tak czytam u Waszych młdłościach a ja jak narazie nic w związku że termin do gin na 5 listopada to jutro pojde na HCG z krwi i zobaczymy co tam ile kosztuje takie badanie?
reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Hej Dziewczynki Chwilkę mnie nie było, niestety w niedziele trafiłam do szpitala z bólami (skurczami) w podbrzuszu... no i dziś wreszcie wypuścili mnie do domku Na szczęście wszystko jest w porządku, moje maleństwo jak na razie rozwija się prawidłowo, co prawda zarodka w niedziele jeszcze nie było widać, ale wyniki beta mówiły same za siebie z wczoraj 9000 tak mi przynajmniej lekarz powiedział, bo wyników jeszcze niestety nie widziałam;/ Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze buźka
Co do bety to w Lublinie kosztuje 24 zł. przynajmniej ja tyle płaciłamtak czytam u Waszych młdłościach a ja jak narazie nic w związku że termin do gin na 5 listopada to jutro pojde na HCG z krwi i zobaczymy co tam ile kosztuje takie badanie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak czytam u Waszych młdłościach a ja jak narazie nic w związku że termin do gin na 5 listopada to jutro pojde na HCG z krwi i zobaczymy co tam ile kosztuje takie badanie?
około 35-40 zł.
Dzieki Dziewczyny za gratulacje
Ja dzisiaj rozmawiałam przez telefon z teściowa, dość dużo mówiłam i się zasapałam, nie wiem czy to jest normalne w tak wczesnej ciąży....:-(
Niespodzianka
Avo, to chyba normalne - ja sie zasapalam jak chowalam naczynia ze zmywarki do szafek
goldenlucy
Mnie coś sikanie wzięło dzisiaj bardziej:-) U mnie beta kosztuje 30 zŁ
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
dziewczyny tak nagadałyście o tych chipsach ze nie moglam sie opanowac i wlasnie wcinam ostre lays strong
butterfly a skąd dokladnie jestes?
butterfly a skąd dokladnie jestes?
agaundpestka
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
agaundpestka
ja nie robilam bety
to nie jestem sama:-):-):-)
Mam nadzieje, ze nie będę chora coś mnie telepie mimo, ze leze pod kołdrą w dresie.
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
proponuje cieplą herbatke z miodem i cytryną wypita pod kołderką powinna rozgrzać.to nie jestem sama:-):-):-)
Mam nadzieje, ze nie będę chora coś mnie telepie mimo, ze leze pod kołdrą w dresie.
Wpisałam w google "ciąża" i oglądałam duże brzuchy dziewczyn. Chce już 6 miesiąc mam nadzieje, że szybko zleci.