reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam z przychodni ze skierowaniem do szpitala przed wyjsciem do lekarza dostałam plamień z krwią:-(ale nic za dwie godziny ide na prywatne usg jeszcze i wtedy zobaczę dziewczyny ja się tak boję
josevina
Mamusia Franusia
Nanulika trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcie twojej fasolinki
Ja leżę w łóżku, bo pozycja pionowa oznacza dla mnie wizytę w toalecie - koszmar! Nawet nie mogę zrobić sobie herbaty.
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Dziewczyny wam tez tak strasznie rano kręci sie w głowie?
Ja leżę w łóżku, bo pozycja pionowa oznacza dla mnie wizytę w toalecie - koszmar! Nawet nie mogę zrobić sobie herbaty.
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Dziewczyny wam tez tak strasznie rano kręci sie w głowie?
butterfly:)
Hej hej
nanulika trzymam kciuki! Wracaj do nas szybko z dobrymi wieściami
josevina mi kręci się w głowie jak szybko wstanę z łóżka
A tak w ogóle to witam nowe czerwcowe mamusie
nanulika trzymam kciuki! Wracaj do nas szybko z dobrymi wieściami
josevina mi kręci się w głowie jak szybko wstanę z łóżka
A tak w ogóle to witam nowe czerwcowe mamusie
Właśnie wróciłam z przychodni ze skierowaniem do szpitala przed wyjsciem do lekarza dostałam plamień z krwią:-(ale nic za dwie godziny ide na prywatne usg jeszcze i wtedy zobaczę dziewczyny ja się tak boję
Spokojnie...jeszcze nic nie jest przesądzone...trzymam kciuki!
madziarra21
Byłam dzisiaj zrobic betę i na wynik muszę czeka aż do piątku! Co za labolatorium :/ gdzieś wysylają dzisiaj moją krew, w czwartek wynik wróci i w piątek go dopiero odbiorę. To normalne, żeby tyle czekac? No i od razu sie zarejestrowałam do innego gina na piątek więc pojdę od razu.
Wczoraj zaczęłam przyjmowac luteinę dopochwowo i ciągle mam wrażenie jak coś ze mnie leci... ale okresu nadal ani śladu... poza tym ja czuje, że jestem w ciąży a ten gin mnie stwierdził, że zaraz powinnam zacząc miesiączkę. no i te testy wszystkie pozytywne, jeden mógłby się pomylic, ale kilka...
Na szczescie dobry humor nas nie opuszcza bo razem z mężulkiem wierzymy że będzie dobrze
Wczoraj zaczęłam przyjmowac luteinę dopochwowo i ciągle mam wrażenie jak coś ze mnie leci... ale okresu nadal ani śladu... poza tym ja czuje, że jestem w ciąży a ten gin mnie stwierdził, że zaraz powinnam zacząc miesiączkę. no i te testy wszystkie pozytywne, jeden mógłby się pomylic, ale kilka...
Na szczescie dobry humor nas nie opuszcza bo razem z mężulkiem wierzymy że będzie dobrze
Agataundpestka i madziarra21 mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Czekanie tydzien na bete - wydaje mi sie, ze to straasznie dlugo
Josevina - bardzo wspolczuje - czy ty masz tak caly dzien, czy po ranku juz wymioty odpuszczaja?
Josevina - bardzo wspolczuje - czy ty masz tak caly dzien, czy po ranku juz wymioty odpuszczaja?
butterfly:)
Tez mi się wydaje, że to strasznie długo, ja jak robiłam bete to miałam tego samego dnia wyniki....Byłam dzisiaj zrobic betę i na wynik muszę czeka aż do piątku! Co za labolatorium :/ gdzieś wysylają dzisiaj moją krew, w czwartek wynik wróci i w piątek go dopiero odbiorę. To normalne, żeby tyle czekac? No i od razu sie zarejestrowałam do innego gina na piątek więc pojdę od razu.
madziarra21
Strasznie długo, tym bardziej że do tego czasu nie mogę nic zrobic a jestem osobą baaardzo niecierpliwą. No ale mam nadzieje, ze tydzień wystarczy mojej fasoleczce żeby zdążyła dotrzec tam gdzie byc powinna
agaundpestka trzymam kciuki za Twoją fasolinkę. musisz byc silna to i ona sobie wtedy poradzi! a wszystko skończy się dobrze
agaundpestka trzymam kciuki za Twoją fasolinkę. musisz byc silna to i ona sobie wtedy poradzi! a wszystko skończy się dobrze
reklama
Monilla
[url=http://www.suwaczki.