reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny mnie rozochociły, teraz będę miała chyba troche czasu (co prawda z telefonu bo przed komputerem staram się siedzieć do minimum) wiec witam się ponownie :) Tak jak Katrin napisala będę(mam nadzieje) listopadowa mama 2014 :) Kciuki mile widziane:) W miare możliwości nadrobię Was wstecz - chociaż i tak czasem sobie z sentymentem podczytuje :))

reklama
Dorotka - gratulacje i kciuki zaciśnięte. Wiem,ze na razie o tym nie myślisz, ale co byś chciała chłopca czy dziewcynkę???
:sorry:

Aga- ja musze moja mame zmolestować,zeby pierogów nalepiła, bede teraz u niej przez dwa dni, to moze coś zdziałamy:-)
Co z tego ze siostra na fitnessie, i wejscia za darmo, jak czasu, a moze raczej chęci brak, bo motywacje to ja mam codziennie patrzac w lustro:-D

Andzia - zawsze chciałam dwóch chłopców....ale z drugiej sprawy parka fajna sprawa :))
A tak w ogole calkiem na poważnie myslimy żeby w tej ciąży poznac płec dopiero przy porodzie ;))

Aga - ruskie szybciej same zrobimy niz dojda od Ciebie,ale te z kasza poproszę:tak:
Ja jakoś nigdy nie chodziłam na fitness itd. itp, nawet jak dzieci nie miałam to jaoś czasu było brak ,a i figure miałam nienaganna, a teraz to.... oj szkoda gadac:zawstydzona/y:

Dorotka ja za pierszym razem chciałam córeczke, mało sie nie rozpłakałam jak sie dowiedziałam,ze chłopak:zawstydzona/y:, a w drugiej ciazy to juz tylko chlopaka chciałam.
Ja chyba nie wytrzymałabym do porodu :-p z poznaniem płci,,,

edek
hehehe no i dla mnie w końcu coś bedzie
Dobrze, bo jakas nie wyrzyta ostatnio:-D

Ja to pewnie bym wytrzymala, ale jest wysokie prawdopodobieństwo ze mój maz nie wytrzyma... poza tym obawiam się ze i tak obserwując usg gdyby był chłopak to bym tego nie przeoczyla i zauwazylabym jajka :DD

Hej :-)

Czy ja się Wam pochwaliłam, że J. już wyzdrowiał po zapaleniu oskrzeli i daliśmy go do żłobka? No to od dwóch dni znowu katar i stan podgorączkowy :confused2: Ta sytuacja utwierdziła nas, że jednak zdecydujemy się na pomoc naszej kuzynki. Nawet się dogadaliśmy, że dwa dni w tyg. będziemy go wozić do niej ( w tych dniach ma po południu dodatkową pracę, więc logistycznie będzie jej łatwiej), a przez trzy dni ona będzie przyjeżdżać do nas. A zatem, żegnaj żłobku.
Wczoraj J. był już u Kasi ze względu na ten katar i powiem Wam, że cały wieczór w domu był bardzo spokojny i grzeczny. Liczę, że tak mu zostanie, może moja siostra ma na niego dobry wpływ? :)

Josie ja też się obudziłam bardzo wczesnym rankiem i z nudów i bezsenności pożarłam pół czekolady mlecznej Rittera :sorry:

Kasiek ,fajnie masz z tymi zakupami :) Ja ostatnio upolowałam też parę rzeczy, ale dla siebie :) Mam dwie czarne kiecki z H&M-u i nową kosmetyczkę :-p

Sunshine ja też ostatnio sobie pofolgowałam z jedzeniem itepe :sorry: Ale obiecałam sobie, że od 1-go marca ;-) ruszam znowu ostro z treningami z Ewką ;)
,
Rysica no to uff z tym dentystą ;) Ale na szczęście nawet gdyby kanałówka okazala się jednak konieczna, to przecież dzisiaj nie boli - znieczulonko i po krzyku ;-)

Andzia
współczuję nocki, u nas taka była wczoraj - pobudki co pół godziny, ale to pewnie przez rozwijające się przeziębienie. Na szczęście dzisiaj lepiej.

Aylin zdrowka dla małej!

,

Ja na 1oo % nie rozpoznałabym:-D Na usg połowkowym pani doktor zaznaczyła mi dokładnie siusiora, i pyta co ja tu widze, a ja nic nie rozpoznałam. A prawdopodobnie było widac dokładnie:-D

reklama
haha andzia mi lekarz też pokazywał 'jajeczka' u dzidziusia dziewczyny, który była przede mną na usg i udawałam, że widzę:D:D:D

Fitness buahahaha. Zapisałam się, byłam dwa razy i na tym koniec:D

Iwon
gratki decyzji! No i zdrówka:)

Do góry