josie znowu bezsenność? A meliskę można w ciąży?
mozna, pije, nie pomaaga jak dobrze ze jest teraz internet w komorce i nie trzeba sie godzinami gapic w sufit i liczyc baranow...
Andzia - zawsze chciałam dwóch chłopców....ale z drugiej sprawy parka fajna sprawa )
A tak w ogole calkiem na poważnie myslimy żeby w tej ciąży poznac płec dopiero przy porodzie )
oj nie , to nie dla mnie takie niespodzianki!!!
Hej :-)
Czy ja się Wam pochwaliłam, że J. już wyzdrowiał po zapaleniu oskrzeli i daliśmy go do żłobka? No to od dwóch dni znowu katar i stan podgorączkowy Ta sytuacja utwierdziła nas, że jednak zdecydujemy się na pomoc naszej kuzynki. Nawet się dogadaliśmy, że dwa dni w tyg. będziemy go wozić do niej ( w tych dniach ma po południu dodatkową pracę, więc logistycznie będzie jej łatwiej), a przez trzy dni ona będzie przyjeżdżać do nas. A zatem, żegnaj żłobku.
Wczoraj J. był już u Kasi ze względu na ten katar i powiem Wam, że cały wieczór w domu był bardzo spokojny i grzeczny. Liczę, że tak mu zostanie, może moja siostra ma na niego dobry wpływ?
,
ojj biedny julek, stresujecie mnie jak u nas to samo bedzie to co ja poczne, niania juz pracy szuka.... no nic najwyzej bede musiala inna znalezc. albo zmusze moja leniwa, od rponad roku bezrobotna siostre zeby do mnie przyjechala do pomocy. tylko mieszkanie z nia to katorga, 25 lat a zachowuje sie jak nastolatka.... kompletnie nieporadna. ale jasiek ja lubi
Aylin????
MsMickey dzis lepiej mam nadzieje?
piekna pogoda! zaraz ide na zakupy na obiad i do apteki, roboty na dzis brak :-)