reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dzięki dziewczyny, też myślę że bez lekarza się nie obędzie ale jest weekend :baffled: dzwoniłam dziś do mojej pediatry ale tylko poczta mi się włączała :dry: fotki usunęłam bo miały być tylko poglądowe a tu i tak pusto będzie do poniedziałku

reklama
kasia.natka wspolczuje wysypki:confused: oby nic powaznego i szybko przeszlo

msmickey papitka no to przybijcie piatke u nas tez woda z nosa od rana ehhhh. i brak apetytu i gardlo go boli ewidentnie bo krzywi sie i odkrztusza jak mu dam cos kwasniejszego do picia. daje lipomal i junior-angin:no: tez biedaczek sie meczy

i ja juz tez sie dziwnie czuje:baffled:

aylin a ten motherhood masz taki zakrecony dlugi czy ten krotki?

alijenka - wyslalam ale wieczorem, bo dopiero co wrocilismy z sasiedniego miasta
Krem na pogode mamy Weledy i uwazam, ze jest najlepszy na rynku :tak:Podobno ich pasta dla dzieci jest absolutnie genialna i jako jedyna nie zawiera fluoru, alkoholu i sulfatow ale jeszcze nie probowalismy.

asik - wlasnie wyslalam Ci namiary na kasiulke. A o swoich troskach mozesz smialo pisac - od tego (chyba?) nie urosna a moze nawet zmaleja ;-)

Aylin - jesli chcesz mozemy sobie napisac na pw ile wazymy, bo tu sie wstydze :zawstydzona/y:

Bry!

Widzę, że się towarzystwo pochorowało :-( Zdrówka życzę!

U nas dziś niemal wiosennie. Roztopy na maxa i Zochna postanowiła się w wodzie potaplać. Jest hardcorem - podstawiała rączki pod strumień lecący z ryny a później poszła do sąsiadów, którzy mają ujście rynny na wysokości ok 3 metrów i podstawiła głowę! :szok: Dobrze, że katur miała...
dokładnie to takie na rozmiar 86/92. Były po 20 zł za 7 par to stwierdziałam ze zaszaleje. A nuż młodej sie tak spodobają ze pieluchy odstawi...
Z taką motywacją to na bank zacznie na nocnik robić :tak:
Mati wstal przed 7, coz dzis sobota. Na tygdniu ciezko go do przedszkola obudzic.

macku ale sie wylenisz przez 2 lata;) a tak serio to fajnie ci, spedzisz czas z dziecmi i jescze ci za to zaplaca.
U nas dzisiaj dokładnie to samo ze wstawaniem :confused2:

Mam mieszanie czucia co do siedzenia w domu tyle czasu... Niby fajnie, ale martwię się, czy nie zwariuję ;-) I mimo wszystko lubię chyba jednak moją pracę, bo trochę mi smutno :sorry2:

No i oczywiście, że dopadła mnie wczoraj ta paskuda migrena,ale sama na nią zapracowałam brakiem snu.

Sunshine- jak to Ci oko skacze?

Tialana, Alijenka- dzięki za namiary!!

Stokrotka - witaj, ja jestem Muńka, a moja dziecina to Gabi :D ;)

Sunshine - nie ma jak przystojny pan doktor.... :D

Asik - pisz co tam u Ciebie????

MsMickey - zdrówka dla Gosi !!

Kasia natka - nieciekawie to wygląda... daj znać po wizycie.

Byliśmy dziś z G na usg nereczek i wszystko jest już ok, miedniczka niepowiekszona :D
A do tego młoda była mega dzielna, w ogóle nie zapłakała, bo pan doktor powiedział jej,że bedzie oglądała bajkę o swoim brzuszku. Włączył nad nią monitor i mogła wsio widzieć. Potem zaczęła do niego gadać, a jak tylko skończył badanie,to powiedziała dziękuję :) tak jej się spodobało, że nie chciała wyjść.

Jutro przyjeżdżają tesciowie. Teść wraca w poniedziałek a teściowa zostaje na tydzień, bo ja mam zastepstwo w pracy w pon. i śr. Sam na sam z teściową przez tydzień...ciekawe jak będzie, dobrze,że ją lubię:)

u nas ciągle wieje, szyby w oknach mi dzwonią a Magdzia w nocy półtorej godziny przez ten wyjący wiatr nie spała a ja potem jeszcze dwie zasnąć nie mogłam

stokrotka:) ja cię pamiętam a też się reaktywowałam kilka dni temu ;)

Sunshine i jak z tymi pieluchomajtkami, też się nad nimi zastanawiam

josie jak Magdzia w żłobku złapała pierwszy katar to babka ze żłobka powiedziała mi żebym się nie martwiła bo często żłobkowe dzieciaki mają katar od października do marca, ale grubymi nićmi było szyte

MsMickey gratuluje kolejnej trójki :)

Kasia natka jak tam z tą wysypką?

Muńka super, że mała taka dzielna była :)

Dziewczyny jak u was z @ po porodzie, zawsze słyszałam że jak się urodzi to później miesiączki dużo łagodniejsze a u mnie co miesiąc gorzej. Co chwilę mi słabo a boli mnie jak przy bólach krzyżowych, ledwo dziś dom wysprzątałam

U mnie pierwsza @ po skończonym karmieniu były spoko i cieszylam się, że zmieniło sie na plus, ale niestety potem było coraz gorzej. Nie jest aż tak źle, jak przed porodem,ale nadal mam bole i ogolnie beznadziejne samopoczucie.

tialana no mam andzieje ze jednak mu przejdzie szybciej niz w marcu:szok::-D ja okres raczej zawsze mialam lajtowy i po porodzie tez nie gorzej. mozna powiedziec ze jestem szczesciara pod tym wzgledem:tak:

reklama
U mnie zdecydowana poprawa. Nie czułam praktycznie, że mam @ i zdarzało się, że o zmianie tampona zapominałam ;-)

Do góry