reklama
madziarra21
Fanka BB :)
madziarra21
A co w ogóle było przyczyną że musiałaś bra progesteron? Mi się narazie nic nie dzieje a to że leci to chyba normalne bo to się przecież rozpuszcza...
tialana
agaundpestka ja miałam mocne krwawienie dwa tygodnie temu wszystko jest ok i maluch ma się dobrze, może to stres przed wizytą tak się objawił. Jak odwoziłam siostrę mojego męża do szpitala na cesarkę to na badanie czekała pacjentka szpitala i mówiła mi, że od kiedy dowiedziała się, że jest w ciąży to leży w szpitalu, była już w czwartym miesiącu i za każdym razem kiedy miała mieć badanie i mieli ją wypuścić do domu to tak się bała co jej lekarz powie, że zawsze krwawiła i oczywiście lekarzowi nie przyznała się że się tak stresuje i ten stale ją zostawiał na oddziale.
Trzymam mocno kciuki za twoją fasolkę, pewnie nawet nie wie ze coś się dzieje
Trzymam mocno kciuki za twoją fasolkę, pewnie nawet nie wie ze coś się dzieje
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam dziewczyny !!! :-)
Witam wszystkie nowe mamuśki !!
nanulika czekamy z niecierpliwoscia na dobreeee wiesci !!!
a mamuski co sie martwia trzymam za nie kciuki i to bardzo mocno !!!
Witam wszystkie nowe mamuśki !!
nanulika czekamy z niecierpliwoscia na dobreeee wiesci !!!
a mamuski co sie martwia trzymam za nie kciuki i to bardzo mocno !!!
A co w ogóle było przyczyną że musiałaś bra progesteron? Mi się narazie nic nie dzieje a to że leci to chyba normalne bo to się przecież rozpuszcza...
Miałam plamienie...13 w czwartek...hihi...i wtedy pobiegłam do lekarza dał luteinę i po pierwszej dawce przeszło...ale luteiny w ciąży nie wolno samej sobie odstawiać...więc teraz muszę aplikować do 12 tygodnia chyba
madziarra21
No mi kazał aplikowac przez pięc dni rano i wieczorem i pozniej przestac. i po kilku dniach sie do niego zgłosic jak okres nie wystąpi. To nie za krótko trochę?
Witajcie dziewczyny))
Trzymam kciuki za wszystkie martwiące się i za wszystkie które idą oglądać swoje dzidzi- czekam na zdjęcia- ja w poniedziałek)
Przetrwałam pobieranie krwi- wstaje przed 6 a na krew miałam się zgłosić o 9 rano troszkę długo na czczo wytrzymać tym bardziej że ja z tych co rano śniadanie muszą zjeść ale dałam rade, chociaż teraz jest mi cały czas niedobrze i myślę że to dlatego że tak późno jadłam.
Kapusta na bolące gardło polecam wszystkim mnie dziś nic gardło nie boli.
miłego dzionka
Trzymam kciuki za wszystkie martwiące się i za wszystkie które idą oglądać swoje dzidzi- czekam na zdjęcia- ja w poniedziałek)
Przetrwałam pobieranie krwi- wstaje przed 6 a na krew miałam się zgłosić o 9 rano troszkę długo na czczo wytrzymać tym bardziej że ja z tych co rano śniadanie muszą zjeść ale dałam rade, chociaż teraz jest mi cały czas niedobrze i myślę że to dlatego że tak późno jadłam.
Kapusta na bolące gardło polecam wszystkim mnie dziś nic gardło nie boli.
miłego dzionka
reklama
josevina
Mamusia Franusia
Ja też biorę luteine dowcipnie i też mam wrażenie jakbym miała białe upławy, dlatego kupiłam sobie wkładki i chociaż mam uczucie suchosci w majtkach, aha i zawsze przed "wlozeniem" tabletek podmywam sie płynem do higieny intymnej - póki co podrażnień brak, a 4 tygodnie juz luteine dowcipnie aplikuje.
Mój facet śmieje sie, ze codziennie robie sobie dobrze!
Mój facet śmieje sie, ze codziennie robie sobie dobrze!