reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzisiejszy dzień przeminął mi pod znakiem zapierdzielu w pracy i stresu związanego z wizytą u dentysty... Ale UFF nie skończyło się kanałówką! Całe szczęście!!!
no, to tyle, pouczyłam się niemieckiego, idę spaćććććć

Katrina :D :D

Msmickey wspolczuje

Aylin zdrowka dla Tysi, moze rzeczywiscie do szpitala lepiej jechac :( przynajmniej ja nawodnia porzadnie i lepiej sie poczuje

U nas odpukac na razie lepiej mlody nic nie kaszle od kiedy zasnal. Chyba syropki pomogly

Hej Josie ;)

Aylin, &&&&&&

MsMickey, relax...:/*

Gerlz, a jakie sa objawy odwodnienia? Spierzchniete usta? Zapadniete ciemiaczko (no ale to u maluchów...)...co jeszcze?...

Josie hehehe, ja o tej h dopiero mogłam porzednie zasnąć, a 5.40 pobudka:cool:

Nie wiem co sie dzieje z Matim, ale druga noc z rzędu nie bardzo chciał spać, cały czas rozbudzał sie, to chciał mleka, a to siku, na zmianę.
Noc więc zaliczam do okropnych, zwłaszcza ze położyłam sie dopiero po 24.:wściekła/y:

Hatszept przy odowdnieniu skóra robi sie taka "wiotka"

Msmickey - tulaski :-)

Aylin - i jak noc spokojniejsza??? Jak dziś Tysia??

Sunshine - ja zaczynałam 2 x ćwiczenia, nie wiem na co czekam. Siostra pracuje w fitness i ciągle mówi zebym przyszła, ale cóż jak mi zawsze czasu brak :sorry: No ja m-c po porodzie wygladałam jak laska, teraz wygladam jak pasztet.

aylin trzymałam kciuki i mam nadzieję, że udało się bez szpitala!?

aga
z tego co pamiętam to byłaś na targach w zeszłym roku. Jakby co to w tym wybierzemy się z tobą!

josie znowu bezsenność?:D A meliskę można w ciąży?

andzia może zęby jakieś? U nas jak wszystko przebite (poza 5) to śpi. Oczywiście bywa jak ostatnio, że 1,5godz. kręciła się, jęczała co nie dawało nam spać i też powodu nie znam, ale pewnie tęsknota za UU:D

Kasiek - czwórki już mu sie przebiły prawie, gorna trójka tez, zostały dolne trójki, ale one chyba jeszcze daleko??? Pcha paluchy do buzi, wieć pewnie to to.

Napaliłam sie na tą Kraine Kinder Niespodzianki, byłam gotowa nawet jechać na nia do Lublina i co???? Zonk, Spózniłam sie o jakieś 3 tyg.:wściekła/y:

reklama
Witam spokojna do 8ej :-) teraz matka ma chwilę na kawke w spokoju. Babcia lepi pierogi, a A wyjada jej farsz :-)

Kasiekz bylismy bylismy:-) A wczoraj kazal mi sie polozyc i chcial mi cyca wyciagnac :p czasami mu sie przypomina.

Josie oj pamietam te bezsenne noce, gralam wtedy w jakies głupie gierki ;-)

Andzia, ale Ci zazdrosze siostry na fitnessie mi sie marz,ale :-(

Ostatnia edycja:
Do góry