reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

josie znowu bezsenność?:D A meliskę można w ciąży?

mozna, pije, nie pomaaga:dry: jak dobrze ze jest teraz internet w komorce i nie trzeba sie godzinami gapic w sufit i liczyc baranow...

Andzia - zawsze chciałam dwóch chłopców....ale z drugiej sprawy parka fajna sprawa :))
A tak w ogole calkiem na poważnie myslimy żeby w tej ciąży poznac płec dopiero przy porodzie ;))

:szok::-D:szok: oj nie , to nie dla mnie takie niespodzianki!!!

Hej :-)

Czy ja się Wam pochwaliłam, że J. już wyzdrowiał po zapaleniu oskrzeli i daliśmy go do żłobka? No to od dwóch dni znowu katar i stan podgorączkowy :confused2: Ta sytuacja utwierdziła nas, że jednak zdecydujemy się na pomoc naszej kuzynki. Nawet się dogadaliśmy, że dwa dni w tyg. będziemy go wozić do niej ( w tych dniach ma po południu dodatkową pracę, więc logistycznie będzie jej łatwiej), a przez trzy dni ona będzie przyjeżdżać do nas. A zatem, żegnaj żłobku.
Wczoraj J. był już u Kasi ze względu na ten katar i powiem Wam, że cały wieczór w domu był bardzo spokojny i grzeczny. Liczę, że tak mu zostanie, może moja siostra ma na niego dobry wpływ? :)

,

ojj biedny julek, stresujecie mnie jak u nas to samo bedzie to co ja poczne, niania juz pracy szuka.... no nic najwyzej bede musiala inna znalezc. albo zmusze moja leniwa, od rponad roku bezrobotna siostre zeby do mnie przyjechala do pomocy. tylko mieszkanie z nia to katorga, 25 lat a zachowuje sie jak nastolatka.... kompletnie nieporadna. ale jasiek ja lubi :tak:

Aylin????

MsMickey dzis lepiej mam nadzieje?

piekna pogoda! zaraz ide na zakupy na obiad i do apteki, roboty na dzis brak :-)

reklama
Dzisiejszy dzień przeminął mi pod znakiem zapierdzielu w pracy i stresu związanego z wizytą u dentysty... Ale UFF nie skończyło się kanałówką! Całe szczęście!!!
no, to tyle, pouczyłam się niemieckiego, idę spaćććććć

ucz sie ucz :-) i dobrze, ze bez kanalowego sie obeszlo brrrrr :baffled:

U nas odpukac na razie lepiej mlody nic nie kaszle od kiedy zasnal. Chyba syropki pomogly

to najwazniejsze :tak:

Dziewczyny mnie rozochociły, teraz będę miała chyba troche czasu (co prawda z telefonu bo przed komputerem staram się siedzieć do minimum) wiec witam się ponownie :) Tak jak Katrin napisala będę(mam nadzieje) listopadowa mama 2014 :) Kciuki mile widziane:) W miare możliwości nadrobię Was wstecz - chociaż i tak czasem sobie z sentymentem podczytuje :))

Gratulacje :-)

Co z tego ze siostra na fitnessie, i wejscia za darmo, jak czasu, a moze raczej chęci brak, bo motywacje to ja mam codziennie patrzac w lustro:-D

gdybym miala taka mozliwosc jak Ty na pewno bym chodzila..... hmmmm na pewno????

Andzia - zawsze chciałam dwóch chłopców....ale z drugiej sprawy parka fajna sprawa :))
A tak w ogole calkiem na poważnie myslimy żeby w tej ciąży poznac płec dopiero przy porodzie ;))

ja bym nie wytrzymala :-p i podziwailm dziewczyny ktore moga zyc w takiej niepewnosci i cierpliwosci :tak:

P.S nie moge nawet kaszlec bo mnie wszytsko boli.... ale za 6 tygodni bede piekna wiec warto! :-p

ucz sie ucz :-) i dobrze, ze bez kanalowego sie obeszlo brrrrr :baffled:

to najwazniejsze :tak:

Gratulacje :-)

gdybym miala taka mozliwosc jak Ty na pewno bym chodzila..... hmmmm na pewno????

Iwon - czyli sie zdecydowaliscie. Jak bym miała taka fajna kuzynke to tez pewnie bym sie skłaniała ku zabraniu chłopaków z przedszkola, w tym m-cu byli 2 dni, wiec nie ma to sensu.

ja bym nie wytrzymala :-p i podziwailm dziewczyny ktore moga zyc w takiej niepewnosci i cierpliwosci :tak:

P.S nie moge nawet kaszlec bo mnie wszytsko boli.... ale za 6 tygodni bede piekna wiec warto! :-p

no i tak trzymać:tak:

Ostatnia edycja:
Sunshine cos ty operacje biustu robila??

Jesteśmy w szpitalu a raczej będziemy. Bo czekamy na przyjęcie

&&&&&& zebyscie dlugo tam nie siedzialy

hehe dobre na to bym sie chyba nigdy nie zdecydowala ale wieksze bym chciala miec :-p

Aylin :-( ale teraz juz tylko lepiej bedzie

Susnhine zrobilas sobie cycki??? moje marzenie:szok::tak:

no cos TY!!! o brzuchu mowa :-D:-p wg Juliansix-pack w 6 tygodni :-p zobaczymy :cool2:
A o cyckach nic nie mow :confused2: przydaly by sie wieksze, ale im jestem starsza tym mniej mi to przeszkadza ;-)

MsMickey
- mam nadzieje, ze samopoczucie dzis lepiej?

hahaha juz myslalam ze za naszymi plecami takie kroki podejmujesz :-D ja to sobie musze moje teraz sfotografowac bo sa idealne i takie bym chciala. jak sie kiedys zdecyduje to pokaze lekarzowi co ma mi zrobic:laugh2:

mamy nowe slowo - brawo, a raczej bao :-p

reklama
sunshine zazdroszczę twojej motywacji!

aga pierożki ymmmm! A P nie lubi:/

josie ja mam zdjęcie swoich z 9mies. - za duże:) Wolałam te 2-3mies. po porodzie jak były nabrzmiałe mlekiem:-D

aylin ojoj, a może wyniki wyjdą dobrze i pojedziecie do domu?! Trzymacie się!

Byłam z P na rytmice. Siedziałam rano u mamy, ale młoda wariowała to wzięłam ją aby się wyszalała. Pierwsze 5 min. protestowała i się darła, ale jak dostała cymbałki to inne dziecko:D W aucie od razu padła i teraz śpi przeniesiona do domu:)

Do góry