Hej kobiałki
Nie miałam kiedy do Was zaglądnąć przez ten weekend.
Troszkę doczytałam co pisałyście
aronia witaj zgubo
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
andzia ja wiem że ta moja znajoma mi dobrze zrobi ten makijaż bo ufam jej i zresztą nie jedną jej pracę już widziałam.
kasiek tanio to znaczy ile Twoja mama zapłaciła za brwi i kreski ?????
fajne te tostery :-)
ooooooooooooooo dobrze że byłaś w afrykanarium bo właśnie ja się napaliłam i mamy jechać w któryś dzień i chyba odpuszcze bo jak to nic takiego atrakcyjnego to mój K mnie zje bo od początku mówi że tam nic nie ma
Kasieńka mi się wydaję że twardsze spanie przecież juz w łóżeczku obraca się materac na twardą kokosową powierzchnie.
A zielony bakteryjny katar już zaraża i niestety u nas mamy nie potrafią rozróżnić kataru
kifsi wracaj do nas !!!!!!!!!
Aylin u nas niestety na mieście nic si,ę nie działo w Halloween jedyne co z małą pozapalałyśmy dynie przed domem i tyle.
U nas na wszystkich świętych ludzie w krótkich rękawkach chodzili
Ale Wam dobrze z tym Egiptem :-):-)
Aga ale super Ci koleżanka niespodziankę sprawiła :-):-)
katrina ja bym na Twoim miejscu wymieniła ten akumulator od 2006 roku nie wymieniany to długo
Jeżeli chodzi o żłobek mam to samo co kasiek i mlodak nie oddałabym małej do żłobka, a nie wyobrażam sobie oddać dziecka na 9-10 godzin nawet do przedszkola ale tak jak Aga na 2 do 5 godzin bym już oddała małą ale dopiero do przedszkola i po nowym roku będę składała podanie.
Ale zaufanej osobie bym pod opiekę oddała i może się uda bo mojej siostry teściówka przeszła na emeryturę i będzie szukać dziecka do opieki, a moja mała ją bardzo lubi. Ja od dziś zabieram się do szukania pracy może się uda.
A moja nie ma towarzystwa dzieci bo w okolicy takowych dzieci nie ma tylko od czasu do czasu spotka się z moją siostrzenicą lub sąsiadem którzy są ponad 2 lata starsi i wcale źle się nie rozwija, mi się wydaję że zależy to od rodzica i tego jak tym dzieckiem się zajmuje.
I my też żyjemy z jednej pensji i mamy ponad 1000 zł raty plus opłaty i mamy dom gdzie nie ma końca wkładania kasy bo ciągle coś się dzieje. I do tego dokładam jeszcze do pensji mojego wujka którym się opiekuję.