reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej dziewczynki :-)
większość doczytałam ale znów mi się multicytaty wykasowały :wściekła/y:
Aylin super że udało się uniknąć szpitala i oby szybko do was zdrówko wróciło :tak:
asik super że Oliwka już w domu :tak:
kifsi współczuję bardzo :-(
josie zdrówka dla Jasia a przy okazji - mam dla ciebie super imię dla maleństwa :tak: wczoraj w autobusie przeczytałam że imieniny obchodził Bogusz :-D co ty na to ;-)
Kasiulka z każdym dniem będzie lepiej :tak:

tyle pamiętam :sorry2:
u nas dziś dzień bez drzemki :baffled: jakoś tak dziwnie ale przynajmniej wieczór bez problemów i hasła "weź" :laugh2:

reklama
kasia.natka hihihihi juz to przy janku rozwazalismy :-p

boszzz maz wrocil z delegacji i mi tu pod nosem smazy chilli con carne. zaraz zaslinie kanape!!!!

My dopiero pół godz. temu wróciliśmy z dzieciem z zakupów. Całe Tesco na piechotę, cała ikea i na koniec plac zabaw w ikea - właśnie mąż karmi zdrową kolacją - nuggetsami - i młoda idzie spać (w sumie już je niemal z zamkniętymi oczami:p).

aronia
gratuluje netu:)

asik super i oby już tam nigdy nie wróciła!:)

aylin
jak tam u was?

josie
zdrówka dla małego i dobrze, że nic poważnego:) Dobrze, że w obecnym stanie nie musisz sobie odmawiać jedzenia przed 22!:)

kifsi rozumiem cię doskonale, bo mojej dzidzi serduszko przestało bić w 9tc:/

sunshine bosche jaki ty masz zapał z tymi ćwiczeniami! Szkoda, że mi go brakuje - motywacja na poziomie zerowym:/

od 15.30 do teraz zuzycie pieluch - 16 sztuk. Ta o 15.30 nie dala rady - kupa wylazła od kolan po łopatki i z przodu po pepek. Młoda bardzo malo pije - chciała mleka wiec wysląłm mojego do lidla po to bez laktozy. Wypiła 20 ml. Teraz padła. Za pól godziny idę w nią cholerną marchwianke wmusic. Jak dalej bedzie miała biegunkę to jedziemy do szpitala. Jest juz odwodniona biedna.

Przepraszam ale nie nadrobie. Juz 2 prania nastawiłam i jeszcze jedno czeka bo wymiotowała znów

Aylin biedna Martynka daj znać co i jak i &&& żeby ta marchwianke zjadła.

Kasiek juz nie duzo zostało do lata a ja w ta zime się zapuscilam :( <wstyd> juz lepiej wygladalam 3 miesiące po porodzie :/

Andzia dzięki ale muszę nauczyć się panować nad nerwami :ppp

reklama
Aylin kciuki&&&&&&

Nic wiecej nie pisze dzis. Moj Pe zepsul mi wieczor:( jestem wkur... i zdolowana, nie wiem, co przewaza. Ide poczytac jeszcze troche i spac, nie chce mi sie o tym myslec.
Spokojnych nocek zycze, dear ladies;)
Atlin, nam pediatra przy srakowirusie kazal pilnowac odwodnienia i przy objawach jechac do szpitala. Wmuszac picie, ewentualnie te specjalne np orsality z apteki. Choc on mowil, ze po orsalicie moze mniej pic, a Go pila duzo. U nas noce byly spokojniejsze przy srace, czego i Wam zycze...
Polecam: jagody, ryz, marchwianke oczywiscie,smecte.
Trzymajcie sie&&&

Do góry