reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej dziewczynki :) A tak sie cieszyłam, ze mdłości przeszły bylo wszystko super.... wczoraj polozylam sie do lozka.. polezalam 20 minut i musialam szybko leciec do kibelka bo bym puscila pawia na lozko:/ pol nocy z glowa w muszli klozetowej... tragedia

reklama
dzien dobry :)
ja już na nogach oczywiście, a moglabym spać :)
nie mogę się powstrzymać od porannej kawy! w pierwszej ciąży odrzucalo mnie na kilometr na zapach kawy a teraz jest pyszniutkaaaaa - i to nie rozpuszczalna a sypana z mlekiem !
w pierszej ciaży utylam 20 kilo, ale jak zaszlam wazylam 50 kg, wiec wieliego szoku nie bylo tym bardziej ze zaraz po porodzie waga spadla tylko piersi wielkie zostały :-) teraz waze troche wiecej i w czerwcu moge wygladac jak wielka mamcia :D
ale co tam heheh

KamilaLublin - a ja glupia sie łudziłam ze jak teraz nie wymiotuje to juz nie bede - taka naiwna bylam hehe. więc trzeba sie przygotwac na rózne niespodzianki :D

ja zauwazyla ze mam mdlosci tak kolo 15, tak mi wtedy zle .... akurat wtedy koncze prace i czeka mnie dluga podróż autobusem do domu :shocked2:

no ale bede sie tym martwila w poniedzialek - dzis mam wolne i nie zamierzam sie stresowac :)

milego dnia, pozniej pewnie sie odezwe

byee

powiedziano mi po tych 2 betach ze rosnie prawidlowo, ale nie podawali wynikow, a szkoda bo bym sobie je jakos porownala w necie:dry:

To super, że prawidłowo rośnie!b Może hcg było poniżej 1000? A ciążą widoczna przy wartościach ponad 1000...kurde...mam nadzieję, że się nam Twa nieśmiała fasolka pokaże :) tam gdzie trzeba oczywiście :) Dawaj znać jak się czegoś dowiesz :)

Drugi dzien z wieczornym rzygankiem zaliczony....
Poza tym od popoludnia coś mi śmierdzi w domu i obwą****e każdy kąt i nie mam pojęcia co smierdzi...;// czy to u mnie czy z dworu czy od sąsiadów;/// nie mam pojecia;/ ale mnie wkurza!
Wysyssa moją moc fasola wiec sie zegnam! Dobranoc! Jutro pobudka z rana i wycieczka do Poznania.

Ja pracuję w sekretariacie...każdy kto wchodzi inaczej pachnie...to jest niedowytrzymania!!!! Flowerbomb pewnej pani zmusił mnie do opuszczenia pomieszczenia ;)

A tak na początek...Witam w piątek i witam nowe czerwcówki :) Dziś nie mogłam spać...pewnie wiecie why...usg jutro...ech...sparaliżowana...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no mnie nawet perfum mojego strasznie drazni mimo ze sama wybieralam :)
Osobiscie boje sie powrotu do pracy od przyszlego miesiąca - bo jak juz wcześniej wspominałam pracuje w perfumerii ..wiec i ja musze byc mocno wypsikana i ciagle ktos czyms psika, a jeszcze szukac ludziom odpowiedniego zapachu ... uhh no nie wiem jak to bedzie....

Carla- jutro juz zobaczysz to na co kazda z nas tyle czekala/ czeka :)) Niestety jutro bede poza domem caly dzien prawdopodobnie ale bede czekac na mila niespodzianke tu na forum w postaci zdjecia Twojego malucha:)&&& trzymam!

ja już też po kawce:)
dzień dobry wszystkim:))))
zaraz kąpiel i na 10:30 wizyta:)
3majcie kciuki bo stresa łapię!

3mam! Koniecznie daj znać!

Xdorotaa ja też jutro poza domem...zaraz po usg wsiadamy w autko i wio do Rzeszowa...mam nadzieję przemieszczać się tam z uśmiechem na twarzy...dam znać wieczorem co wyszło...dzięki za kciuki :*

kasiakb - dokładnie jak juz któras napisała, weź stary dowód z wpisana grupą krwi i poproś lekarza o wpisanie do karty ciąży

To raczej do porodu potem nie wystarczy. Ja musiałam do porodu w szpitalu dać oryginalny wynik z grupą krwi który dostałam z laboratorium. Na szczęście znalazłam go w domu więc nie muszę znowu tego robić. A byłam przekonana, że nie oddali mi w szpitalu

Witam

Wczoraj mnie nie było tak coś słabo się czułam no i wiem dlaczego:( Dziś ból gardła i głowy:(Pewnie weekend w łóżku poleżę.

Witam nowe mamusie życzę spokojnej ciąży a za wszystkie najbliższe wizyty trzymam kciuki:) Zeby fasolinki rosły zdrowo :)

Mi lekarz mówił że do porodu do szpitala jest potrzebny orginalny wynik grupy krwi i przeciwciał,ja w maju leżałam w szpitalu i mi zrobili więc mam ale żaden odpis nie wystarczy.

A co do skakania na piętach, nie wiem czy oglądacie walki na ringu, tam jak jakiś facet dostanie po "jajach" to skacze na piętach, mi mąż kiedyś tłumaczył,że wtedy wszystko się rozluźnia i szybciej przechodzi ból.

Czesc dziewczyny,
Ja po herbatce i sniadaniu, pracuje sobie z domu - przeziebienia resztki tylko, wiec calkiem przyjemnie jest.
Mam nadzieje, ze przejdzie zupelnie, bo w przyszlym tygodniu lece do PL na 6 dni czesc sluzbowo, czesc prywatnie i chcialabym byc w formie...
Jutro USG o 15.30 i chyba nie dlugo zaczne liczyc godziny, bo rozne glupie mysli sie legna w mojej glowie.

nanulinka trzymam kciuki, dawaj znac !

CO do zapachow - perfumeryjne mi zupelnie nie przeszkadzaja, ale ja dojezdzam do pracy metrem i teraz kazdego smierdziucha wyczuwam na kilometr. Codziennie metro jest dla mnie mordega...

reklama
Do góry