reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kasiek kojarzy mi się to imię z rudym Nikosiem dyzmą :-):-):-):-), też mam w rodzinie Nikosia moja mała go uwielbia i on ją też a ma już 9 lat
andzia1980
Fanka BB :)
Kasiek fajne imię
Aylin przyjemnego wczasowania
Aylin przyjemnego wczasowania
Sunshine6
Dobrywieczor ;-)
Maz w delagacji to mam chwile wejsc, mloda spi od godzinki a ja zamiast szlifowac krzeslo to siedze na necie echhhhh...... Ale ale mam cos dla Was :-) nie moglam sie zdecydowac ktore wiec macie (prawie) wszystkie ;-) P.S Sorki za porozrzucane zabawki
Kasiek- imie super! A zelaska wspolczuje
Aylin- mam nadzieje, ze jeszcze przeczytasz- Udanego wyjazdu!!!! :-)
Aronia witaj z powrotem
Aurelka poszla do opiekunki jak miala 10 miesiecy wyjscia nie bylo ale ja nie z tych co moglyby siedziec z dzieckiem cale dnie ;-)
Pozdrawiamy wszystkich
Maz w delagacji to mam chwile wejsc, mloda spi od godzinki a ja zamiast szlifowac krzeslo to siedze na necie echhhhh...... Ale ale mam cos dla Was :-) nie moglam sie zdecydowac ktore wiec macie (prawie) wszystkie ;-) P.S Sorki za porozrzucane zabawki
Kasiek- imie super! A zelaska wspolczuje
Aylin- mam nadzieje, ze jeszcze przeczytasz- Udanego wyjazdu!!!! :-)
Aronia witaj z powrotem
Aurelka poszla do opiekunki jak miala 10 miesiecy wyjscia nie bylo ale ja nie z tych co moglyby siedziec z dzieckiem cale dnie ;-)
Pozdrawiamy wszystkich
Załączniki
-
IMG_2284.jpg25,4 KB · Wyświetleń: 59
-
IMG_2287.jpg13,7 KB · Wyświetleń: 56
-
IMG_2293.jpg19,4 KB · Wyświetleń: 57
-
IMG_2294.jpg24,7 KB · Wyświetleń: 55
-
IMG_2295.jpg18,5 KB · Wyświetleń: 56
-
IMG_2296.jpg16,9 KB · Wyświetleń: 57
-
IMG_2297.jpg15,8 KB · Wyświetleń: 63
-
IMG_2299.jpg15,8 KB · Wyświetleń: 58
-
IMG_2300.jpg20,1 KB · Wyświetleń: 59
-
IMG_2302.jpg17,1 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Jest ciemny wieczor jade w tramwaju (wracam z kina) nawet nie myslalam, ze mi brakuje takich wyjsc bez mojego szkodnika :-)
reklama
andzia1980
Gdzie jesteście ???
Ja dziś byłam na pasowaniu na przedszkolaka u Adrianka. Powiem tyle : moje dziecko nie nadaje sie na publiczne wystąpienia . : /
Sunshine śliczny pokoik
Ja dziś byłam na pasowaniu na przedszkolaka u Adrianka. Powiem tyle : moje dziecko nie nadaje sie na publiczne wystąpienia . : /
Sunshine śliczny pokoik