzymajcie mnie bo zwariuję ale mam pakiet firmowy wiec nie wybrzydzam, i pozostaje mi czekac, wole to niz 150 zeta + comiesięczne badania za prywatne wizyty co miesiąc... eh..