reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam,

Dorota jeszcze raz gratulacje :tak: Ja tez zawsze chciałam dwóch chłopców i sie spełniło :tak: Ale parka tez super jakby było :-)

Iwon oj, zdrowka dla Młodego :tak:

Aylin zdrowka dla Małej, biedactwo. Wychodzcie z tego szpitala jak najszybciej.

Rysica dobrze, ze oby sie bez kanalowego leczenia.

Aga tak tylko trochę narobilas smaka na pierogi :-D Musze chyba sie do babci jutro uśmiechnąć :-D Trzeba jeszcze wykorzystać ostatnie dniu tutaj.

Josie wspolczuje bezsenności, niestety sama cos o tym wiem. Juz mnie to drażni, zaczęło sie przed wylotem do Polski i dalej trwa, mam nadzieje, ze przejdzie.

leci mi szybko ten czas tutaj, do niedzieli jeszcze u rodziców a pozniej do rodziny meza. Ale szczerze, chciałabym juz byc w domu :-D Jest fajnie, nie nudze sie, odwiedzam wszystkich po kolei albo oni mnie ale juz myśle o domu :zawstydzona/y:

reklama
Młody śpi ja popijam kawkę i biorę się za robotę :) ogólnie niby codziennie coś robię, ale jakoś efektów nie widać:eek:

Aylin biudula mała trzymajcie się ciepło tam pewnie szybko na nogi postawią.

Pola wykorzystuj :) moja mamuśka robi pierogi dla kogoś :)

Kasiekz Antek lubi pierogi, ale jak je farsz to potem mu nie daję pierogów- poco ma się ciastem zapychać :D

Iwon jak J tak chorował to dobra decyzja- szkoda dziecka.

Josie - u nas też od niedawna jest "bawu" czyli brawo, ęki - czyli dzięki, isi - czyli piesek (albo w ogóle zwierzątko), jasia - to siadać (włazi wtedy sam na krzesło), atu - auto, dzidzia, opa - podskakiwać.

a co do płci - ja we wszystkich trzech dowiedziałam się na porodówce, kto był w brzuchu. Przy pierwszej córce USG to był jeszcze kosmos, a przy pozostałej dwójce (tutaj), to był kosmos z rozpoznaniem przez lekarza, więc wolałam, żeby nie zgadywał i była niespodzianka do końca.

Hej kobietki :) ja w pracy i koledzy wymyslili ze skoro jutro nas nie ma to dzis robimy sobie tlusty czwartek :D
Aylin to oby Tysia szybko wrocila teraz do zdrowia &&&

co do plci to musi byc fajnie miec taka niespodzianke ale jak wytrzymac ta niepewnosc...

Dorota gratulacje! Dbaj o was :)

Rysica fajnie ze kanalowe cie ominelo :)

cześć kobitki
ciężko tak mi się wbić w temat...ale będę próbować;-)

Andzia Damian niby się cieszył jak mnie zobaczył ale i tak wolał tatusia. K. nawet do toalety nie mógł wyjść bo zaraz ryczał i nie pomagało to, że był u mnie na rękach.

Kasiek haha "tata kupić Poli" super:-D

Josie dobrze, że obyło się bez antybiotyku, zdróweczka dla Jasia

Kifsi kochana współczuje

Aylin biedna Martynka, współczuję szpitala. Ja jak byłam z O. to też większa połowa oddziału to z biegunką i wymiotami

Iwon zdróweczka dla Julka, oby u kuzynki już tak nie chorował &&&&

U nas śliczna pogoda (12st) byliśmy już na długim spacerku:tak:

Aylin - oooo, to sie porobilo :-( Oby Was szybko wypuscili :tak:

Dziec dzisiaj niemozliwy - jojczy, marudzi, grandzi - szarpie mi nerwy :confused2:

Dzisiaj przybylo nam tez nowe slowko: "uk" - znaczy zuk (chrabaszcz a konkretnie to pluskwiak - kowalik) :-) Bubinek umie tez powiedziec jedno slowo po angielsku - sam je wymyslil: "oil" - bo mu nie wychodzi "olej" :-)

Gratki wszystkim nowych słów!

No fakt jutro tłusty czwartek:szok: A my na pogrzeb jedziemy - ciocia 92 lata, w tym 22 lata życia z guzem w głowie. Chcieli wtedy operować, ona się nie zgodził i dobrze, bo może dzięki temu tak długo żyła!

Młoda wrąbała dziś dwie miski zupy na jagnięcinie z imbirem - jej ulubiona zaraz po rosołku:-)

A ja zarysowalam auto. Ja pier..... Jakis zdezelowany dostawczak mnie zastawil z przodu a ze ulica waska to sie nie zmiescilam i cale tylne drzwi mam porysowane:/ tak sie zakleszczylam ze nie wiedzialam jak sie ruszyc ani w przod ani w tyl.... A debil wylecial zaraz z klatki i krzyczy ze mu lampe porysowalam no myslalam ze padne!!!!
No ale co zrobic to tylko auto.....

aaaa u nas właśnie kupsztal wylądował w sedesie :) od kilku dni 1-1.5h przed snem chodzi bez pieluszki a jak zmieniamy pieluszkę w ciągu dnia to podmywamy się pod prysznicem i chyba to działa bo sama poleciała do łazienki z tą kupą :D

Aylin jak Tysia?

Gratuluję nowych słówek <tak>

Josie o faak! A dziad miał czelność na ciężarna krzyczeć grrr myszy mu się zalegna :pP

Kasiek przepis poproszę ;) ja wczoraj zrobilam kotleciki z kaszy jaglanej z warzywami Perła się zajadala!!!

Jutro robię pączki z serka homogenizowanego kolezanka robiła ponoć pycha i łatwe nie trzeba wygniatac ciasta :)

reklama
sunshine przepis dawaj juz juz :tak: noo szkoda mi tego auta takie ladne bylo. ale w sumei sie przyjrzalam i nie ma wgniecen bardziej zarysowania tylko sporo ich i przez cale drzwi...

jas jest kochany teraz ciagle opowiada "mama brum brum nie, pan" czyli cos ze mama nie mogla wyjechac i przyszedl pan :-D

Do góry