reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
andzia zależy, no jak nie masz wpływu na rozwój dziecka ??? rozumiem rozwój typu ruchowy niemowlęcy to wiadomo nie ma do czego zmuszać ale ogólny rozwój to chyba mamy na to wpływ

Ostatnia edycja:
Hehe oczywiście że mam ( chociaż czasami zaczynam w to wątpić :p) Nie wiem dlaczego ale wyczułam jakiś sarkazm z Twojej wypowiedzi :zawstydzona/y:;-) i się upewniałam. :sorry::sorry::sorry:

Ehhh chyba ja sie dzisiaj już ulotnię, bo wiedzę, zę jakiś problemów szukam :zawstydzona/y:

Kasienka daje mlodej tylko 20-25kropli cebionu profilaktycznie zimą na noc do kaszy. Jak miala katar to dostawala 3razy dziennie. Ale najlepiej jakby wypijaly ci tą bombe o ktorej Aylin pisze-w razie choroby. Bo to stawia na nogi:) Ty masz male drugie dziecko i jak piszesz chodzi na 6godz.ja znam taką laske co oddaje do 17.00 zeby miec spokoj a cale dnie oglada seriale. O to mi chodzilo:)

Aylin dajesz jej ten proszek w szklance z woda? Ja zrobilam z woda i cudowalam z miodem malinowym, z wlasnej roboty sokiem truskawkowym i nie:/

Alijenka dla dzieci afrykanarium to WOW. Tj.dzungla tragiczna. Dwa krokodyle i dwa manaty-nic wiecej. Ale swiat podwodny super. Jednak myslalam ze tunel bedzie wow jak za granicą a nie 15krokow:) Na zdjeciach robil wrazenie. Mozna sie wybrac ale nie koniecznie specjalnie;p Bylam w nd o 11.30 i tylko 5min.stalismy w kolejce do kasy wiec OK. Dla nas doroslych takie sobie.

Ostatnia edycja:
Kuzwa...nie mam czym prasowac. Badziewie z deski spadlo i przestalo grzac;/ Stukalam, walilam, krecilam, wylaczalam i wlączalam...i czeka mnie klejny wydatek zamiast tostera!:/

Alijenka 30zl/os. Mloda gratis.

Andzia daj spokoj:)

Spadam na jakies mini zakupy bo nie ma nic do chleba. Zresztą jego tez brak:p

kasiekz tobie żelazko , mnie piecyk do grzania wody pierdyknoł :tak: jutro serwisant będzie , na szczęście teściowie mają osobny więc brudni nie pójdziemy spać :-)

Kifsi wspolczuje piecyka:/ Dobrze ze juz jutro bedzie naprawa.

Andzia a gdzie tam. Ja z marszu nie umiem. Musze najpiere na necie opinie poczytac:p

Wlasnie wracamy od 3tygodniowej Malgosi. Bosche minely tylko 2lata a czlowiek zapomnial jakie to kruche...

A mlody zamierza dzis wydostac sie. Tak wali z kazdej strony, wypina sie...mloda boi sie przykladac reke bo jest w szoku;p A i bedzie Nikos bo P sie tak spodobalo ze juz polowa miskow to jej braciszki Nikosie:)

reklama
Dziewczyny nie nam jak linka do vit c wkleić bo z tel pisze. Ale wpiszcie w Google vit c lewoskretna badz kwas l-askorbinowy. To wyskoczy wam. Na allegro najtansza.

Kasiek - tak. Rozrabiam w szjkancd wody z miodem lub sokiem malinowym. I podaje z rurka. Sobie też. Lub przelewam do butelki po Kubusiu waterrr ( wersja spacerowo-żłobkowa) i wypija.

Usypiam gada i kończę pakowanie. Jutro o 4 ruszam y.

Do góry