reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam,

Dorota jeszcze raz gratulacje :tak: Ja tez zawsze chciałam dwóch chłopców i sie spełniło :tak: Ale parka tez super jakby było :-)

Iwon oj, zdrowka dla Młodego :tak:

Aylin zdrowka dla Małej, biedactwo. Wychodzcie z tego szpitala jak najszybciej.

Rysica dobrze, ze oby sie bez kanalowego leczenia.

Aga tak tylko trochę narobilas smaka na pierogi :-D Musze chyba sie do babci jutro uśmiechnąć :-D Trzeba jeszcze wykorzystać ostatnie dniu tutaj.

Josie wspolczuje bezsenności, niestety sama cos o tym wiem. Juz mnie to drażni, zaczęło sie przed wylotem do Polski i dalej trwa, mam nadzieje, ze przejdzie.

leci mi szybko ten czas tutaj, do niedzieli jeszcze u rodziców a pozniej do rodziny meza. Ale szczerze, chciałabym juz byc w domu :-D Jest fajnie, nie nudze sie, odwiedzam wszystkich po kolei albo oni mnie ale juz myśle o domu :zawstydzona/y:

reklama
Młody śpi ja popijam kawkę i biorę się za robotę :) ogólnie niby codziennie coś robię, ale jakoś efektów nie widać:eek:

Aylin biudula mała trzymajcie się ciepło tam pewnie szybko na nogi postawią.

Pola wykorzystuj :) moja mamuśka robi pierogi dla kogoś :)

Kasiekz Antek lubi pierogi, ale jak je farsz to potem mu nie daję pierogów- poco ma się ciastem zapychać :D

Iwon jak J tak chorował to dobra decyzja- szkoda dziecka.

Josie - u nas też od niedawna jest "bawu" czyli brawo, ęki - czyli dzięki, isi - czyli piesek (albo w ogóle zwierzątko), jasia - to siadać (włazi wtedy sam na krzesło), atu - auto, dzidzia, opa - podskakiwać.

a co do płci - ja we wszystkich trzech dowiedziałam się na porodówce, kto był w brzuchu. Przy pierwszej córce USG to był jeszcze kosmos, a przy pozostałej dwójce (tutaj), to był kosmos z rozpoznaniem przez lekarza, więc wolałam, żeby nie zgadywał i była niespodzianka do końca.

Hej kobietki :) ja w pracy i koledzy wymyslili ze skoro jutro nas nie ma to dzis robimy sobie tlusty czwartek :D
Aylin to oby Tysia szybko wrocila teraz do zdrowia &&&

co do plci to musi byc fajnie miec taka niespodzianke ale jak wytrzymac ta niepewnosc...

Dorota gratulacje! Dbaj o was :)

Rysica fajnie ze kanalowe cie ominelo :)

cześć kobitki
ciężko tak mi się wbić w temat...ale będę próbować;-)

Andzia Damian niby się cieszył jak mnie zobaczył ale i tak wolał tatusia. K. nawet do toalety nie mógł wyjść bo zaraz ryczał i nie pomagało to, że był u mnie na rękach.

Kasiek haha "tata kupić Poli" super:-D

Josie dobrze, że obyło się bez antybiotyku, zdróweczka dla Jasia

Kifsi kochana współczuje

Aylin biedna Martynka, współczuję szpitala. Ja jak byłam z O. to też większa połowa oddziału to z biegunką i wymiotami

Iwon zdróweczka dla Julka, oby u kuzynki już tak nie chorował &&&&

U nas śliczna pogoda (12st) byliśmy już na długim spacerku:tak:

Aylin - oooo, to sie porobilo :-( Oby Was szybko wypuscili :tak:

Dziec dzisiaj niemozliwy - jojczy, marudzi, grandzi - szarpie mi nerwy :confused2:

Dzisiaj przybylo nam tez nowe slowko: "uk" - znaczy zuk (chrabaszcz a konkretnie to pluskwiak - kowalik) :-) Bubinek umie tez powiedziec jedno slowo po angielsku - sam je wymyslil: "oil" - bo mu nie wychodzi "olej" :-)

Gratki wszystkim nowych słów!

No fakt jutro tłusty czwartek:szok: A my na pogrzeb jedziemy - ciocia 92 lata, w tym 22 lata życia z guzem w głowie. Chcieli wtedy operować, ona się nie zgodził i dobrze, bo może dzięki temu tak długo żyła!

Młoda wrąbała dziś dwie miski zupy na jagnięcinie z imbirem - jej ulubiona zaraz po rosołku:-)

A ja zarysowalam auto. Ja pier..... Jakis zdezelowany dostawczak mnie zastawil z przodu a ze ulica waska to sie nie zmiescilam i cale tylne drzwi mam porysowane:/ tak sie zakleszczylam ze nie wiedzialam jak sie ruszyc ani w przod ani w tyl.... A debil wylecial zaraz z klatki i krzyczy ze mu lampe porysowalam no myslalam ze padne!!!!
No ale co zrobic to tylko auto.....

aaaa u nas właśnie kupsztal wylądował w sedesie :) od kilku dni 1-1.5h przed snem chodzi bez pieluszki a jak zmieniamy pieluszkę w ciągu dnia to podmywamy się pod prysznicem i chyba to działa bo sama poleciała do łazienki z tą kupą :D

Aylin jak Tysia?

Gratuluję nowych słówek <tak>

Josie o faak! A dziad miał czelność na ciężarna krzyczeć grrr myszy mu się zalegna :pP

Kasiek przepis poproszę ;) ja wczoraj zrobilam kotleciki z kaszy jaglanej z warzywami Perła się zajadala!!!

Jutro robię pączki z serka homogenizowanego kolezanka robiła ponoć pycha i łatwe nie trzeba wygniatac ciasta :)

reklama
sunshine przepis dawaj juz juz :tak: noo szkoda mi tego auta takie ladne bylo. ale w sumei sie przyjrzalam i nie ma wgniecen bardziej zarysowania tylko sporo ich i przez cale drzwi...

jas jest kochany teraz ciagle opowiada "mama brum brum nie, pan" czyli cos ze mama nie mogla wyjechac i przyszedl pan :-D

Do góry