Hej kobiałki
Nie miałam kiedy do Was zaglądnąć przez ten weekend.
Troszkę doczytałam co pisałyście
aronia witaj zgubo
andzia ja wiem że ta moja znajoma mi dobrze zrobi ten makijaż bo ufam jej i zresztą nie jedną jej pracę już widziałam.
kasiek tanio to znaczy ile Twoja mama zapłaciła za brwi i kreski ?????
fajne te tostery :-)
ooooooooooooooo dobrze że byłaś w afrykanarium bo właśnie ja się napaliłam i mamy jechać w któryś dzień i chyba odpuszcze bo jak to nic takiego atrakcyjnego to mój K mnie zje bo od początku mówi że tam nic nie ma
Kasieńka mi się wydaję że twardsze spanie przecież juz w łóżeczku obraca się materac na twardą kokosową powierzchnie.
A zielony bakteryjny katar już zaraża i niestety u nas mamy nie potrafią rozróżnić kataru
kifsi wracaj do nas !!!!!!!!!
Aylin u nas niestety na mieście nic si,ę nie działo w Halloween jedyne co z małą pozapalałyśmy dynie przed domem i tyle.
U nas na wszystkich świętych ludzie w krótkich rękawkach chodzili
Ale Wam dobrze z tym Egiptem :-):-)
Aga ale super Ci koleżanka niespodziankę sprawiła :-):-)
katrina ja bym na Twoim miejscu wymieniła ten akumulator od 2006 roku nie wymieniany to długo
Jeżeli chodzi o żłobek mam to samo co kasiek i mlodak nie oddałabym małej do żłobka, a nie wyobrażam sobie oddać dziecka na 9-10 godzin nawet do przedszkola ale tak jak Aga na 2 do 5 godzin bym już oddała małą ale dopiero do przedszkola i po nowym roku będę składała podanie.
Ale zaufanej osobie bym pod opiekę oddała i może się uda bo mojej siostry teściówka przeszła na emeryturę i będzie szukać dziecka do opieki, a moja mała ją bardzo lubi. Ja od dziś zabieram się do szukania pracy może się uda.
A moja nie ma towarzystwa dzieci bo w okolicy takowych dzieci nie ma tylko od czasu do czasu spotka się z moją siostrzenicą lub sąsiadem którzy są ponad 2 lata starsi i wcale źle się nie rozwija, mi się wydaję że zależy to od rodzica i tego jak tym dzieckiem się zajmuje.
I my też żyjemy z jednej pensji i mamy ponad 1000 zł raty plus opłaty i mamy dom gdzie nie ma końca wkładania kasy bo ciągle coś się dzieje. I do tego dokładam jeszcze do pensji mojego wujka którym się opiekuję.